HCL.HR

Golden Battles

  • 2 Odgovora
  • 1721 Hitova
*

jure25

  • n00b
  • 2
Golden Battles
« : 03. Ožujak, 2014., 20:39 »
https://www.goldenbattles.com/

Pozdrav, ovim putem ću vam prezentirati jednu MMO igru (sci fi tematike) koja inače spada u real cash igre. Znaci otvorena je mogućnost podizanja novca. Priložiti cu vam kratak tutorijal i link za igru. Pa eto, koga zanima neka pogleda, inčae nam u hrvatskoj fali igrača sto je šteta jer radna mjesta i ostale stvari pomalo stagniraju....

Dobrodošli u Golden Battles!

 
Ovo su osnovni koraci kako započeti igru. Kao novi igrač za početak napadate druge igrače ili Alliene te radite u nekoj od kompanija koje vam nude posao. Tako skupljate radno iskustvo s kojime si dižete produktivnost kao što sa napadanjem podižete vaš XP, samim time i Vaš LVL. Za početak je preporučeno napadati Alliene u glavnom gradu a tek kasnije kada budete veći lvl otići u neki drugi grad. Ova igra Vam pruža mogučnosti kako bi postati  poslovni čovjek, koji će otvoriti svoje kompanije, političar ili močni ratnik. Ne postoji pisano pravilo koji put je najisplativiji ili najbolji, to je do Vas.

Kao novi igrač dobiti ćete od igre besplatan pištolj, war hranu i war piča koji se nalaze u vašem Inventoriju (Possessions / Inventory):

Budite oprezni kada napadate Alliene, mogu Vas ozlijediti ili čak i ubiti, zbog toga Vas savjetujemo da napadate Alliene manjeg lvl i to obavezno NE agresivne dok nebudete upučeni u pojedine detalje.

Dobro pazite na prestige () pokušajte ga održati što višeg jer utječe na produktivnost, damage, bonuse koje dobivate od Vaše države te ujedno na taxe koje dobivate od Vaših Asistenata i Vojnika.

Vaš prestige možete povećati korištenjem odjeće, prestige hrane, prestige pića, posjećivanjem Vašeg golf club-a te useljenjem u kuću. Obavezno obratite pozornost jer postoje određena ograničenja te zbog toga Vas savjetujemo da često pregledavate vlastiti prestige status (klikom na prestige ikonu)

Kako bih vam olakšali igru pokloniti ćemo vam i komplet odijeće koja traje 31 dan.

Za dodatne informacije pročitajte help odjeljak i komunicirajte sa ostalim igračima na lokalnom ili internacionalnom chatu.

Imajte na umu da kada odete raditi, radite 8 sati te za to vrijeme ne možete napadati niti putovati.
Nadamo se da ćemo Vas vidjeti kao jednoga od naših najboljih igrača u budućnosti.
« Zadnja izmjena: 03. Ožujak, 2014., 20:42 kaisersephirot »

*

kaisersephirot

  • Suradnik
  • ******
  • 6514
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
Odg: Golden Battles
« Odgovori #1 : 03. Ožujak, 2014., 20:43 »
Izbrisan referral link

*

jure25

  • n00b
  • 2
Odg: Golden Battles
« Odgovori #2 : 03. Ožujak, 2014., 20:53 »
Ispričavam se, nisam znao da osobni link spada u kršenje pravila ovog foruma....

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9