HCL.HR

Far Cry 3

• 614 Odgovora
  • 172859 Hitova
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #360 : 02. Siječanj, 2013., 01:43 »
Da i ja sam ocekivao tako nesto ali ne u takvom stilu kao sto je bilo. Do tog trenutka se Citra cinila normalnom, borila se protiv Vaasa i stitila stanovnike otoka no na samom kraju shvatis da je zapravo poremecena. Ovaj kraj jeste happy ali ja bi vise volio da je bila opcija kada ti prijatelji odu kuci a ti ostanes, ipak si na otoku bio glavni :)

Jer Jason se bas i ne "pronalazi" u normalnom svijetu, receno je da nakon mature stano mijenja poslove, nista ga ne zanima, brzo gubi interes za stvari. Cak i kada je Liza dobila ulogu on se nije htjeo prije vratiti sa odmora jer mu je svakodnevan zivot jednostavno bio dosadan i trazio je neko uzbudenje koje je na otoku i pronasao. Zato mislim da bi to bio savrseni kraj :)

Ovako zamisli da se ti vratis sa takve avanture i moras nastaviti sa normalnim zivotom, dosadnim poslom itd. Ja mislim da bi pao u klinicku depresiju haha.

Uglavnom, igra je vrh!

*

vilim

• 1270
« Odgovori #361 : 02. Siječanj, 2013., 11:04 »
Jok, prvo bi ti dijanosticirali PTSP, a braniteljsku mirovinu nebi mogao dobit jer nisi bio u domovinskom ratu.

*

Shazaam

• 2269
  • But it was so artistically done...
« Odgovori #362 : 02. Siječanj, 2013., 13:19 »
Ovako. Vidio sam ovaj video negdje, u kom Michael Mando glumi luđaka i pobjegne iz ludnice, ili nešto slično, ali se ne mogu sjetiti :( Neko link ?
Pogledaj na prijasnjim stranicama tu je negdje.

« Odgovori #363 : 06. Siječanj, 2013., 19:22 »
SPOILER ALERT!!! Evo upravo sam prije nekih 30 min zavrsio igru pa da vas pitam sto mislite o kraju igre i koji ste odabrali? Ja sam uzeo kada spasis prijatelje no odmah sam pogledao na youtubeu i drugi kraj. Razocaralo me sto su na kraju Citru prikazali kao neku ludakinju dok mi se tijekom cijele igre cinila prefora haha. Zao mi je sto nema kraja u kojem spasimo prijatelje, oni odu nazad kuci a Jason ostane na otoku i sa Citrom bude kralj. Nekako u zadnje vrijeme kao da je preslo u naviku da ne mozemo u igrama dobiti happy ending?

Nekako ne volim kad se ovako priča o krajevima igara,jer ima nas koji još nismo došli do kraja i ne želimo da znamo kakav je kraj prije nego što u igri dođemo do njega.
A što se tiče Far Cry-a,odličan je.Baš me zalijepio za komp,teško se odlijepit.Nemam baš previše iskustva s ovakvim pucačinama,pa mi je nekako novo,al snalazim se.Priča,grafika i gameplay su po meni odlični.Svijet je veeeeelik,a igra duga tako da ću još dugo ostat prikovana za Far Cry 3.
« Zadnja izmjena: 06. Siječanj, 2013., 19:26 nnnnn99 »

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #364 : 06. Siječanj, 2013., 19:27 »
Bar ti prve dvije riječi ne označavaju da se radi po spojleru. :tired:

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #365 : 06. Siječanj, 2013., 19:54 »
odigrao igru i sretan sam uglavnom. pričom ne baš.

SPOJLER

prvo, hoyt je totalno bezveze. ne vidim potrebu za njim. pogotovo ne pored odličnog vaasa. bilo bi bolje da su njega razvukli kroz cijelu igru, a ovog izostavali ili stavili kao sporednog lika. druga stvar, ubijanje vaasa i hoyta je užasno. vaas te probode nožem, ti počneš halucinirat i ubiš ga bez problema. ista stvar s hoytom. nema smisla.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #366 : 06. Siječanj, 2013., 20:49 »
Tim sam i ja nekako razočaran, tj. to jedino vidim kao nekakvu manu igru i to što igram zapravo završava jel. :kava:

*

WEAPONX

• 2181
  • Doom-driven
« Odgovori #367 : 06. Siječanj, 2013., 21:08 »
I mutavo je malo kaj su te borbe qt eventi.

*

Shazaam

• 2269
  • But it was so artistically done...
« Odgovori #368 : 06. Siječanj, 2013., 21:53 »
Ono sto meni nije jasno, nema tijela od V i H, jel ih Jason pojeo? :D

« Odgovori #369 : 08. Siječanj, 2013., 12:47 »
Mislim da sam došao skoro do kraja igre. Ne znam podijeljenog sam mišljenja, napucavanje je jako zabavno, grafika je odlična, priča  zadovoljavajuća, fenomenalni likovi. Gameplay je fin s nekim novitetima (zmaj?). Svejedno moje podijeljeno mišljenje dolazi od nekih krajnjih (bug?) gluposti i nekih nejednakosti tijekom igranja.

Prvo. AI protivnika je jedan od najglupljih viđenih u zadnjih 10 godina. Sami od sebe istrčavaju pred nišan. Drugo, respawn time je sranje i stalno dolaze kad uništiš jedan auto, a kad oslobodiš područje nema više ni jednog pirata i dosadno je dozlaboga.
Treće, glupost prežilavih životinja. Osobno životinjski svijet Rook Islandsa je fenomenalno odrađen no živcira kada treba napuniti tigra sa dva šaržera da bi on pao. Morski psi, krokodili i Komodo gušteri rulaju svemire. Zatim, igra je općenito prelagana. AI glup a ja naoružan do zuba i padaju kao mušice. Dok naravno ne dođe oklopljeni debeljko koji zahtjeva pražnjenje cijelog LMG klipa u njegovu glavu. Ponekad dva. Teška debilana. Također mi je malo glupavo to da uplašeni tinejđer Amer nakon 2 dana u đungli postane novi Expendabl jbt i da me Vaas baš mora 18 puta zarobit i ja 18 puta pobjeć.. Prije bi cvilio i umro za 2 minute nego postao jači od Norrisa al ajd. Većina zvukova u menijima me nevjerovatno podsjeća na AC serijal al ajd to je Ubisoft ipak. Glupavi QT eventi viđeni u svim mrtvim FPS ovima. Nevjerovatna iritantnost pritiskanja E gumba kad treba lootat tijelo ili skupit novac sa stola. Nije problem u tipki E ili što treba nešto pritisnut nego u tome što treba stat na milimetar točno mjesto da bi retard Jason skupio to što treba skupit. Ima tu još nedostataka i bugova. Naime junak nam Jason može popit i do desetak metaka bez nekog pretjeranog gubitka healtha al nedo ti bog da padneš sa 3-4 metra visine umreš odma ili se jako ozlijediš ako imaš sreće. Ponekad se ozlijedi samo i kad skoči u trku na mekanu travu. Žešća retardacija. Likovi su fenomenalno odrađeni i meni se najviše svidio Buck, that sick perverted fuck, Vaas je fora al molim vas klinci prestanite pisat po forumu; hev aj ever tel ju d definišion of insanity ?  Zvučite gay as hell. Vaas nije najkarizmatičniji luđak u videoigrama. Naprotiv Wyzardu ja imam dojam da igram istu igru kao i svi ostali ali nisam tako ludo nahajpan bezveze.  Bez obzira na moje žaljenje na neke stvari u ovom postu FC3 je super ali daleko od Čoletovog svršavanja da je igra bez mane i najsavršenija ikad bla bla.
« Zadnja izmjena: 08. Siječanj, 2013., 13:13 MaliMicek »

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #370 : 08. Siječanj, 2013., 13:34 »
ja nezz frajeru. jel vas netko tjera da igrate igrice?

« Odgovori #371 : 08. Siječanj, 2013., 15:40 »
Ne nitko me ne tjera da igram IGRU, ne igricu. A samim time što je igram imam pravo na svoje mišljenje koje nije derp hype do kraja jer realno Far Cry 3 nije 10/10 igra i nije the best shit ever. Ima kvalitetnijih igara. I napisao sam da je igra super izuzev nekih iritantnih stvari pa ne znam kaj se osjećaš uvrijeđeno. Ti netko iz familije radi u ubisoftu možda ?
« Zadnja izmjena: 08. Siječanj, 2013., 15:43 MaliMicek »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #372 : 08. Siječanj, 2013., 15:42 »
Igra je 10/10 frajeru

« Odgovori #373 : 08. Siječanj, 2013., 15:43 »
IGRICA je 10/10 frajeru

« Odgovori #374 : 08. Siječanj, 2013., 15:44 »
Ahahahahaahahahahhaha dobra dobra =D>

Dobri ste dečki. Vam netko ponudio kakav angažman za stand up komediju za vaše uber smiješne ispade ?

Moji argumenti su realni jer se ta glupa sranja poput namijesti se na milimetar da stisneš E ili primio sam 20 metaka i nije mi ništa ali vidi rupa od 3 metra, shit I'm dead događaju u igri i stvarno kvare ukupan dojam.
« Zadnja izmjena: 08. Siječanj, 2013., 15:47 MaliMicek »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9