HCL.HR

Far Cry 3

  • 614 Odgovora
  • 159605 Hitova
*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #420 : 10. Siječanj, 2013., 14:08 »
Stavljanje patcha na neoriginalnu igru izaziva gubitak sejvova.

Odg: Far Cry 3
« Odgovori #421 : 10. Siječanj, 2013., 22:54 »
Ovo je davno prešlo raspravu o igri... :kava: Ovome se igra sviđa više, ovome manje i to je to. Kraj priče.

To sam im i ja rekla,al džaba...

*

hrbomb

  • *
  • 59
  • Voodoo Child
    • Hr-Bomb
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #422 : 10. Siječanj, 2013., 23:40 »
igra je zakon samo se nema šta radit kad se pređe......................... baš ništa se nema za radit................. mogli su bar stavit da neprijatelji ponovo osvajaju kampove ili da se može naić na njih.................... ili ponova kampanja s otključanim oružjma i skilovima itd to su meni najveće mane u igri............ da sam 10 (dam skoro svim igrama koje su mi zakon da boostam ocjenu )  igra mi se sviđa i imao sam osjaćaj dok sam je prelazia da je to najbolja igra ikad a na kraju mi je borderlands 2 ostao draži ćisto zbog kolićine sadržaja i loot-anja itd.......................

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #423 : 11. Siječanj, 2013., 01:02 »
Svi se žale da nema ništa za raditi kada se pređe igra, a kroz istu prelete, mislim ne kužim.
Ja sam malo po malo otvarao main questove i rješavao priču, a više se zajebavao i lovio. Kada mi je dopizdilo nakon 30-ak sati, završio sam igru i GG.

:kava:

*

Dragster

  • ******
  • 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #424 : 11. Siječanj, 2013., 01:14 »
brzina prelaženja igre naime skroz ima veze sa nedostatkom free-roam sadržaja. činjenica je da ti nestane nečega u što ćeš pucat. mapa zjapi prazna i izgleda nedovršeno... pogledaj skyrim il nešto, glup primjer ali može se itekako razdužit


"There is great strength in numbers, but there is great power in one, for the strength of the will of one may gather numbers to it. There is strength not only in *knowing* the self, but *knowing* how to bring it forth in others."

tl;dr pušite mi kurac xD

*

Mzehn

  • ****
  • 1493
  • kakaroto
    • PCGN
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #425 : 11. Siječanj, 2013., 10:58 »
Ja igram tako da svaki sektor koji otvorim pročešljam pa onda tek prelazim na novi.
Znači, radio tower>relics/letters>outpost>side misije>glavna misija.
Mislim da je i zamišljeno da se tako igra, jer se uvijek ima nešto za radit i nečeg u što češ pucat.

*

mr-newization

  • **
  • 359
  • What`s up!
    • hcl.hr
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #426 : 11. Siječanj, 2013., 12:08 »
Uživam u igri. Glavne misije uglavnom ostavljam po strani, dok uživam istražujući otok, loveći životinje, rješavajući neke manje usputne misije i sl. U svakom slučaju vrhunska igra. Jedino mi je malo krivo što se Vaasa premalo vidi u igri.

Odg: Far Cry 3
« Odgovori #427 : 11. Siječanj, 2013., 13:38 »
smijes ti sve reci ali probaj to onda reci na neki smisleni nacin, a ne tako da govoris da nema realnosti, a onda ti je pak prerealno da moras skupljat loot po truplima... :fpalm:

Sve sam napisao kako spada i u potpunosti razumljivo. To kaj ne znaš čitat je tvoj problem.
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

Odg: Far Cry 3
« Odgovori #428 : 11. Siječanj, 2013., 13:40 »
Uživam u igri. Glavne misije uglavnom ostavljam po strani, dok uživam istražujući otok, loveći životinje, rješavajući neke manje usputne misije i sl. U svakom slučaju vrhunska igra. Jedino mi je malo krivo što se Vaasa premalo vidi u igri.

Kreni igrat glavne misije pa češ ga vidjet često. :hihi:

Svi se žale da nema ništa za raditi kada se pređe igra, a kroz istu prelete, mislim ne kužim.
Ja sam malo po malo otvarao main questove i rješavao priču, a više se zajebavao i lovio. Kada mi je dopizdilo nakon 30-ak sati, završio sam igru i GG.

:kava:

Nema se ništa za raditi kad završiš istina, ali eto osobno nisam preletio kroz igru. Rješio sam skoro svaku side quest misiju. Nabio nekih 40 sati. Čist dosta.
« Zadnja izmjena: 08. Veljača, 2013., 02:20 MaliMicek »
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

Odg: Far Cry 3
« Odgovori #429 : 13. Siječanj, 2013., 20:04 »
Igra stvarno ima dosta sadrzaja ako se prelaze side questovi, osvajaju tornjevi, outpostovi itd. tako da ne razumijem da je nekima problem sto se nema vise sto za raditi kada se prica zavrsi. Po meni je 40-ak sati za jedan FPS fenomenalno i ni u ludilu pre malo.

Odg: Far Cry 3
« Odgovori #430 : 14. Siječanj, 2013., 19:19 »
Zdravo
Interesuje me da li ovo stvarno radi ili je neki scam ?

Far Cry 3 Trainer (Weapon,money,syringe hack)

*

Mzehn

  • ****
  • 1493
  • kakaroto
    • PCGN
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #431 : 14. Siječanj, 2013., 19:44 »
A poanta toga je? Mislim uvijek imaš dovoljno i jednog i drugog i trećeg, osim možda prvih 2 sata igranja.




Odg: Far Cry 3
« Odgovori #432 : 16. Siječanj, 2013., 13:51 »
SPOILER ALERT!!! Evo upravo sam prije nekih 30 min zavrsio igru pa da vas pitam sto mislite o kraju igre i koji ste odabrali? Ja sam uzeo kada spasis prijatelje no odmah sam pogledao na youtubeu i drugi kraj. Razocaralo me sto su na kraju Citru prikazali kao neku ludakinju dok mi se tijekom cijele igre cinila prefora haha. Zao mi je sto nema kraja u kojem spasimo prijatelje, oni odu nazad kuci a Jason ostane na otoku i sa Citrom bude kralj. Nekako u zadnje vrijeme kao da je preslo u naviku da ne mozemo u igrama dobiti happy ending?

Nekako ne volim kad se ovako priča o krajevima igara,jer ima nas koji još nismo došli do kraja i ne želimo da znamo kakav je kraj prije nego što u igri dođemo do njega.
A što se tiče Far Cry-a,odličan je.Baš me zalijepio za komp,teško se odlijepit.Nemam baš previše iskustva s ovakvim pucačinama,pa mi je nekako novo,al snalazim se.Priča,grafika i gameplay su po meni odlični.Svijet je veeeeelik,a igra duga tako da ću još dugo ostat prikovana za Far Cry 3.


Dobro eto sljedeci puta cu napisati spoiler alert...cekaj, pa napisao sam :)

*

Mzehn

  • ****
  • 1493
  • kakaroto
    • PCGN
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #433 : 20. Siječanj, 2013., 23:44 »
Mali osvrt :))

Od fps open world igre se više od ovoga nemože tražiti. Priča je u igrama tog tipa inače loše ispričana i likovi su loše okarakterizirani, pa se to zamaskira hrpom sporednog sardžaja i gomilom stvari za skupiti.  FC3 u prvi plan stavlja priču i likove a onda sve ostalo, a tog ostalog ima puno.  Sama činjenica da jedan fps naslov traje ~45 sati (u mom slučaju barem) govori sama za sebe.

Karakterizacija likova je možda ono što mi se najviše svidjelo. Razina voice actinga, animiranosti i spoja tog dvoje je fantastična. Voice acting prvenstveno. Svaki bitniji lik ima snažnu personu i u potpunosti je različit od svih ostalih, to je čak izraženo i na onim malim „story missions“ gdje se pomaže običnom puku. Vaas prednjači u tom. Da je naj badguy ikad – ni blizu, ali da je naj badguy prezentiran u toj svojoj ulozi, konkretno potpunog manijaka  – vjerojatno.

Jedina veća nelogičnost mi je ta što je naš protagonist, rendom frajer na odmoru a ne neki bivši plačenik ili marinac, stručnjak za oružja nakon pola sata igre. Cjela ideja otoka je ta da je to jedno užasno mjesto gdje se može najebat od strane pirata, plačenika, morskih pasa ili komodo zmajeva, a nakon uvodne misije se osvajaju baze bez ikakvog problema. Trebalo je to biti bolje izvedeno.

Lik kao lik je fenomenalno pogođen, ta transformacija od običnog frajera do vođe ratnika gdje u procesu postaje dio tog ludila protiv kojeg se bori...bez greške.

Priča je u suštini pomalo klišej. Desilo se sranje na ludom putovanju iz snova. Već viđeno. Ali opet, ispričana je na jedan drukčiji način. Barem sam pet puta imao woow efekt u glavnim misijama. Odlično su to složili. Kraj (ovaj koji sam odabrao) također totalno nepredvidljiv.

Svijet tj ti otoci su uvijek zabavni za istraživanje. Vizualno i sadržajem.  Životinje rulaju, nisam još igrao ništa slično po tom pitanju. Gledat kako npr čopor pasa naganja npr kozu i kako ju okruže pa dokrajče ili kako odjednom krokodil samo povuće ribara u rijeku... jako puno pridonosi atmosferi. Ima i tu nelogičnosti, npr. dva prasca>medvjed - nikako.

Oružja zadovoljavajuća, ima ih jako puno a to je uvijek dobro. Kustomizacija je plus, nije nešto posebno raznoliko ali je dovoljno. Luk i strijela daleko najdraži, sva „signature weapons“  rulaju. Flare gun je prezabavan. Općenito šora je na razini, raspon različitih takedowna je ogroman što je meni  puno značilo pošto sam pokušavao stealth pristupom di got se moglo. Jedino su malo pretjerali s „Heavy“ barabama ali opet, jedan c4 je dovoljan.

AI bi mogao bit bolji. U bliskim fajtovima nije toliko izraženo i zapravo jako dobro funkcionira, ali iz daleka, konkretno kada se snajperom nešto radi, gusari neznaju di su, ljevo – hop – desno – čučanj, i tako do besvjesti.


Sporednog sadržaja ima puno i više manje je kvalitetan i zabavan

Radio towers – jedini tračak nekakvog platforminga u igri, zapravo put do vrha je više kao neka mini-igra
Osvajanje Outpostova – osobno najzabavniji dio igre, barabe su uvijek u drukčijoj formaciji i nijedna lokacija nije identična. Ogromna količina različitih pristupa.
Supply Drop – uvijek napeto, nikad dosadno, prekratko.
Path of the Hunter – dosadno nakon petog puta, jer se do tad već oguli 76 zvijeri zbog craftanja. Nemaštovito.
Wanted Dead – odličan koncept, nikad ne razočara lokacijama i izazovom.
Trials of the Rakyat – zabavno, isprobaju se oružja.

Stvari za skupiti ima još više, možda čak i malo previše, ali maštovite lokacije gdje se nalaze nadoknađuju kvantitetu

Letters of the Lost – predivno nešto, daje dozu ozbiljnosti i uvijek je gušt za čitanje
Memory cards – nepotrebno
Relics – previše ih je, u večini slučajeva zabavne i maštovite lokacije ali...previše ih je


Što se tiče realnosti neću trošiti previše riječi. Jer je nepotrebno. Random primjeri:
Pad sa 20 metara je smrt – da.
Skupljanje dva crvena i jednog plavog lista i od istih pravljenje injekcije od koje si otporan na vatru – ne.

Sve u svemu igra me odlično zabavila i svakog će tko ju zaigra. Mislio sam da će biti puno više skriptranosti u svemu tome. Likovi će se dugo pamtiti, neznam u kojem fps-u ima toliko istaknutih persona. Najbolji open world FPS ikad vjerojatno.

88/100

:hiha::ementaler:




*

Shazaam

  • *****
  • 2278
  • But it was so artistically done...
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #434 : 21. Siječanj, 2013., 12:08 »
Rispekt.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9