HCL.HR

Dungeons & Dragons - Hrvatska / Board Game

  • 5 Odgovora
  • 12643 Hitova
Dungeons & Dragons - Hrvatska / Board Game
« : 18. Siječanj, 2016., 21:06 »
Pozdrav! Evo upisivao sam u tražilicu D&D i Dungeons & Dragons, ali nije mi izbacivalo ovako nešto, pa sam napravio novu temu. Ispričavam se ako sam pogriješio mjesto za otvaranje ovakvog topica, pošto ne znam di da ga smjestim osim u Multiplatform, možda Retro, ili Board games kojeg nisam vidio :) Uglavnom... Igra li netko od vas? Ima li fanova? Onih koji bi htjeli probati? Nekada davno uživao sam u D&D-u, ali vremenom ekipa je prestala igrat, a ja sam i dalje ostao veliki ljubitelj koji bi rado sjeo u krug s dobrim društvom uz koju limenku pive, i krenuo u nove avanture. Na Facebooku sam otvorio i grupu pod nazivom Dungeons & Dragons - Hrvatska, pa eto oni koji su zainteresirani mogu ući u grupu, i tako se možda nekad dogovarati, dijeliti svoja iskustva itd.. I tako.. :) Link na grupu - https://www.facebook.com/groups/1558660891121765/

*

level

  • **
  • 224
  • Bitches be like...
Odg: Dungeons & Dragons - Hrvatska / Board Game
« Odgovori #1 : 19. Siječanj, 2016., 15:20 »
Trenutno sa svim mogucnostima sigurno nije losa ideja skupit fanove, igrali smo prije, ugl sam bio los, ne ide me roll ali bilo je zabvavno. Sada sa online map createorima mozes napravit kampanju, DM napravi mapu i scenarij, ostali igraci se ulogiraju i vide samo mapu, sa fog of warom na odredeni broj yardi, s obzirom na rase i klase koje igraju. Mozete rollat, imas character sheetove i sve. Znaci ako si DM da malo truda imate najbolji browser game ikad, spojite se na ts ili nesto slicno i peglate. Nije onaj isti kafanski D&D board game, ali zabavno je, sve teze je danas skupit ekipu za tak nesto.

Odg: Dungeons & Dragons - Hrvatska / Board Game
« Odgovori #2 : 31. Siječanj, 2016., 12:17 »
Igrao sam Pathfinder neke 2 godine aktivno i nedavno sam prešao na DnD 5e (sviđa mi se pojednostavljen sistem sa mnogo manje brojki). Ako se mogu sklupit zainteresirani ljudi (nekih 4 igrača + 1 DM) može se preko Roll20 odigrat nekakva kampanja.

*

XoDA

  • n00b
  • 1
Odg: Dungeons & Dragons - Hrvatska / Board Game
« Odgovori #3 : 26. Veljača, 2016., 11:10 »
Bilo bi dobro da se nade par igraca za D&D
Jel ima zainteresiranih?

Odg: Dungeons & Dragons - Hrvatska / Board Game
« Odgovori #4 : 13. Kolovoz, 2016., 20:07 »
Uvijek zainteresiran za malo domaćeg DnD-a

*

JustJosip

  • n00b
  • 1
Odg: Dungeons & Dragons - Hrvatska / Board Game
« Odgovori #5 : 28. Prosinac, 2017., 16:05 »
Čuo sam za ovu igru prije 2 godine i od onda mi je u glavi.
Rado bih je igrao, ali ne nam gdje kupit sve što treba (figure, knjige, upute itd.)
Može li mi netko pomoći ako zna da li se u Hrvatskoj upoće može kupiti ta igra i ako može molim vas recite mi u kojem gradu i dućanu.

Hvala.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9