@Fredi
Ovo s kornerima je najveće sranje ikad, mislim ono Defoe nadskoči Sakha i zabije glavom gol

Inače, dosta je smećasto što su neki i grači i dalje OP tipa Thiago Silva. Mislim da ću igrat s PSG-om samo zbog tog frajera, mislim ono ima 80+ brzinu i snagu, nitko ga ne može proć, smećasto i savršeno istovremeno.
Nego, jeste primijetili recimo nakon lob pasa u prazan prostor kako je nekako sve smećasto izvedeno. Mislim okej, igrač štopa loptu, krene trčat i odjednom tri braniča ga sustignu iako ima veću brzinu od svih njih po difoltu (Cavani i odjednom se stvore Asu Ekoto, Vertoghen i Dawson, užas), i braniči oduzmu loptu rejđao sam toliko na tu situaciju jer je bašđ najgore ikad.
I ono, suci ne sude puun kurac toga, realno ja bičam previše ali teško mi se ufurati u sve te novitete, mislim ono potezanje za dres i naguravanje, igrač padne na pod i igra se nastavlja kao da ništa nije bilo.
Inače, prekul mi je kad bilokoji igrač u duelu padne na pod kako svi odmah dižu ruke onako kao tipa nije bio faul samo je pao, totalno RL fudbaleri, rula to :))
EDIT: Dosta je smećasto i to što je driblanje sad samo desni stik, doslovce možeš vrtit stik bezveze i radit će ti se kul finte, baš ubija draž skillanja