HCL.HR

Inversion

  • 1 Odgovora
  • 1513 Hitova
*

Mzehn

  • ****
  • 1493
  • kakaroto
    • PCGN
Inversion
« : 28. Srpanj, 2012., 18:10 »

Inversion
Izdaje: Namco Bandai
Release date: PS3 & Xbox 13.7., PC 27.7.2012
System req:   2GHz Intel Core2 Duo or AMD Athlon 64 X2
                               RAM: 2 GB
                               5 GB free disk space
                               512 MB Graphics Memory
                               DirectX: Version 9


"Set in the near future, the tranquil peace enjoyed by mankind shatters with an unforeseen invasion by an unknown enemy called the Lutadore. Armed to the teeth with futuristic gravity-controlling weapons, the Lutadore easily overrun the city's defenses. Unbeknownst to all, mysterious anomalies have surfaced in conjunction with the invasion. "

Protagonist  je David Russell, koji kada mu grad napadnu nepoznate horde neprijatelja i pritom otmu kćer uzima stvari u svoje ruke. U tom pohodu mu se pridružuje partner Leo Delgado te pomoću nekonvencionalnog gravitacijskog oružja zajedno odlučuju spasiti svijet.
Priča je klišej, no gameplay je ipak malo drugačiji. Glavnu riječ vodi gravitacija to jest taj "zero gravity" mod u kojem je lijevo ponekad dolje, desno gore i slično. Samo to distancira igru od ostalih tps naslova, ostalo je sve već viđeno i ništa inovativno.


Odigrao par misija neki dan na boxu u co-op, napucavanje je dosta dobro i taj zero gravity mod je zabavan, mogu se i raditi tzv zračni džepovi te nulte gravitacije i uvlačiti neprijatelje i okoliš unutra. Podsjeća me na Bulletrsotm iz trećeg lica. Loše mi je samo što su boss fajtovi svakih pol sata u prosjeku.
Igra netko? navodno je dosta popularno na xboxu.



Odg: Inversion
« Odgovori #1 : 28. Srpanj, 2012., 18:58 »
Mene samo MP zanima

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9