HCL.HR

Buduće Legend of Zelda igre?

  • 20 Odgovora
  • 40547 Hitova
Buduće Legend of Zelda igre?
« : 20. Siječanj, 2013., 12:39 »
Bilo je dosta intervjua gdje je Miyamoto sponjao nastavak LoZ serijala:

3ds:

Miyamoto je izjavio da je nelogično da naprave reamake nakon OoT remake-a,što znači da prvo sljedi nova igra.

Mnogo se govorilo o LoZ:Link to the Past 2,ali nije rečeno za koju konzolu,tako da bi se to moglo dogoditi i na Wii U konzoli.

Od remakeova najverovatnije će biti Majoras Mask. 

Ja osobno bi najradije volio vidjeti Windwaker remake,art style windwakera bi izgledao odlično u 3d-u.

Wii U:

Nintendo na E3-u je objavio da rade na Hd Zeldi i čak je bio nekakav demo za isprobati

Miyamoto nije pričao o remakeovima za Wii U,ali mogao bi se desiti.Ako naprave remake LoZ:MM za 3ds red bi bio da se pređe na gamecube zelde,pa bi mogao u pitanju biti Windwaker remake ili čak Four Swords Advetures remake.


Toliko od mene,koju bi vi Zeldu voljeli vidjeti na 3ds-u/Wii U i dali bi više voljeli remake ili novu igru?

Odg: Buduće Legend of Zelda igre?
« Odgovori #1 : 20. Siječanj, 2013., 14:07 »
Miyamoto je govorio da bi htio napraviti remake A Link to the Pasta ili nešto temeljeno na njemu. To bi sasvim sigurno bilo na 3DS-u.
Iduća Zelda u serijalu za Wii U će svakako biti potpuno novi nastavak. Rečeno je da bi zadržali vizualni stil Skyward Sworda, ali naravno u full HD-u.

Ne bih imao ništa protiv 3D remakea A Link to the Pasta, igra s vremenom nije ništa izgubila na igrivosti, a i Majora's Mask bi bilo dobro obraditi budući da nije doživio puno reizdanja nakon N64 originala.

Odg: Buduće Legend of Zelda igre?
« Odgovori #2 : 20. Siječanj, 2013., 17:56 »
MM će vjerojatno na 3DS, al kada - ko zna. Remake LTTP-a nekako vidim na Wiiju U. Može biti i da se simultano rade remake i nove inačice avantura Zelde i Linke.

Eiji Aonuma je već preko glave zasićen radom na Zeldi. Sam je to zna natuknut. Volija bi da čovika stave na neke druge projekte. Nekako mi ga ža.

Kod Wind Wakera ne vidim razlog za bilo kakvo fumlanje po njemu. Sjajan je stil WW-a kakav je, po meni. Aj dobro, 3D bi bio možda ok, al ko će toliko Zeldi na jednoj generaciji platformi. Možda HD pred kraj ciklusa Wiija U Four Swords za mene nije pravi Zelda nastavak, nezz.. Nekakv remake LTTP-a bi bio jak. Po meni je pitanje najboljeg nastavka Zelde između OOT-a i LTTP-a.
« Zadnja izmjena: 21. Siječanj, 2013., 13:15 bombajstampa »

Odg: Buduće Legend of Zelda igre?
« Odgovori #3 : 21. Siječanj, 2013., 17:26 »
Svakako da estetski stil The Wind Wakera nikad neće zastarjeti.

Ako je Aonuma već zasićen Zeldom, serijal bi mogao preuzeti Yoshiaki Koizumi. Lik je napravio dosta dobrih stvari ne samo za Zeldu, već i Super Maria.

http://en.wikipedia.org/wiki/Yoshiaki_Koizumi

http://www.zeldainformer.com/news/comments/passing-the-torch-its-time-for-aonuma-to-move-on-and-koizumi-to-take-the-ma




Odg: Buduće Legend of Zelda igre?
« Odgovori #4 : 22. Siječanj, 2013., 01:13 »
WOW... Nisam ni znao za ovog čovjeka. Njegov doprinos nekim od najboljih igara ikada je zapravo ogroman. Zapravo njegov doprinos igrama uopće. Stavrno je svestran u onome što radi i voli. Dati mu slobodu u kreiranju nastavka bi bio izgleda dobar potez.

Bitna je motivacija, a ona je razumljivo nestala u Aonume. Čovjek se jednostavno zasitio jednog te istog. I Aonumi treba pružiti slobodu u kreiranju vlastitih ideja, možda sasvim novih stvari. Pružiti mu slobodu da raširi krila.

Neki koncepti su jenostavno zastarjeli. Miyamotu je na prvom mjestu gameplay, a onda eventualno neka pričica. Međutim novo vrijeme nastoji igre odvesti na jedan viši nivo; na nivo umjetnosti.

Inače mi se čini da Zelda klizi prema sve većoj casualizaciji. Family-friendly je Nintendov smjer. Casualci su činili najveći broj vlasnika Wii konzole, pa je to i razumljivo s poslovnog aspekta. Ali sigurno da koji milijun fanova s tim nije najzadovoljniji. I ne, uopće nije u motion kontrolama problem.
« Zadnja izmjena: 22. Siječanj, 2013., 14:36 bombajstampa »

Odg: Buduće Legend of Zelda igre?
« Odgovori #5 : 22. Siječanj, 2013., 15:17 »
Zelda da postane casual :wildboy:?Mario je postao casual(samo se sjetite SMB 3 težine),ali Zelda u svakoj igri ima zagonetki koje su dosta teške.

Odg: Buduće Legend of Zelda igre?
« Odgovori #6 : 22. Siječanj, 2013., 15:53 »
Čini mi se da je Miyamoto govorio kako Zeldu nastoje učiniti prihvatljivom što širem krugu igrača. To opet ne znači da će i oni zahtjevniji biti zapostavljeni. Vjerojatno žele postići pravi balans kako bi svi bili zadovoljni. Teško da će Zelda biti svedena na posve casual naslov.

Što se tiče Super Maria, ne bih baš rekao da je postao casual. Ne znam koliko su zahtjevni novi nastavci za 3DS i Wii U, ali SMG i NSMB na Wiiju nisu baš šetnja u parku. Imaju dobru razinu izazova.

Odg: Buduće Legend of Zelda igre?
« Odgovori #7 : 22. Siječanj, 2013., 16:41 »
SMG,SMG2 iNSMB su dosta lagani.Jedino je teško preći 100% igrice.NSMB2 je  prelagana,SM3DL nije toliko lagan,ali je duplo  lakši od SMG2.

*

Zael

  • *
  • 25
Odg: Buduće Legend of Zelda igre?
« Odgovori #8 : 22. Siječanj, 2013., 17:20 »
ne vidim kako je to mario postao casual, sigurno nije sto se tice tezine. igram tu i tamo smb3 na wii virtual console i ta igra nista al ama bas nista nije teza od nsmbwii. slazem se, nsmbwii je tezak jedino za prijec 100% ali isti je slucaj i sa starom tricom, da se protrcat kroz nju bez po muke. imo neki su ljudi previse nostalgicni i uzdizu retro u nebesa, ili je mozda problem u tome sto igru pamtite kao tezu jednostavno zato sto ste ju igrali kad ste imali 5 god :)
Balancing on the edge of a knife.

*

Zael

  • *
  • 25
Odg: Buduće Legend of Zelda igre?
« Odgovori #9 : 22. Siječanj, 2013., 17:21 »
on topic, sve sta ima veze sa zeldom je dobrodoslo, remakeovi ili nove igre... nisam igrao wind waker tako da bi to bilo super!
Balancing on the edge of a knife.

Odg: Buduće Legend of Zelda igre?
« Odgovori #10 : 22. Siječanj, 2013., 18:25 »
Kako to da si propustio The Wind Wakera?

Što se tiče nove Zelde za Wii U, ovo je zanimljivo za pročitati iako je staro već par mjeseci.

http://wiiudaily.com/2012/09/wii-u-zelda-game-coming-2014/

Odg: Buduće Legend of Zelda igre?
« Odgovori #11 : 22. Siječanj, 2013., 19:29 »
Kad ovo izađe kupujem wii-u.Nadam se da se jednako trude i za novu 3ds Zeldu.

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Buduće Legend of Zelda igre?
« Odgovori #12 : 22. Siječanj, 2013., 20:03 »
Kako to da si propustio The Wind Wakera?

Što se tiče nove Zelde za Wii U, ovo je zanimljivo za pročitati iako je staro već par mjeseci.

http://wiiudaily.com/2012/09/wii-u-zelda-game-coming-2014/

A nije nemoguće da će to biti istina, ali Wii U Daily si je s par loše napisanih članaka (tračevi ili potpuno izmišljene stvari predstavljene kao činjenice) narušio ugled malo. Tako da sam malo sumnjičav prema cijelom tom članku... vidio sam ga i prije, jel.

U svakom slučaju za novu Zeldu ne želim više nikakve artističke eskapade s grafikom ala Wind Waker ili čak Skyward Sword... Nek naprave da izgleda kao Twilight Princess (artistički)  ili pak kao onaj Zelda HD tech demo, tj. da se može pokazati prava grafička moć konzole... a ne da svi govorimo kasnije kako je igra tehnički slaba, ali ipak lijepa jer je art style super... a zapravo ima efekte na razini directx-a 7 i najmutnije teksture na svijetu.


Odg: Buduće Legend of Zelda igre?
« Odgovori #14 : 23. Siječanj, 2013., 17:04 »



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9