HCL.HR

FIFA 14

  • 381 Odgovora
  • 122626 Hitova
*

Armin44

  • ***
  • 886
  • I'll be one tough act to follow...
Odg: FIFA 14
« Odgovori #135 : 10. Rujan, 2013., 13:48 »
Skidam,kaže mi prijatelj da se može čak i online zaigrati laže ili ??

*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: FIFA 14
« Odgovori #136 : 10. Rujan, 2013., 13:54 »
Kako ja nisam primijetio announcera nikakvog :geek:

Par stvari koje sam primijetio a da rulaju.
Proklizavanje. Iznenadilo me u par navrata kako sam ispao - trčim do lopte da ne odeu korner i naglo promjenim smjer, igrač se osklizne a lopta ostane.
Manja zaljepljenost lopte pri sprintu. Kod posjeda igrač radi manji for, pogotovo ako krene sprintat čim primi loptu; a kad je u posjedu protivnika to znači više šanse za oduzimanje lopte bez direktnog ulaženja u kontakt.
Dobio sam dojam da ima puno više naguravanja za loptu. Što se tiče ovog građenja, treba prokužiti gdje ono najbolje funkcionira, ali recimo u jednoj prilici mi se otvorila čistina čisto jer sam navukao dva igrača na sebe i uz to građenje nekako uspio izbacit jednog i ostavit iza sebe nenadano. Djeluje mi kao da bi se na temelju tog građenja mogao razvit čitav novi stil igre (s drugim igračima, online, naravno) i bilo bi to prilično interesantno vidjeti.

ne može online. ima ultimate team utakmica ali je offline.

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: FIFA 14
« Odgovori #137 : 10. Rujan, 2013., 14:18 »
Kako nisi stvarno?

Jep, i meni se dogodilo da sam kliznuo koji put. Rula
Sad sam u tekmi s Reusom došao do kornera i zatvorila su me dva igrača. Dobro je došlo to građenje, al ono fora je općenito ta borba za loptu gore bila, neočekivano dobra kontrola i preciznost u tako malo prostora. Na kraju sam izborio korner. Ono što sam primjetio je da mi svaki korner ode mom igraču na glavu i svaki korner mlatim po golu. PUNO su lakši korneri, ne znam koji je deal s tim. U trinajstici sam po sezoni zabijao tipa 4 gola iz kornera i to samo s igračima koji imaju 91 jumping i 85 heading acc. Ovdje je općenito lakše glavom igrat. Defoe fva gola iz ubačaja glavom uvalio, nez.

Počeo sam detalje primjećivat. BLAŽIĆKOVSKI. Što je s tom frizurom nez? :hihi: Zaigrajte s Borusijom i pogledajte na defaultni desni bok. Izgleda ko Fifa07 igrač s dugom kosom. Užas. Frajer uživo ni nema dugu kosu.

Sad nakon par tekmi mogu reć i da Pure Shot djeluje dosta dobro. Na prvu se čini koda će bit hrpe i hrpe golova, al stvarno neće. Barem dok se ne uigra jako il neš. Šutevi dobro izgledaju i imaju taj FEEL, al golmani to dosta dobro pariraju tako da je neki ok balans postignut. Jeidno animacije se nekad sjebu. Nekad su ful ok, ono igrač se sav izvije da opali tu loptu, nekad se jednostavno teleportira u poziciju za šut i lopta poleti.


*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: FIFA 14
« Odgovori #138 : 10. Rujan, 2013., 14:27 »
Penali su i dalje šrot kao da ništa od tih pure shot udaraca i fizike lopte u njih nije uvedeno.

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: FIFA 14
« Odgovori #139 : 10. Rujan, 2013., 14:46 »
Da, penali su ostali identični. I ona animacija kad pobjediš na penale, ista je od 2006. doslovce :hihi:

Publika izgleda dosta bolje utoliko što je High res, ali to je jedina promjena, nadam se većem koraku naprijed na novim konzolama.

Trava napokon teksturirana. Doduše sad izgleda ko neki hrapavi gumeni tepih ili ko zeleni brus papir, ali bar ima nekakvog reljefa i osjećaja podloge.

EDIT: Što je ovo s autovima? Valjda su produžili ono vrijeme brzog izvođenja auta. Već drugi put mi lopta izađe van i čekam, pa skužim da ja kontroliram igrača još uvijek. Otrčim do lopte, izgleda da još uvijek kontroliram. Dodam svom igraču koji čeka kraj linije, promašim ga za 2 metra, lopta se kotrlja u prazno svi gledaju u nju 5 sekundi i onda tek igra automatski prekine sve i da mi da izvedem aut :hihi:
« Zadnja izmjena: 10. Rujan, 2013., 15:01 Freddy »

*

Blade1752

  • *
  • 145
  • Penzijoner bez penzije
Odg: FIFA 14
« Odgovori #140 : 10. Rujan, 2013., 16:54 »
Meni stvarno super izgleda, mada nisam igrao FIFA 13 već ima par mjeseci. Igram na high i ide glatko, ovo s autovima mi se samo jedanput dogodilo ali nije bilo više od 15sec čekanja. I koliko sam vidio nema online pa tko god da ti je rekao Armin44 da ima..laže, jedino ako ja nisam dovoljno pazio :hiha: Sve u svemu izgleda super!!
I da jeste probali ono slaganje ekipe? Dobro izgleda ima potencijala hh
-The Hobo King

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: FIFA 14
« Odgovori #141 : 10. Rujan, 2013., 17:36 »
To SLAGANJE EKIPE je Ultimate Team, nez vec par godina glavna zvijezda Fife, nema sto imat il ne imat potencijala :hihi:

Odg: FIFA 14
« Odgovori #142 : 10. Rujan, 2013., 17:50 »
Skinuo demo i nemogu mjenjati kontrole na tipkovnici,ima li itko taj problem?

*

PavleC

  • *
  • 136
Odg: FIFA 14
« Odgovori #143 : 10. Rujan, 2013., 18:14 »
Probaj da stavis na ono alternate pa onda da mijenjas, mada ces morati da ih mijennjas svaki put kad udjes u igru.

Odg: FIFA 14
« Odgovori #144 : 10. Rujan, 2013., 18:30 »
Neće ni na alternate

*

Blade1752

  • *
  • 145
  • Penzijoner bez penzije
Odg: FIFA 14
« Odgovori #145 : 10. Rujan, 2013., 18:44 »
To SLAGANJE EKIPE je Ultimate Team, nez vec par godina glavna zvijezda Fife, nema sto imat il ne imat potencijala :hihi:

eugh ja zeznuo x) inače motam samo oko manager-a i become a pro player ili kako već se zove :chair:
-The Hobo King

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: FIFA 14
« Odgovori #146 : 10. Rujan, 2013., 20:57 »

*

Pajko

  • *****
  • 3090
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Odg: FIFA 14
« Odgovori #147 : 10. Rujan, 2013., 21:49 »
Okej, vjerovatno je sve samo moja faza hejtanja svega, a vjerovatno i to što se još nisam navikao, ali mi je dosta smećasto. I može biti da užasno igram, ali dosta dobro sam igrao trinaesticu, mislim pobjeđivao bi većinu tekmi na Legendary =(((((

Prva tekma, Man City - BVB. Uz to da City ima hrpu odličnih napadača a igra 4-2-3-1, a Borussia isti sistem iako imaju presavršenog Aubameyanga koji je po difoltu na klupi :( Krenuo sam polagano u napad, mislim ono, prva utakmica ikad n stuff, i već nakon par paseva nekako lopta čudno krene skretat i izgubim loptu, dugački lob pas dolazi do onog Xhithari il tako nešto i frajer ostaje 1 na 1 s golmanom i rješava tekmu. Jer ono realno do kraja se nije apsolutno ništa dogodilo, još jedan mrtvi šut i samo pogrešna dodavanja i gubljenje lopte. Uz to da me dosta iziritiralo, Jesus Navas šprinta po lijevoj strani i stigne ga mrtvi Šmelcer i oduzme mu loptu, mislim ono di je tu realnost. Dakle, 0-1.

Druga tekma, PSG - Spursi. PSG ima dosta dobar lajnup, osim dva smećasta zadnja vezna. Mislim okej, Matuidi je oke al Motta žešće smeće, napadački tandem savršen što se vidi i po mom broju udarca na gol. Također dosta smećasta tekma, mislim ono cijelo vrijeme me napadaju, Bale i Lennon trče ko navijeni, spori bekovi i odmah ono, gol primam. Ali da je bar bio neki lijepi i smisleni gol, ne, nego Lennon ubaci s desne strane na drugu vratnicu Dempsyu koji volejem gađa u prvi kut gdje je također golman kojemu lopta prolazi kroz ruke i biva 0-1. I tako je ostalo do kraja jer sam se branio ko zadnje smeće zahvaljujući smećastom veznom redu koji nije mogao povezati tri pasa i sve je završilo mizerno opet.

Sad, onako, vidim da sam mrtvo govno i da bi valjalo dobit neku tekmu, odlučio sam igrat s Milanom protiv Boca Juniorsa. Milan sam u trinaestici najviše volio zbog Robinha, njegove brzine i 5 zvjezdica skill movesima. Brzina je i dalje tu, ali EA logika. Uglavnom dosta sam dobro počeo, Milan ima super krila, stavio sam El Šaravija na lijevo i Niang desno, dosta solidan vezni red i brzi i snažni Balotelli špica. Dosta dobro je funkcioniralo, krila su šprintala i razdvajala obranu, veza se digla dosta visoko i praktički svih 10 igrača Boce ostavila na rubu svog šesnaesterca. Par duplih paseva, Boateng lijepo prodire, s nekih 15-ak metara tuče prema golu, lopta se odbija do samog Nianga koji gađa praznu mrežu za 1-0. Bilo je kasnije i dvije stative i konstanti pritisak na protivnika, jedina okej utakmica s moje strane iako je bilo dosta mrljavih situacija.

Probao sam s Barcom igrat budući da imaju super napad i vezu. Al opet, svi igrači imaju dosta nizak Strength što je u četrnaestici očito najpotrebnije, tako da brzinu sam si mogao nabit u guzicu kad Neymar ni Messi ni Pedro nisu uspjeli preć spore bekove PSG-a jer su slabe pičkice. Dosta smećasto, par puta nisu sudili očita naguravanja i izravno uklizavanje (inače sve što bi u prijašnjim vezijama sudili), tako da nezz. Kavani i Motta s dva dalekometna šuta uništavaju smećastog Valdesa i biva 0-2.

Za kraj sam igrao s BVB protiv Spursa. Prebacio sam ih u 4-1-3-2 formaciju s fenomenalnim Aubameyangom i Lewandowskim naprijed, tako da je sve trebalo ispast okej. Ali krivo dosuđen penal, Bale pogađa stativu i LENNON preskaće Hummelsa i zabija glavom odbijanac. U tom trenutku želio sam razbiti kontroler, napisat sucidalno pismo i skočit s terase jer to je bila najsmećastija situacija ikad. Dvadesetak minuta kasnije, polako gradim napad, Pišček lijepo prolazi po boku, ubacivanje po podu do Reusa koji se fino okreće i zabija za 1-1. Do zadnjih 10 minuta tekma je bila na mrtvoj točki, baš ono nikakvi hajlajt 50 minuta i onda Bale ubacuje s desne strane Lennonu koji NADSKAČE Subotića i glavom zabija za 1-2 Znači zadnja minuta, najsmećastiji gol ikad, ragequitao sam i do sutra neću igrat ovo.

Riport je baš dosadan i dug i pajko je mali govnjar, sve to znam ali očekivao sam dosta bolje. Mislim realno driblanje je prelagano, a i samim promjenama smjera moš bez problema preći igrača, jebeš ti nutmegove i fejk stepove i sranja, mijenjaj direkciju! :mrs:
Cijeli koncept je nekako čudan, suci dopuštaju sve, brzina više nema takvu važnu ulogu koliko i snaga, dosta izmjena u odnosu na prošlogodišnju verziju.

+ dodavanja lijepo izgledaju
+ srazevi između tijela i građenje
+ zasad ništa više

- retardirani AI suigrača
- retardirane nerealne situacije
- driblanje je prelagano
- nerealne situacije koje su retardirane
- suci su preblagi
- još toga ali sam mrtvo govno koje ne zna ništa argumentirat pa ću samo hejtat igru bezrazložno

Uglavnom, nemojte se ljutiti, ali dosta sam iživciran, sutra ujutro nabacim normalniji dojam nakon još par partija =)
P.S. Napisano je velikim tiskanim slovima jer stvarno vičem. Najozbiljnije.

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: FIFA 14
« Odgovori #148 : 10. Rujan, 2013., 23:06 »
prdiš malo, nije tako. Očito je da se još trebaš uigrat.

Al eto dobro si ubrao ovo za igru glavom. Nema više ZNOJNIH golova, ako vam treba rezultat ubacujte, Defore, Messi, El Šaravi, sva ta ekipa nadvisuje uredno SVIH i pogađa male rašlje. I to baš glupo nerealni šutovi glavom. Em kad ti dolazi lopta njihovi se igrači svi maknu od tvog odjednom, em taj šut glavom bude preko braniča i savršen dip taman da pređe golmanu preko ruke i u kut. SVAKI PUT. Korneri su poklonjeni golovi. Recimo da sam desetak kornera izvodio. Od toga 4-5 golova, a bar još 3 puta sam posrao golmana i onda bi igrač s linije skinuo. Nadam se da će tvikat to do izlaska :(

Inače, činilo se da Pure Shot neće olakšavat previše golove. Kurac neće, s Ibrom nakon par tekmi 2 gola po tekmi laganica na World Class. Bit će nabrijavanja slidera za AI golmana na 60-65. :(

E da, sjetio sam se koliko rulaju animacije dok igrači vode loptu. Il ju lagano rolaju il znaju manevrirat vanjskom stranom stopala, baš izgleda jako jako dobro :ementaler:

Nego, daj nek me netko podsjeti, što su rekli za onaj neki novi engine u Fifi? PC neće imat, next-gen oće, a x360 i ps3?

*

kaisersephirot

  • Suradnik
  • ******
  • 6514
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: FIFA 14
« Odgovori #149 : 11. Rujan, 2013., 00:13 »
Isto ne, samo Xbox One i PS4

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9