HCL.HR

DayZ

  • 169 Odgovora
  • 70847 Hitova
*

imagineak

  • **
  • 238
  • And it's Freddie Mercury!
Odg: DayZ standalone
« Odgovori #165 : 15. Prosinac, 2018., 17:18 »
Dobro, ja ne branim činjenicu da su izbacili igru kao 1.0. Jednostavno sam komentirao tvoje argumente i želio da ih objasniš.

- Na preskakanje ograde i animacije nemam komentara, jer s time nemam problema kako sam se navikao na kretanje karaktera. Iako je frustrirajuće da preko ograda, koje su malo veće od razine skakanja, ne možeš vaultati nego moraš ići skroz okolo dok ne nađeš vrata.
- Poprilično sam siguran da su skoro pa sva vrata koja se ne otvaraju zabarikadirana na neki način, s par iznimaka.
- Razlog zašto te uvijek izbacuje na isto mjestu iako mijenjaš servere je to da se spajaš uvijek na službene public servere. Na server browseru imaš opciju Official, Community i LAN. Svaki community server ima privatni hive i uvijek ti spremaju samo jednog karaktera kojeg imaš na tome serveru. Dok Official serveri svi dijele isti hive, to znači da je karakter s kojim igraš prenosiv sa servera na server.
- Za inventar nema pojašnjena u igri osim UI (koji ti govori lijevo dolje opcije kad držiš predmet u ruci, tipa "Press left mouse click to open Can"). Ali kao i u većini drugih survival multiplayer igara, da bih kao početnik razumio aspekte igre, moraš ili sam skužiti ili potražiti na internetu.

Čini mi se kako ti se igra ne sviđa jer si nov igrač i ne sviđaju ti se kako stvari funkcioniraju. Jer ne vidim razlog zašto bi se mučio s inventarom, lootom i mrakom ako si i prije igrao DayZ. Na početku je i meni bilo puno stvari nejasno, a sad kad sam se naučio igrati, želio bih da je igra još izazovnija/teža.

DayZ je "velika" igra koju trebaš igrati određeno vrijeme kako bi razumio njenu dubinu. No svatko ima svoj ukus i razumijem u potpunosti ako ti je igra odbojna i ne želiš trošiti dodatno vrijeme kako bi naučio što je što.
"Dreams feel real while we're in them. It's only when we wake up that we realize something was actually strange. "

*

Haki

  • *
  • 72
Odg: DayZ standalone
« Odgovori #166 : 15. Prosinac, 2018., 18:59 »
Znači još nema neke ekipe za dayz ili?

Odg: DayZ standalone
« Odgovori #167 : 15. Prosinac, 2018., 19:59 »
-
« Zadnja izmjena: 30. Kolovoz, 2020., 06:01 Bert_Raccoon »

Odg: DayZ standalone
« Odgovori #168 : 09. Siječanj, 2019., 01:23 »

Odg: DayZ standalone
« Odgovori #169 : 14. Travanj, 2019., 22:30 »
-edit: krivi topic :D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9