HCL.HR

Apex Legends

  • 118 Odgovora
  • 32489 Hitova
*

mtkable

  • n00b
  • 2
Odg: Apex Legends
« Odgovori #15 : 10. Veljača, 2019., 20:12 »
psn: mtkable
ako je tko zainteresiran.


Odg: Apex Legends
« Odgovori #16 : 10. Veljača, 2019., 21:14 »
Ja sam vam svima poslao friend request.Ako netko može preporučiti dobar headset jer oko toga blage veze nemam a ova me igra stvarno tjera da to napokon kupim.
« Zadnja izmjena: 10. Veljača, 2019., 21:15 dilo_trasul »

Odg: Apex Legends
« Odgovori #17 : 11. Veljača, 2019., 17:51 »
Stavite svoje PS ID da se možemo dodati da zaigramo koju partiju. Moj je Grintavac pa me dodajte, večeras  bi mogli baciti koju partiju.

 moj je nik Debrut-1991

Odg: Apex Legends
« Odgovori #18 : 13. Veljača, 2019., 10:30 »
Pozz svima. Imali neko da igra Apex na PC, htio bi složit ekipicu. Moj Origin nik je Sigronos.

*

jAY7

  • **
  • 158
Odg: Apex Legends
« Odgovori #19 : 14. Veljača, 2019., 09:22 »
Igram na pc-u, jos se pokusavam priviknuti na igru. Nisam ljubitelj BR ali ovo mi je jako privlacno. Origin: JOPAA4

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Apex Legends
« Odgovori #20 : 14. Veljača, 2019., 10:16 »
Što kažete da u prvom postu ove teme napravimo listu igrača s HCL foruma na PC-u i PSN-u? Pa da se lakše svi mogu dodati na platformi na kojoj igraju?

Odg: Apex Legends
« Odgovori #21 : 14. Veljača, 2019., 10:27 »
Zašto ne, možemo se i dogovoriti za nekakav event u nedjelju npr da svi koji mogu sa hcl-a igraju, pa se poslije tu naslađujemo jedni drugima kako smo bolji od ostatka 😉
"Život je igra koju ne možemo prijeći, možemo je samo igrati"

Odg: Apex Legends
« Odgovori #22 : 14. Veljača, 2019., 10:56 »
Nisam imao problema s igrom do novoga patcha,sada doživljavam slo mo početak meča,igra se rusi...Sve sto se drugima događalo prije patcha jebiga ja te probleme imam sada.

Sinoć dobio prvi meč da sam ajmo reći bio glavni u ekipi,zadnja grupu malo srećom samo malo boljom opremom sam uspio riješiti solo,ova dvojica se ustekala i likovi se uopće ne miču s mjesta.

Najvažnija je stvar skontati koja oružja pašu za vlastiti način igre,ja se još uvijek tražim ali sve bolje i bolje igram kako se navikavam na recoil oružja,mapom.Kad se upadne u polu dobar tim hladno se do kraja može izdržati ali ne samo skrivanjem nego i otkidanjem glava :-)

Kako bi ovo bilo dobro igrat na PC ja se nikako na gamepad naviknut,aim mi je katastrofa.

*

habo

  • *
  • 20
Odg: Apex Legends
« Odgovori #23 : 14. Veljača, 2019., 11:01 »
Krenuo igrati odigrao samo jedan meč ali sviđa mi se igra.

Igore ja se slazem sa prijedlogom , origin: ihabij
« Zadnja izmjena: 14. Veljača, 2019., 14:22 habo »

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Apex Legends
« Odgovori #24 : 14. Veljača, 2019., 13:36 »
Momentu je otvorio temu, njegov je dakle i prvi post pa ako hoće neka on editira taj post i skupi sve nicknameove na mjesto. Samo da se zna koji nickname je za PC Origin, a koji za PSN.

Naravno, ako ima i Xbox One ekipe ovdje nek se i oni jave, ali koliko vidim za sada ih nema :)

Moj nick je Ementaler, igram na PC-ju.

A vi ostali onda dalje javljajte u ovu temu vaš nickname i na kojoj platformi igrate.

Odg: Apex Legends
« Odgovori #25 : 14. Veljača, 2019., 16:34 »
Psn : Raptileos
Ajmooo 😁😎

 

Odg: Apex Legends
« Odgovori #26 : 14. Veljača, 2019., 19:48 »
To je dobra ideja, da se napravi lista iako treba vidjeti da li će začetnik ove teme to i napraviti. Ovo je fakat timska igra, u značenju da ćeš bez dobrog (i to isključivo domaćeg) tima brzo skončati. Ja sam do sada odigrao kakvih dvadesetak mečeva i skoro svi su bili više-manje katastrofa. Nije da sam slab igrač nego je scenario svake igrače tragedije bio manje-više isti: jedan u timu mahnito se zaleti prema sredini mape (dok nas ostala dvojica htjeli-ne htjeli idemo za njim), usput otvarajući sva vrata i kontejnere, kupeći i ono što mu treba i ono što ne treba ne ostavljajući ništa ostaloj dvojici da bi vrlo brzo zalegao (logično jer u tom mahnitanju niti ne gleda gdje su neprijatelji) a mi ostala dvojica bi, opet - htjeli-ne htjeli - pojurili ga spašavajući samo da bi upali u zamku tima koji je ubio ovog glupana...i to bi bilo to. Tako je počelo i završilo bar 18 od spomenutih dvatesetak mečeva. Da li bi se ljudi tako ponašali da su u stvarnoj situaciji da moraju preživjeti sa protiv dvadeset drugih timova? Bezglavo trčati i srljati ne gledajući ni lijevo ni desno? Čisto sumnjam.
Po mojem mišljenju igra se ne isplati igrati bez još dvojice domaćih (slušalice obvezne, naravno). No možda netko nađe užitak igrajući sa strancima. Ja nisam.

*

jAY7

  • **
  • 158
Odg: Apex Legends
« Odgovori #27 : 14. Veljača, 2019., 20:44 »
Igrao sam COD2 I COD4, ovaj drugi jako dugo i ozbiljno na Hr sceni, nakon toga presao na csgo i u meduvremenu ni jedna druga igra me nije nesto previse privukla. Ljubitelj Battle royala bas i nisam, PUBG me ne privlaci, nisam mu iskreno ni dao previse sansi.
Ovo sam probao i iskreno mi se jako sviđa. Imam nekoliko winova, poceo prije nekih 3 dana, i osjeti se velika razlika cim se malo navikne na igru i sto je bitno u vezi oruzja i svega ostalog. Timska igra jako bitna jer ne mozes nista (ili rijetko kad mozes) 1v3.

Dobra ideja da ostavimo ovdje svoje ID-eve pa mozemo ponekad medusobno igrati koristeci discord :mrgreen:

Odg: Apex Legends
« Odgovori #28 : 14. Veljača, 2019., 23:02 »
Velika je stvar ako imaš normalne igrače u ekipi,jučer dobijem meč s dvojicom likova koji jako dobro igraju,oznake nekog klana imaju,doduše i ja sam imao 7 fragova,ali jako mi je nezanimljivo bilo.Vidis da su oni skupa i njih krasno zaboli kurac za mnom,jebote ulaziš u konflikt vidiš da sam malo dalje pinguj protivnike da okvirno znam gdje se nalaze.Ne,debili pucaju upadam i moram razabirat gdje šta kako.Odvratno...

Daleko najvažnija stvar su oružja,neke puške su neuporabljive.
Ja forsiram trenutno wingmana,longbow,peacekewper i nekako s njima pokušavam ući u djir.

Dobra stvar je što stvarno vidiš napredak nakon svakog meča,zahrđao sam nemilo ali nije ni cudno jer zadnja mp fps igra koju sam baš redovno igrao je Quake 3.

Odg: Apex Legends
« Odgovori #29 : 15. Veljača, 2019., 00:27 »
Do sutra će se vidjeti, hoće li autor teme, editirati prvi post i staviti psn i pc nickove. Ako ne, meni nije problem, otvorit ću novu temu, napisati poznate nickove za sve platforme, a ostatak neka dodaje nickove tu ili može u pm. Isto tako, na community page na ps4 cu napisati da tko želi neka ostavi nick jer što nas je više, tim bolje.
"Život je igra koju ne možemo prijeći, možemo je samo igrati"

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9