https://www.youtube.com/watch?v=0JwNSmDxhhkNemrem prestat slušat

Nezz jel itko ovo komentiro ali mrtva Bethesda lol
oni imaju JEDAN te ISTI ali JEBENO isti sustav lockpikanja još od doba Morowinda isusati boga lijenog retardiranog.

Možda pretjerujem u reakciji ali meni su takvi detalji bitni. Da nisu bar mogli si dat truda ako je već sustav isti skoro 15 godina da tu i tamo naletimo na različitu bravu omfg
Ne jer je jedan bravar postavljo brave u cijeloj Murici jbt

Sad kad imam skoro 60 sati i sve gledam ne toliko nabrijano kao kad je igra bila iznimno svježa mogu samo jedno reć: Pretjerana ocjena na HCL-u

Mislim, na kraju ću joj i ja dat brijem 9/10 jer ima i mala hrpica značajnih pluseva al tu ima toliko stvari koje se nisu maknule s mrtve točke još od F3 da se pitam koji k su oni radili 7 godina. Valjda Commonwealth samo.
Glavni quest 3 chaptera samo. Ma daj ajde

(cirka 20 sati ti je dosta)
Skidam im kapu za dizajn svijeta i raznolikost lokacija (iako to je lijena Bethesda, naletio sam na potpuno dvije identične garaže samo s drugačijom olupinom auta doslovce jedna od druge udaljene 200 metara) , glazbu, zvuk, glumu i za mrvu unaprijeđeno napucavanje. 90% drugih stvari su skoro pa copy paste iz starijih Fallouta.
Karmu su sjebali, moš radit kaj očeš bez posljedica samo će ti netko reć da to ne lajka. (jel Fallout postao fejs ?)
Većina questova je tako nemaštovita da imam osjećaj da su priču i questove radili zadnjih pol godine razvoja.
Sustav razgovora meni je čist ok iako realno lošiji je nego prije, škrt je dozlaboga i razgovori skoro pa nemaju nikakav utjecaj. (oke ima quest dva di razgovorm biraš oćel neko preživjet ili ne al sveukupno su ga pokvarili)
V.A.T.S je skoro pa isti razlika je da vrijeme ne stane nego se uspori....vauuu čovječe stanite zabolila me glava od novina i promjena lol.
Igra praktički ima 3 pamtljiva i jebena questa sve ostalo je li-la
Al hej moš gradit nastambe

Jer mi je to bitno u Falloutu...nastambe

i za kraj di na koju fintu ja mogu nabit 400 sati kak su se oni hvalili. Gledam baš wiki Fallout. Imam nekih 15 questova (od svih) i 15 lokacija još za obić.S tim da sam s glavnim questom na samom kraju. Imam 55 sati u igri.
Imam osjećaj da nas je previše šupio hajp. Sve nas. Najviše mene ali što dalje idem sve sam više razočaran i sve više vidim da jedan Rockstar ili CD Projekt RED s ovakvom lovom i količinom vremena naprave 3 igre dok Bethesda napravi jednu s tim da pola toga inporta iz svoje prethodne igre.