HCL.HR

Call of Duty: Infinite Warfare

  • 61 Odgovora
  • 36537 Hitova
*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #30 : 07. Svibanj, 2016., 10:05 »
Ja nezz o cemu vi pricate, znaci doslovno cjela sljedeca COD igra ce bit u svemiru, a pod svemir mislim na planete, svemirske brodove i ostalo.

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #31 : 07. Svibanj, 2016., 10:33 »
Za razliku od svih prošlih koji nisu bili na planetima niti svemirskim brodovima.

*

theth1ef

  • **
  • 219
  • Učiš dok si živ.
Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #32 : 07. Svibanj, 2016., 11:19 »
Za razliku od svih prošlih koji nisu bili na planetima niti svemirskim brodovima.

Pošteno.  :hihi:

Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #33 : 09. Svibanj, 2016., 10:55 »
Igra je prešla 1 milijon dislikova na YT-u!
Call of Duty:Last Warfare
Znam da je malo trollerski komentar :hihi:

Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #34 : 15. Srpanj, 2016., 12:19 »
jeste nije tema za ovo ali cod 4 remastered ipak dolazi uz ovo pa cu morati ovde staviti

http://youtu.be/uGVNJCKyJ-M

Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #35 : 15. Srpanj, 2016., 13:27 »
jeste nije tema za ovo ali cod 4 remastered ipak dolazi uz ovo pa cu morati ovde staviti

Više sam na-hype-an na COD 4 remastered nego BF1 jer ovo je zicer!

Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #36 : 09. Rujan, 2016., 21:23 »
Planiral ko uzimati Call of Duty: Infinite Warfare sa foruma ?

Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #37 : 10. Rujan, 2016., 00:41 »
Naravno, ja! Legacy  edition već naručen

Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #38 : 26. Rujan, 2016., 22:40 »
Legacy edition u HR već rasprodan :)

Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #39 : 28. Rujan, 2016., 02:28 »
Znam,znam izlazi novi cod
Ali se nema bas dovoljno love za njeg
Da li da uzmem starter pack za BO , tj samo mp
Jer svakako potrosim samo dvedeseti dio vremena na sp
I da li ce mozda nekada po izlasku odma izbaciti  samo mp ili ce to nakon nekoliko mj
I  da  li ce MW imati mp ili ce to biti samo sp
 
Ako nekom treba dodatni igrac u mp nek se javi na disccordu Oly3K

Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #40 : 31. Listopad, 2016., 11:19 »
Jel zna netko oce li MW Remastered imat opciju za lokalni split screen?

Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #41 : 05. Studeni, 2016., 11:58 »
Prvi dojmovi - fantastično!!!
Nakon dugo vremena onaj Wau dojam. Tehnička strana je (kao i uvijek u COD-u) savršena, ali govorim o onom dobrom osjećaju pravedne borbe, dobre priče i izvrsno izbalansirane akcije. Ovaj futuristički dojam mi jako odgovara! Po meni  klasu bolje od AW i BO III.

Pošto imam Legacy edition, MW je na skidanju, ali mi se nikako nije svidjelo šta se na disku ne nalazi aktivacijski cod, pa tako za daljnju prodaju više nije Legacy nego obična edicija.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #42 : 06. Studeni, 2016., 21:50 »
Kako je Ethan ukrao show igre, a Infinity Ward napravio još jedno remek djelo.



Utukao sam u kampanju skoro 11 sati, što je rekord za Call of Duty igre. Nakon Advanced Warfarea koji mi je do ove igre bio najbolji u žanru.
Infinte Warfare je cijelo futurističko ratovanje odveo na potpuno novu razinu. Kao igra, jedno od najugodnijih iznenađenja godine.
Ethan, Reyes i ostali suborci nisu likovi koje ću zaboraviti prilikom micanja igre s HDD-a, zapamtit će ih ovo gamersko srce.

Semper Fi brothers...








Kao što je slučaj sa svim FPS-ovima koje odigram, prilikom prvog pokretanja o igrama gotovo da neznam ništa osim settinga. Spojlam si minimalno ili nikako. Po jednom traileru vidio sam da bi igra mogla imat onu kvalitetu koju je imao Advanced Warfare, koji mi je ne samo najbolja COD igra, nego jedan od najboljih FPS igara koje sam ikada odigrao. Već po prvoj misiji, znao sam da je to to. Da COD ima još jedan dragulj u rukavu. A kako se klupko odmotavalo, vrijeme i misije prolazile, cijelokupna slika igre je bila sve lijepša i lijepša. I sada nakon odigrane igre, mogu samo reć da u ovih 10 sati nisam našao niti jednu jedinu zamjerku ovim devovima, koji su uspijeli napraviti ovaj futuristički masterpiece. Ono na što sam prvo opao i što je tokom cijele igre kod mene izazivalo jaw–dropping je kvaliteta produkcije. Dostojno najvećih hollywoodskih blockbustera, ova igra miriše i izgleda savršeno.









Likovi su u ovoj igri jedan iznenađujuć faktor. Možda ne u mjeri likova iz Modern Warfare, koji su postali planetarno popularni zbog popularnosti igre i zbog karakternog potpisa koji skrivaju, ali za ove tu likove me do kraja igre su toliko držale emocije da sam u jednom navratu skoro suzu pustio, dok do kraja igre je sam bio 1000% unutra upravo zbog te povezanosti s likovima i cijelokupnom situacijom kaosa koja se dešava. After credits audio logovi su mi još više rasplamsali emocije. Vrhunska izvedba glazbe, voice covera, općenito audio u igri je maestralan. No cijeli taj show igre je ukrao Ethan, moj buddy, my brother from anoter moth.. machine. The Enhanced Tactical Humanoid 3rd Revision (ETH.3n). Limenko je bolje karakterno bolje napisan i odrađen nego 95% likova na gaming sceni. Rastura u igri u svakoj sceni, savršeno mi je balansirana njegova pojava. Mislim da dovoljno govori to što mi je zasjenio čak i Doga iz Half-Life 2, od moje bivše simpatije Alyx. Ethan je najkul robot ikad. <33333 Osim mog limenka, oduševljen sam i glavnim protagonistom Nickom Reyesom. Uvijek mi je draže vidjet da naš lik govori, a u ovoj igri ga često viđamo u animacijama, dok animirane in-game kretnje izgledaju odlično i organski. Bio sam uvjeren kako ćemo igrati i s Sgt. Omarom, no na moju žalost to se nije dogodilo. Fantastičan sporedni lik kojeg volim gledati u serijama i filmovima.








Ono što mi je nenormalno rulalo u Advanced Warfaru je gameplay mehanika koja osim odličnog napucavanja nudi i taktičke manevre u vidu futurističkih gadgeta, granata sa multiopcionalnim setinzima, te neke kul fičre poput grapling hook takedowna. Infinite Warfare je s tim kulnostima otišao korak dalje, pa nudi još širu paletu taktičkih mogućnosti. Naravno igra je zbog svog settinga puno brža i dinamičnija nego li što je bio AW, što je i zbog dalje budućnosti, pa bi nekakakv slow pace stealth ovdje bio promašaj. No stealtha ima i odrađen je fenomenalno. Onaj takedown onog "Titana" u stilu slow motiona iz Max Payne 3 mi je bio orgazmičan. Bojao sam se da će mi nešto u igri biti nepotrebno, budući da je u najavi stajalo da će se radnja odvijati, na kopnu, u svemiru te u letjelicama. No baš ta traznicija koja šalta radnju iz jednog u drugo, pa u treće je fantastično napravljena, razbija monotoniju, koja se nije stigla pojaviti u ovoj igri ni na sekundu. Svemir je bolesno dobro napravljen, cijela prezentacija igre je blockbusterski napravljena, baš ono da ti pamet stane. Borbe sa Jackalom (vašim borbenim) avionom, je odlična. Niste samo kopilot i ne vršite samo definiranu animacijom radnju, nego u potpunosti kontrolirate vaš borbeni avion što mi se baš jako svidjelo. Napucavanje je isto odrađeno svijetski, kao i eksplozije u tom predivnom svemiru. Isto tako planeti koje posjećujemo tokom igre su izvrsno dizajnirani, kao i svaki boravak na njima. Misije su raznolike, a još veći gušt je prije velike misije odigrati misije sa Jackalom ili napast neprijateljske nosače. Dobar trik, da se podigne trajnost igre.

Call of Duty: Infinite Warfare | Jackal and Space Combat - YouTube
Oružja su odlična, sviđa mi se terminal na kojem možemo prije svake misije birati loadout i što za svako oružje možemo birati atačmente. Ima zbilja svega, arsenal je velik. A u kombinaciji sa odličnim futurističkim idejama u vidu gadgeta, zabava napucavanja je zagarantirana. Napucavanje djeluje odlično. Hit detekcija je na visini. Metak u nogu neprijatelja ili robota baca ih na pod. Općenito napucavanje robota izgleda vrhunski, jer se primajući metke raspadaju uz frcanje iskri, pa sve to izgleda poprilično wow i pruža finu satisfakciju. Samo kretanje sa boost pomagalima, jer preuzeto iz Titanfalla, ali ovdje u igri odlično paše. Još jedna stvar koju sam primjetio da je savršeno dobro napravljena jest, level design nekih misija, gdje možemo alternativnim putevima doć do ciljeva, pa ne djeluje sve tako linearno, te daje nekakav osjećaj više slobode. Kretanje matičnim brodom i zapovjedanje istim uvelike podsjeća na Mass Effect, ma u stvari vidi se da igra crpi inspiraciju iz puno igara i filmova. Fanovima Advanced Warfarea ovo preporučam kao još bolju igru, a onima kojima je COD mrzak, neka pregrizu ponos i ipak isprobaju ovu igru, koja bi zasigurno da nema COD u nazivu pobrala daleko veće simpatije i puno veće ocijene.








*

Armin44

  • ***
  • 886
  • I'll be one tough act to follow...
Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #43 : 06. Studeni, 2016., 22:49 »
Jao Cole odličan post,inače nisam probao Infinite Warfare ali sad sigurno planiram no što se tiče Remastered verzije Modern Warfare-a imam pravih problema sa perfomansama iako bi trebao igru bez problema gurati na high postavkama,često mi fps varira između 30 do 60 što je u najmanju ruku frustrirajuće jer sam dugo čekao na ovo.
wtfffffffffffffff

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Call of Duty: Infinite Warfare
« Odgovori #44 : 06. Studeni, 2016., 23:30 »
Neka grafička opcija te očito koči i pravi memory leak. Poigraj se.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9