HCL.HR

God of War

  • 127 Odgovora
  • 35463 Hitova
Odg: God of War
« Odgovori #120 : 22. Studeni, 2018., 18:08 »
Pozdrav, kupio sam igru preko US shopa i u postavkama igre nemam hrvatski jezik za prijevod, dali ga ikako mogu ubaciti ili se igra sa Hrvatskim prijevodom mora baš kupiti u HR shopu?

Hvala

Odg: God of War
« Odgovori #121 : 23. Studeni, 2018., 00:32 »
Ovi kaj pisu da je GoW zbog "realnosti" i ciljanja na imerziju dosadna igra onda bolje da nikad ne kupe RDR 2.

Kontrola kao da vozis Boing a ne konja  :ave: 
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

Odg: God of War
« Odgovori #122 : 14. Prosinac, 2018., 08:38 »
Dakle, igram, igram i nije mi dosta, malo savladaš taktike, ima dosta raznovrsnih neprijatelja, par različitih pristupa, igra koja traje i traje....jako dobro
Više sam free time gejmer pa mi baš leži

Odg: God of War
« Odgovori #123 : 28. Listopad, 2019., 18:10 »
Napokon krenuo igrat,10 sati u igri i zasad jako dobar naslov.Definitivno mi nije igra vrh vrhova.Konfuzna borba zbog kamere,animacije Kratosa za svaku glupost,sucelje dosta kompikovano.Imam osjecaj da gledam neki blockbuster,sto ja obožavam kod igara,taj neki filmski stih,neke scene su prejebene a tek sam 10 sati u igri.Prica,odnos otac sin,za sada barem meni najjaci dio igre.Grafika dobra,animacije malo cudne,Kratos je..ne znam,cudan položaj kamere ili sta vec.Nabacim vise dojmova kada je prekucam.

*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: God of War
« Odgovori #124 : 28. Listopad, 2019., 19:59 »
Ma naviknut ćeš se do kraja igre.

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: God of War
« Odgovori #125 : 28. Listopad, 2019., 20:31 »
Definitivno, kamera je i meni u početku bila mali problem ali kasnije se navikneš i shvatiš da samo tako i može biti postavljena, svaka druga solucija ne dolazi u obzir  :hihi:

Odg: God of War
« Odgovori #126 : 03. Studeni, 2019., 11:13 »
Zavrsio gow,jos mi je ostala glavna valkira i par izazova,namjeravam platinu uzet.

40 sati u igri,jako sam zadovoljan,prica solidna,likovi vrhunski,borba dosta dobro uradjena.Gotivim linearne igre,nema puno praznog hoda,level dizajn odlican i dosta raznolik.Sjekira mi je mozda pored lightsabera iz Star wars igara definitivno najjace dizajnirano oružje ikad u video igri.Kratos je prejeben lik,odnos s klincem kroz igru mi je brutalan,doskocice,dijalozi,to mi u igrama toliko pase da ne mogu opisati,povremeni dijalog izmedju njih podsjeti da nisi sam,pa ni vraćanje na stare levele nije smor je ako nista cuti ces neki dijalog.

Igra je posudila dosta toga od drugih igara ali iskreno ne vidim u tome problem,jer sve mehanike su implementirali vrhunski,jedino me kamera smeta i tu su mozda mogli pronaći neko drugo rješenje.

Neke scene su epske,navikao sam na to u gow igrama ali ovdje je grafika prekrasna i to izgleda brutalno.Odlicna stvar je opcija u video settings,performance ili bolja rezolucija,naravno da sam odabrao performance jer obožavam kad igram bez zaključanih 30 fps jer meni ima ogromne razlike.Neka nisu texture toliko ostre ja ipak volim visi fps.

Malo je sucelje komplicirano,nista strasno ali mogli su pojednostavniti upgrade oruzja i armora.Milion nekakvih itema pa ih mijenjaj za ono sto ti treba kod patuljaka,sta ja znam moglo je i bez toga.

Nemam nekih velikih zamjerki igri,sucelje nije top ali da se priviknuti kao i na kameru.Primjetio sam da neprijatelji koji su iza leđa,nisu agresivni kao ekipa ispred Kratosa,tako su vjerojatno kompenzirali da borba i sa ovakvom kamerom nije teska.

Gow mi spada u top tier igre i definitivno naslov koji se mora odigrati.Kraj mi je malo cudan ali Boze moj vjerojatno se pripremaju za nastavak sto me izrazito raduje.

Odg: God of War
« Odgovori #127 : 05. Studeni, 2019., 14:13 »
Uspio sam pokupiti platinu,prokleta zadnja valkira,ona kraljica je kaos,brat bratu par dana po pola sata sam je pokusavao rijesit,nekako s mukom popola uspijem.

Vjerojatno nekad kasnije prekucam je jos jednom jer vidim da ima new game+ i mozda mozda na give me god of war tezini.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9