Istina.
Ovakva trolanja za bugove su jednostavno glupava i uopće se neću zamarat sa daljnim raspravama oko toga dalje.
Neznam mislim, da prvi sljedeći military shooter koji dođe i napravi nelinearnu sp kampanju, da će biti najveća uspješnica ikad...
y kako ces se zamarat time kad samo "ownas" SP,tj.taj mocni AI
i to nisu trollanja nego ziva,tuzna i jadna istina,da beta treba imati buggova ali ono sto sam igrao tada to nije bila niti beta,a niti igra,a ni dan danas nisu ni pola toga fix,ali eto
Battlefield 3 Giraffe Neck and Arm Glitch-navedeni-"najpoznatiji" glich te takodjer onaj propadanja kroz zemlju i izduzivanja covjeka koji roni,stali radi koji se cesto pojavljuje *(dan danas)
BF3: Funny WTF glitch-Postovi za one "koji nisu vidili nijedan bugg u pregrst odigranih sati" premda je na netu i u svim trolll i funny isl.retardiranim videima,on no.1
ocito i nisi mogo vidit jer si previse ukampan probaj nekad koristiti tipke w,a,s,d to je inace za movement i to,tolko o tome FFS
CoD mozes hateat jedino ako si unskilled na njemu...
Ziva istina !!! koju nece da priznaju likovi pa samo pljuju 4fun i iznose neke debilske razloge da je igra "losa"
OnTopic:.
Jedva cekam da vidim sta ce ispasti,betu definitivno necu igrati da mi nebi pokvarila dojam o igri kao navedena
.i ono "fail" preskakanje zida koje se non stop ponavlja ono je stvarno iritirajuce,valjda ce barem one basics fail-ove fixat *(premda razumijem,igra je predvidjena da svega napravis par koraka,tj.nadjes epic camp i eto GG
)