@Ixy, ne znam šta da ti kažem.
Rejsing modifikejšn je iz GT2. Dakle, pored tjuninga koji je obilat, mogao si za neka vozila isfurati i rejsing modifikacije. Dakle, ne bit kripl koji nabija konje autima neg ga i dofurati do rejsing specifikacija. Dakle, micanje unutrašnjosti, bolje kočnice, bolja suspenzija, rejsing naljepnice (jej) i spojleri i aero kitovi, olakšavanje i tako to.
Shvati to kao ultimativni tjuning za ne Fast and Furius tipove.
I ono, najbitnija stvar u igri, pred automobila, su jebene staze. Ak ti nije dovoljno onih, kolko već, u igri, napravi svoju. Jebemu, beskonačnost igranja zagarantirana. Jebeni Prolog bi igrao još godinama da dodaju jednu ild ve nove staze.
Karting je obično prva postaja svih današnjih vozača. Od formule do relija. I ne vidim ništa loše u tome da nam ponude što više različitih rejsing franšiza. SuperGT, Le Mans prototipovi, WRC auti, NASCAR monstrumi, F1, kežualni mali japanski auti,...možda motori. Jebemu. Sve u jednoj igri.
Ono, upoznavanje kompletnog rejsing svijeta.
I, kad makneš skyline, i dalje ima više različitih auta od svih igara zajedno.
Zapravo, šta ti uopće želiš od rejsing igre?
I, šta su još mogli dodati/poboljšati? Vrijeme? Ima. Dan/noć? Ima. Hrpa vozila i staza? Ima. 3D? Ima. Šta ti točno nedostaje zaboga?
Ja mislim da će biti samo ok. 
Na stranu Sony, plaši me kakve će krvave novce Logitech natući kad izađe igra. 
Sudeći prema gt i inim forumima, tisuće ljudi već mjesecima naručuju G25 ice i G27-ice. Mislim da su jako jako sretni.
I baš samo OK Vedrane? Samo OK?
Ni malo te ne fascinira? Ni malo?