Išao po steamu,gledao i vidim izašao Cultic i ima demo pa rekoh ajde da probam pošto se sječam da je po traileru igra izgledala dobro.
I ovako po jednoj mapi koji sam prešao za nekih 40,50 minuta i našao 5/11 secreta ili ti tajni što je u neku ruku pola tajni na mapi. Ne točno ali skoro pa pola.Uglavnom po jednoj mapi igra mi se svidjela. Mapa je bila dobro odrađena i pomalo očekivano za ovakav boomer shooter u neku ruku ali mapa ima svoj štih i igra je po demo verziji koju sam igrao dosta misteriozna ali to mi se i sviđja jer nekako jer najbolje kada sklapaš priču sam u glavi po meni.
Puške su bile dobre ali najviše sam koristio pištolj koji je očito Mauser. Ima i sačma i kao neka vrsta strojnice no ne bih nazvao sten gun strojnicu možda automatska puška bolje zvuči. Atmosphera mi je isto bila super. Uglavnom igra košta 10 eura na steamu i po meni vrijedi taj novac jer po demo verziji igra je jako zabavna i iako ja nisam bio fan Blood,igru koju očito imitira ili u neku ruku uzima inspiraciju iz,igra mi se svidjela. Ima neki svoj stil. I gađati neprijatelje iz daljine sa pištoljem je super osječaj. Definitvno preporuke,ja nemam novca da igru kupim ali da imam novac,kupio je 100%. Jer ja u jednu ruku volim te boomer shooter naslove ove novije. Jako su zabavni i svaki je svoja stvar. Eto to je onako moje neko mišljenje o Cultic po demo verziji. Nadam se da moj pomalo dug spisak ne smeta. Stavio sam slikicu od steama koliko sam igrao jer mislim da je tak najbolje za sad. Možda format promjenim kasnije.