HCL.HR

Far Cry 3

• 614 Odgovora
  • 171184 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #225 : 03. Prosinac, 2012., 21:10 »
Ae da, ovo je više jedna od onih 9.5 igara, meni bar. Al ono, zna se da rula općenito, jedino što je govnasto je multiplayer

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #226 : 03. Prosinac, 2012., 21:48 »
Far Cry 3 - The Voices of Insanity: Vaas [UK]
Neznam za va(a)s, ali meni je Vaas najbolji zlikovac ikad, bilo da je riječ o filmovima ili igrama. Apsolutno je savršen.

*

Shazaam

• 2269
  • But it was so artistically done...
« Odgovori #227 : 04. Prosinac, 2012., 02:43 »
Neznam za va(a)s, ali meni je Vaas najbolji zlikovac ikad, bilo da je riječ o filmovima ili igrama. Apsolutno je savršen.
Istina, nevjerojatan glumac... Far Cry 3 a look at the evil Vaas (Michael Mando) najbolji monolog, bolesni perfomans.

Mozemo se okladiti, da ce sljedeci dlc content za FC3 biti sa Vaasom u glavnoj ulozi.

Evo malo edukativno, SMG Agram 2000 je nas SMG vjerovali ili ne, proizvodili smo ga "mi" Hrvati za vrijeme dom. rata, a u igri se naslo i oruzje koje se proizvodi u srbiji Z91 snajper koji je zapravo Zastava M91. Moram priznat kada sam prvi put uzeo agram u ruke bas sam bio sretan i nosio sam ga u kajišu iako ga nisam koristio previse... al eto, kupujmo hrvatsko (iako sam ga zapravo ukrao od mrtvog pirata, ko zna mozda je i on hrvat  :()
Agram je popularan kod kriminalaca zato sto ima za nadodatak prigusivac, raritet je izvan nasih granica.

:D POZNATI SMO!!! PIRATI U IGRAMA KORISTE NAŠE !!!! Cro Cry 4!
« Zadnja izmjena: 04. Prosinac, 2012., 03:06 Shazaam »

*

vilim

• 1270
« Odgovori #228 : 04. Prosinac, 2012., 11:05 »

:D POZNATI SMO!!! PIRATI U IGRAMA KORISTE NAŠE !!!! Cro Cry 4!

Baš to, hrvatski plač, čemer i jad, tuga, bijeda.

Uglavnom, da se i ja osvrnem na igru. Jako sam ugodno iznenađen da igru vrtim na konfiguraciji staroj 2 i pol godine na high detaljima i directx 11. Ali stvarno je ogromna, obično nakon svake misije u glavnoj priči potrošim po barem 2 sata na čeprkanje po side questovima i skupljajući krzno i pizdarije, jer vječno vodim borbu s viškom para i municije i oružja(da, viškom!). To s novčanicima je ipak malo iritantno, pa nek si u gaće potrpa lovu, jebal ga ja.

I jedan savjet, ako naiđete na terenac sa mašinkom gore(a nađe ih se tu i tamo), uzmite si ga. Nema većeg gušta nego kad prema tebi idu mali crveni sa kalašnjikovima, a ti ih pokosiš u 2 sekunde.

« Odgovori #229 : 04. Prosinac, 2012., 15:21 »
mmm vaas je definitivno najbolesniji lik kojeg sam ikad vidio u nekoj igri oskar bi mu dao za najbolju ulogu xD fascinantno

*

mr-newization

• **
  • 348
  • What`s up!
    • hcl.hr
« Odgovori #230 : 04. Prosinac, 2012., 16:27 »

Ovaj koji glumi Vassa.  :ave: :ave: :ave: Lik kao da je ispao iz igre, ne vjerujem.

*

PavleC

• *
  • 136
« Odgovori #231 : 04. Prosinac, 2012., 17:53 »

Ovaj koji glumi Vassa.  :ave: :ave: :ave: Lik kao da je ispao iz igre, ne vjerujem.
Pa po njegovom liku je Vaas i radjen,valjda :D .

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #232 : 04. Prosinac, 2012., 17:59 »
Da, našli su na Bori Bori manijakalnog robovlasnika, masovnog ubojicu i koljača i lijepo ga zamolili da za finu satnicu dođe u studio na evaluiranje njegovih osnovnih karakteristika za lik u video igri.

« Odgovori #233 : 04. Prosinac, 2012., 18:07 »
Apsolutno vjerujem u to.
JERFRA JE LUD STO GRADI E

Već vidim da ću skidati tisuću gigabajta ovog, pobrisati pola harda samo da mi stane igra i onda će na kraju igra biti mrtvo smeće.  :hiha:

*

kveki

• **
  • 469
« Odgovori #234 : 04. Prosinac, 2012., 18:14 »
Behind the Scenes w Vaas (Michael Mando) - Far Cry 3

Ovo je lik koji actualy daje glas. Ali da, Vaas u igri rula.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #235 : 04. Prosinac, 2012., 18:32 »
Već vidim da ću skidati tisuću gigabajta ovog, pobrisati pola harda samo da mi stane igra i onda će na kraju igra biti mrtvo smeće.  :hiha:

Ali... neće.  :wildboy: Garantiram.  :hiha:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #236 : 04. Prosinac, 2012., 19:17 »
Behind the Scenes w Vaas (Michael Mando) - Far Cry 3

Ovo je lik koji actualy daje glas. Ali da, Vaas u igri rula.

Lik kak je u igri izgledao, tak je identično izgledao i na pomovorianju igara kroz reklame. Postao sam video ranije uglavnom.

*

kveki

• **
  • 469
« Odgovori #237 : 04. Prosinac, 2012., 19:18 »
Vidio sam, al sam brijo da nije isti lik.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #238 : 04. Prosinac, 2012., 19:27 »

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #239 : 04. Prosinac, 2012., 19:36 »
Novi patch i driveri su vani.
Isto tako na istoj stranici se može naći postupak za isključivanje HUD-a u igri. Uživajte  

:piva:

http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=71.msg34286;topicseen#new

:ementaler:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9