Sto se tice vremenskih uvjeta....sinoc mi se skinuo onaj ogromni patch i isao sam samo probat jedan djir.
Kao prvo, oni su toliko toga dodali u igru da to nije istina, praktciki druga igra.
Onda sam isao na single event, neka staza u Japanu, noc, grmljavina, pljusak i Rimac... odvozio to jedva nekako jer sam skocio sa minija u bube na ultrabrze aute.
Nakon toga sam isao odgledat replay od utrke i najezio se! Jednostavno nemogu vjerovat sto su oni izveli sa grafikom, odsjaj svega na cesti, svijetla, uzareni diskovi, kapljice kise... jednostavno, slike i videi na internetu to nemogu pokazat. Sjeo sam se na 1m od TV-a (104cm dijagonala, sljedeci ce biti najmanje 145

), pojacao zvuk i gustao. Cisto da se zna, odigrao sam i Order i moram priznat da me je graficki ova igra puno vise impresionirala, a da ne pricam o gameplaju.
I cisto da ponovim jos jednom, vozni model IMHO savrsen, bas po mom ukusu.
Kakav bi tek gust bio ovo odigrat sa volanom.....
EDIT: Eh, vi koji ste probali i nove Forze, kakav je vozni model u odnosu na DC? I osim otvorenih svjetova, dali ima ikakve razlike u voznom modelu izmedju obicne i Horizon?
I ajme, sto bi dao da mogu Driveclub igrat na kompu u 60FPS-a, btw igra je savrseno glatka, ali izgledala bi jos bolje u 60 FPS-a.