Taman završio neki dan reko aj da ubacim neki dojam i vidim taman hcl-ova reca.
Slažem se sa wyzom (u smislu da dobro sjedne ovakav tip igara kad se zasitiš "već viđenog") ali i sa većinom komentara na portalu.
Na početku te se dojmi, uvuče te totalno u taj park (Yellowstone jelda) grafički i dizajnom je totalno opuštajuća igra (nešto savršeno za opustit kad dođeš umoran s posla al opet ak se želiš opustiti bolje idi u PRAVU prirodu

), opusti te napali te a na kraju ostaneš onak ko neki junfer ko nije dobio čke nakon već 20 dejtova.
Svidio mi se zaplet i dijalozi, pa čak i veza koju su počeli graditi likovi, glazba, šarmantna grafika i priroda, čak ni tom običnom kraju nemam nešto previše zamjeriti.
Igra lukavo navodi Henrya i Delilu na zabrijavanje na nekakav misterij, također sam i ja kao igrač počeo razmišljati kao oni.
No opet iako ne zamjeram previše tako napravljen kraj i meni osobno je pomalo nedorečen i zbrzan. Na prvu sam bio onako...meeeh ali nakon malo dubljeg mozganja shvaćam strah i zabrijavanje pa čak i neku pomalo zloćudnu i skrivenu želju likova da im se događa nešto uzbudljivo i "ludo" u njihovoj dosadnoj svakodnevnici i lako se poistovjetiti jer i mi sami možda ponekad priželjkujemo promjenu u dosadi posla života bla bla. I to shvaćam. Ali meni OSOBNO to nije sjelo jer na kraju krajeva igre igram da bi bile šta ja znam: uzbudljive, napete, nemoguće, da vidim nekaj kaj neću u životu itd i ne želim da završe...laički rečeno : obično. Iako sa strane priče, zadovoljava.
Ono što mene najviše smeta je potpuna neiskorištenost gameplaya i okoline. Ima jako malo planinarenja (ak je penjanje na 6 metara visok brijeg planinarenje xd) jako malo interakcije, jako malo ikakve iskorištenosti opreme i činjenice da se nalazimo u divljini. Ne mislim na neki punokrvni survival nego jednostavno su mogli ubaciti malo više interakcije. Primjer mi je sjekira koju zapravo korisitimo onak 2 puta u igri. al zato ima nabacanih nepotrebnih gluposti (limenke)
Moglo je biti mrvicu više raznolikosti u šetnjama i okolišu i mrvicu više nekakve interakcije sa ono ogromnim parkom (mala je igra znam al opet) životinjama divljinom itd
Uzimam u obzir i proračun deva al opet jednostavno prekratko iako me ne smeta to toliko koliko ono brzanje između dana.
Na kraju sam zadovoljan ali nedovoljno i ostao je neki pomalo zagoren okus.

7/10 od mene iliti ga 70/100 kad se slegnu dojmovi i porazmislim nemrem dat više.
Slažem se udarac u bulju scena rula. Baš ono, ostaneš paf i počneš raditi urote i zavjere u glavi...
EDIT: Sjebo sam na portalu hahaha ide "nije meni žao borovine"