HCL.HR

Death Stranding

  • 45 Odgovora
  • 8389 Hitova
Odg: Death Stranding
« Odgovori #40 : 09. Studeni, 2019., 00:50 »

Odg: Death Stranding
« Odgovori #41 : 11. Studeni, 2019., 11:23 »
No dobro, jel ovo netko igra? Čujem iz prve ruke, da je prodaja kod nas blago rečeno ... loša... Baš si gledam na listi prijatelja, nisam naletio na nekoga tko je ima (ili sam ja ćorav). Izgleda da sam bio u pravu što se komentara igrača tiče. Velika većina se slaže oko toga da je gameplay "lagano" naporan.  Baš sam se nasmijao kada sam pročitao ovo:  ... Its a walking simulator with celebrities...THATS IT....  :mrs: :clap: :thumbs: :loludara:
« Zadnja izmjena: 11. Studeni, 2019., 11:38 moordrak »

Odg: Death Stranding
« Odgovori #42 : 11. Studeni, 2019., 19:14 »
Ja igram!  :D
S liste prijatelja vidim još da Hrvatina igra.
Meni osobno odlična igra. Rekao bih zanimljivi simulator hodanja. Planiranje rute kojom ići, balansiranje paketa i povremeno napucavanje/stealth s neprijateljima. Zanimljivo je otključavati nove stvarčice koje ti olakšavaju dostavu.
Taj socijalni sistem s drugim igračima, tj pomaganje, je posebno zanimljiv.
Ni sam ne znam što sam očekivao prije, ali prema svim najavama sam očekivao lagano dosadnjikavu igru. Ali na kraju me ugodno iznenadila.
Ovo je stvarno igra koja se definitivno ne može svidjeti svima. Kupi fizičko izdanje, pa ako ti se ne sviđa, prodaj. Ili čekaj neku akciju. Ali mislim da trebaš odigrati, jer svo to gledanje drugih gameplayova ne može dočarati pravo stanje stvari.
Odg: Death Stranding
« Odgovori #43 : 11. Studeni, 2019., 21:33 »
Evo upravo se instalirala i krećem.... uzeo sam special edition.. onu sa soundtrackom i steel bookom. Previše me zanima.  Slobodno mogu reći da se oko niti jedne igre nisam toliko lomio, Ikad. Evo imam ih par na polici kupljenih onako, po inerciji. Npr. FC5 i Spiderman. Dotakao ih nisam. Mislio sam da će mi se sviđati. Žešći zajeb. Ne mogu se natjerati igrati ih. Akomi ovo bude zajeb, mah. Ni prvi ni zadnji.
« Zadnja izmjena: 11. Studeni, 2019., 21:35 moordrak »

Odg: Death Stranding
« Odgovori #44 : Jučer u 22:16 »
Danas random video na youtubu, kako se lagano riješiti BT-eva.. kada krenu prema tebi, samo počni piškiti prema njima i odmah odu. Makes sense  :D
Odg: Death Stranding
« Odgovori #45 : Jučer u 23:39 »
kako se lagano riješiti BT-eva.. kada krenu prema tebi, samo počni piškiti prema njima i odmah odu.
Ma nemoj me... ozbiljno? E baš ću probati :) Već sam pobrao trofej za pišanje....  :loludara:
« Zadnja izmjena: Jučer u 23:41 moordrak »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9