RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
te si streamove postaj po wow forumu, hvala.
Evo sada Kungen jedan od najpoznatijih hardcore PvE igrača iz WoW-a koji je imao nekoliko prvih killova za bosseve u svijetu koji je pljuvao po smjeru kojem je kao Blizzard krenuo sa WoW-om za MoP i najavljivao isto da će kao GW2 biti rapsodija i revolucija se sada vratio WoW-u i streama ga kada je u biti shvatio koliko je GW2 PvE content limitiran i da je igra napuhana.Evo streamhttp://sv.twitch.tv/kungentv
dao, ajmo svi sada prodati gw2 i idemo na WoW jer je tako uradio i Čungen
Citat: kaisersephirot - 21. Rujan, 2012., 20:06dao, ajmo svi sada prodati gw2 i idemo na WoW jer je tako uradio i Čungen Vidim da nisi shvatio poantu moga posta koja je bila da se onaj sav sjaj i hype koji je bio kao da će GW2 biti igra nad igrama ikada napravljena polako skida sa GW2 i da ima dosta igrača koji ostavljaju igru po strani a pogotovo ako su se razočarali se ograničenim PvE tipom contenta koji im GW2 nudi.
mene taj "sjaj i hype" još nije prošao, a koliko vidim ni ostale članove ovog podforuma. a pogotovo je nezgodno što si još uletio sa pričom WoW is WoooooW, ljudi su prešli upravo na GW2 jer je različit od Wow-a
Citat: kaisersephirot - 21. Rujan, 2012., 21:23mene taj "sjaj i hype" još nije prošao, a koliko vidim ni ostale članove ovog podforuma. a pogotovo je nezgodno što si još uletio sa pričom WoW is WoooooW, ljudi su prešli upravo na GW2 jer je različit od Wow-aMa ljudi su bili hypani i od strane A.Neta i od strane njegovih fanboyeva kao da će ova igra biti igra nad igrama i najbolji mogući MMO ikada napravljen na svim mogućim poljima i počeli tretirati većinu ostalih MMO igara kao da su smeće , ali eto izgleda da se taj hype polako gubi i da GW2 baš nije opravdao sva očekivanja igrača i da nije toliko superioran u odnosu na ostale MMO igre kako se prvotno mislilo već i da ima svojih mana.
Nije Arenanet radio hype. Oni su rekli što će bit u igri, a igrači su radili hype. Da li su rečeno donijeli u igru? Jesu. Stvar je osobe do osobe koliko ima se sviđa to što je u igri. Meni je sve odlično, osim dungeona koji su me razočarali, ali to je sam jedan mali dio.I molim te pojasni mi po ćemu je to PvE ograničen? Bolji i zabavniji PvE nisam još iskusio.
Kungen je neinformirana njubara, lik je pve igrac koji ocito do releasea nije znao sto gw2 nudi u vezi pve-a, dovoljno je bilo provesti pola sata googlajuci bilo kada u rasponu od pola godine prije nego je igra releaseana do danas da saznas kakav pve content su planirali i upravo takav su i dali. Nadalje, imao sam nesrecu gledati njegov stream tocno kad je pokusavao "uciti" pvpati od nekog svoj prijatelja ili sta vec, nakon sto sam to dozivio, i ovo malo respekta prema "pve dragon killerima" mi se srozalo . Takav individualni antitalent vidim od svog sedmogodisnjeg nećaka koji prvi put vidi mmo i ide pvpat
zeus ako je ovo najbolji PvE onda neznam sta :) sve prejednostavno skilovi totalno,dungeoni easy,pvp dosadan neznam sta vise reci!! jedino se nadati da izade neki veci update sa novim i bolji dungeonima i dobro bi bilo nekim raidovima!!samo sam se nadao boljem pvp-u ovo je koma!!