HCL.HR

[blog] HyPo Gaming Avanture

  • 104 Odgovora
  • 17198 Hitova
*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #75 : 09. Lipanj, 2022., 01:18 »

I završio sam Shellshock Nam '67 - 80/100 - 40 igra završena ove godine i 6 igra ovaj mjesec završena.

Igra mi je bila super. Onako nisam imao velika očekivanja ali mi se na kraju igra svidila. Onako budget igra je i to se vidi a i priča možda neke ne bi držala ali ja sam lično u igri uživao. Combat mi se u igri svidio iako bi neke ljude udaljio od igre jer moraš iči polako na svakoj misiji bez brzanja naprijed i to mi se svidilo. jer tvoji prijatelji s kojima si u ekipi ti pomažu isto dosta a i bolje nego što sam mislio da budu. Sve u svemu igra mi se baš svidjela za ono što je. I da kažem ovdje na kraju zadnja misija je teška podosta i na zadnjoj misiji sam i najviše umirao ali sam na kraju uspio tu misiju riješiti.

I evo statistike iz igre isto


*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #76 : 09. Lipanj, 2022., 15:25 »

Prešao sam Shellshock 2 Blood Trails - 20/100- 41 igra završena ove godine i 7 igra završena ovaj mjesec

Koje smeće od igre. Pogotovo pred kraj same igre. Imaju neku kao fol priču sa zombijima koja je jako loše odrađena. I onda ideš uokolo bez veze. Jedna od najgorih igara koja sam igrao i prešao. Osječaj oružja i combat je jako loš. Level design nema veze s vezom. Sve u svemu čisto smeće i preporučam da se ljudi klone ovog sranja.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #77 : 09. Lipanj, 2022., 16:02 »
Wordle 355 X/6

⬛🟨⬛🟨⬛
🟨⬛🟩⬛⬛
⬛⬛🟩⬛🟩
⬛🟨🟨🟩⬛
⬛🟩🟩🟩🟩
⬛🟩🟩🟩🟩

Teško

Framed #90
🎥 🟥 🟩 ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

https://framed.wtf

Lagano

#Cinemadle 89
🎥🟥🟥⬛⬛⬛⬛

cinemadle.com

Nikada čuo za film

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #78 : 09. Lipanj, 2022., 20:46 »
Igrao sam nekih 1 sat Ice Age 2 The Meltdown i u redu je igra za sada. Budem malo odmorio pa igrao još naj vjerovatnije. Onako igra  jes tereotipčna licensirana igra iz tog vremena. Mini igre su kao uvijek zabavne ali 3D platforming sekcije mi nikada u licensiranim igrama nisu bile nešto.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #79 : 10. Lipanj, 2022., 12:26 »
Igrao sam sinoć Maneater 2 sata i um igra mi se crashala nakon što je laptop otišao u sleep mode jedno 3 ili 4 puta i izbrisao mi se save file. Ne zna dal da riskiram da probam opet igru igrati.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #80 : 10. Lipanj, 2022., 16:30 »
Igrao sam Maneater opet od početka 2 i pol sata i mislim da je save mehanizam broken.Završim ja igrati i izađem na main menu i kliknem tamo gdje bih trebao biti save file ali nema ništa. Laptop u sleep mode uopče nije išao. Znači problem je kod developera.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #81 : 10. Lipanj, 2022., 19:13 »
Wordle 356 X/6

⬛⬛⬛⬛🟨
🟨⬛⬛⬛⬛
🟨⬛🟩⬛⬛
⬛⬛⬛⬛⬛
🟨⬛⬛⬛⬛
⬛⬛🟩⬛🟨
 
Riječ im je da ih bog sačuva.

Framed #91
🎥 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬛ ⬛

https://framed.wtf

Nikada gledao film ali sam zapamtio ime

#Cinemadle 90
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

cinemadle.com

Nikada čuo za film.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #82 : 11. Lipanj, 2022., 14:29 »
Wordle 357 6/6

🟨⬛🟩⬛🟩
⬛⬛⬛⬛⬛
⬛🟩🟨🟨⬛
⬛🟩🟩🟩🟩
⬛🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

jedva uspio

Framed #92
🎥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩

https://framed.wtf

Jedva uspio na kraju

#Cinemadle 91
🎥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

cinemadle.com

Nikada čuo za film

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #83 : 11. Lipanj, 2022., 18:32 »

Igram trenutno Tom Clancy Ghost Recon Future Soldier i igra je super za sada. Onako ideš po misijama i uživaš u odličnom combat sustavu. Igra je meni bar super za sada. Onako dobar mix taktike i akcije. A i priča je bolja nego što sam mislio da bude bila.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #84 : 14. Lipanj, 2022., 22:07 »

Prešao sam Tom Clancy Ghost Recon Future Soldier prije 2 dana - 85/100- 8-a igra ovaj mjesec završena i 42 igra završena ove godine.

Igra je super i ima odličnu kampanju,igrao sam na najnižim  postavkama pošto nisam znao šta da očekivam od igre,i da igra ne bude pre-teška i bilo mi je taman na najnižoj težini.Onako gameplay je bio super i priča isto ne bih u detalje išao puno ali budem rekao da mi se igra jako dopala i da se može mjeriti sa COD igrama.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #85 : 14. Lipanj, 2022., 22:32 »
Igram Lego City Undercover trenutno i igra je jako velika. I to me iznenadilo. Bude mi trebalo par dana da pređem igru to je sigurno.
Ima baš puno za raditi od side misija.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #86 : 12. Listopad, 2022., 01:24 »
Okej nisam ovo od lipnja uredio. Ali od lipnja pa do sada dosta se promjenilo.
Prvo smanio sam malo sa prelaženjem igara. Igram Crossfire West trenutno i malo po steamu tražim da nešto isprobam i našao sam dvije igre koje igram malo po malo.
Prva je Asphalt 9 Legends a druga je Void Scrappers Prologue. Ta druga igra je neki klon Vampire Survivors manje više ali ja doduše nisam još igrao Vampire Survivors.
Budem ubacio jedan screenshot iz jedne od igara koje igram trenutno.
Oprostite za ovako dugačak odmor,jednostavno sam zaboravio na ovo sve i tako. Plus uživio sam se u gledanje filmova isto tako da to je malo bilo za mene neočekivano,
Budem pokušao više se tu aktivirati i govoriti šta igram trenutno.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #87 : 12. Listopad, 2022., 21:17 »
U redu moje avanture u gaming se nastavljaju. Igrao sam Void Scrapper Prologue i evo sve šta se desilo : ) . Nije puna verzija igra nego ide do Threat level 20 i onda ima neki boss do kojeg samo došao za sada jedanput ali ovaj put sam došao najdalje u igri u vezi koliko sam dugo preživio.

Ovo je nestabilni laser na 160% mada ja sam ga uspio do 190% prije nego što sam umro. Onako ne znam zašto ali taj laser bi mogao biti dobar sa nečime ali ne znam čime. Ovo je bio ako se dobri prisječam zagrijavanje


Uspio sam dobiti dva Ultimate oružja na threat level (nivo opasnosti) 10 što je teško jer se moraš puno osloniti na RNG i sreću.


Ovo je zadnji screenshot pošto ja volim ovo igrati malo,po malo. Najdalje što sam bio došao u vezi nivoa opasnosti koja je bio kao što se na slici vidi je 25. Ona sposobnost u vezi dasha,ono kada dasha ostavi kao trag plasme ili lasera iza sebe i to je dobro plus ako se spoji sa onim orbital oružjem koje kruži oko tebe.Pa onda i to ostavi laser ili plasmu oko sebe. Vidim potencijal kako bih mogao napraviti nekakav dobar build da završim prologue samo mora mi sreća biti na strani. Što za sada nije bila. Jer uzme neke sposobnosti i mislim ma ovo je dobro a na kraju niš ne valja.



Igrao sam Void Scrappers Prologue nekih 77 minuta za sada po steamu i dosta se zabavljam. Kada završim prologue dobro znam da punu igru ne budem igrao pošto ne budem imao novca da je kupim ali volim kako stavljalju Prologue ili ti neki demo igara na steam. Daje ti šansu da isprobaš igru. I još se zabaviš sa igrom isto.

*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #88 : 13. Listopad, 2022., 03:16 »
Igrao sam malo Asphalt 9 i ovoga dobro se zabavljam. Volim ovako igrati casual mobilne igre preko steama kad ih ima.
Evo dva screenshota iz igre onako ništa specijalno ali samo da pokažem kak mi ide Plus bonus iz Cover Fire igre koje sam malo zaigrao da vidim jer ima nešto novo,ali na moju žalost nema ništa novo. Nema ni eventa za igrati.

Camaro mi je sada na dvije zvjedice


I otključao sam novi auto i to naravno preko Career mode

Igrao sam nekih sat vremena onako standardno carreer mode koliko mogu rješavao i daily misije

Isto evo bonus screenshot iz igre Cover Fire koju sam igrao puno onako malo,po malo
Otključao novog karaktera ili ti character novi jel,pa rekao da ovdje malo pred kraj podjelim to.


Eto,to je to za sada. Plus dobio sam besplatno neku igru zvanu "Wizard of Legend" Pa budem to malo isprobao da vidim kakva je igra. Po steam slikicama,izgleda zanimljivo.





*

HyPo

  • **
  • 204
Odg: [blog] HyPo Gaming Avanture
« Odgovori #89 : 13. Listopad, 2022., 06:46 »


Ovo je bilo meni malo neočekivano. Vidio da je Chasm the Rift na steamu. Vidio sam demo. Rekoh ajde da probam,da vidim kaj je novo
Malo pozadinske priče ili ti HyPo lore. Ja sam bio prešao Chasm the Rift ali u ne dovršenom source portu za windows. Igra mi se jako svidjela tada. I tad kad sam je prešao jedan level je bio zbugan ili imao je problem pa sam morao konzolu koristi da ga pređem. Nisam htio igrati u dosbox pa sam igrao taj nedovršeni source port.Igra je uglavnom ostavila veliki pozitivni utisak na mene tada kada sam je bio prešao. Nisam očekivao da ovaj demo koji sam probao da vidim jel dosbox ili ono cijeli port na windows ili ne,da budem ovako dobro ispoliran. Ja sam stvarno iznenađen. Ja stvarno želim ovo preči sve u komadu ponovo i proživiti cijelu igru ponovo ali nemam novca kao i Quake sa svojim novim portom i epizodom. I Quake bih isto ponovo prešao uz onu novu verziju.
Chasm the Rift ova nova verzija ili ti novi uglancani port je super. Po meni cijela igra je fenomalna. I bilo bi u redu ako igra dobije HCL video gameplay jer to više nego zaslužuje. Ako ikada budem imao novca ja si igru kupujem odma. Igrao sam 30 minuta a toliko sam se uživio u igru da mi je bilo malo čudno jer takav osječaj nisam dugo imao.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9