HCL.HR

Igra eHrvatska među najjačima u virtualnom svijetu

  • 3 Odgovora
  • 2142 Hitova
*

Red Nix

  • n00b
  • 1
Hrvatska u međunarodnoj zajednici ne kotira previše visoko, ali u virtualnom svijetu eRepublik je među osam vodećih sila.
eRepublik, masovna online strategija koja se se odvija u projekciji pravog svijeta, gdje igrači - odnosno e-građani - mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici, određivati ekonomsku politiku države, pokretati tvrtke i kretati u ratove s ostalim državama, ubraja i jednu jaku svjetsku velesilu - eHrvatsku.
Službena verzija eRepublika pokrenuta je sredinom listopada prošle godine, nakon godine dana testiranja, i danas broji preko 147 tisuća aktivnih e-građana koji sudjeluju u razvoju Novog Svijeta. Hrvatska danas broji gotovo 5500 e-građana, što je svrstava među osam vodećih zemalja u svijetu.
Ali trenutno je eHrvatska u problemima...Jučer je bila pod konstantnim napadima eMađarske i eSrpskih pobunjenika koji žele vratiti svoje regije...Na svu sreću, eHrvatska vojska,skupa s građanima i saveznicima je uspješno odbijala te napade te su sve regije osigurane,ali samo za sad...
Problem je dolazak novih igrača u eSrbiju, jučer preko 1500 stanovnika koji revno čekaju napad i osvajanje eHrvatske sa svojim saveznicima eMađarima.
Zato pozivamo sve Hrvatske građane koji su voljni pomoći u obrani naše eDomovine da se priključe ovoj igri, igri koja neoduzima mnogo vremena, koja se s lakoćom igra i koja je jako zanimljiva.
Najbolji uvjeti za normalan rad i život se nalaze u eHrvatskim regijama Slavonia i NorthWest Croatia, gdje se nalaze bolnice, većina kompanija i sva infrastruktura.

Napravljena je i web stranica naše eDomovine na kojoj imate forum i chat i još mnogo korisnih stvari.Ona se nalazi na linku:
www.eDomovina.com

Pridružite se i Vi ovoj igri klikom na link:
www.erepublik.com


*

Zapi

  • Gost
Re: Igra eHrvatska među najjačima u virtualnom svijetu
« Odgovori #1 : 29. Svibanj, 2009., 00:43 »
prvo, ovo je onak rendom spemerski post..

druge, moglo bi ozbiljno (za raliku od nevine zajebancije koju siguran sam svi srbi i riječani ne shvaćaju ozbiljno) odbit posjetitelje iz regije..

*

Blaster32

  • ******
  • 6492
  • RIP HRVY ;(
Re: Igra eHrvatska među najjačima u virtualnom svijetu
« Odgovori #2 : 29. Svibanj, 2009., 12:31 »
Kak vam se da to još igrat. Ova igra guta vrijeme ko ne normalna  :wildboy:
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

TeraBajt

  • *
  • 48
  • only spenders
Re: Igra eHrvatska među najjačima u virtualnom svijetu
« Odgovori #3 : 30. Svibanj, 2009., 13:01 »
oglašavanje vam je vgg :<
nigga

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9