avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
50 minuta upravo igrao game pri vrhu Golda 1, gdje mi treba 2-3 wina da dodjem u best of 5 za platinu, i nakon 50 minuta i u teskim mukama izgubim sa Braumom, kojeg nikad ne igram niti ikad supportam. Skoro sam se rasplakao, i onda svijetlo na kraju tunela; slucajno sam odabrao draft pick a ne ranked solo
Također jedno pitanje. Još malo pa ću napunit lvl 30 i planirao sam sa s5 krenut sa ranked, eh sad zanima me dal će me lupit u neku slablju diviziju ako tako rano počnem igrat ranked ili to nema veze? Koliko sam ja upucen MMR dobivas samo u rankedu tako da ako kvalifikacije dobro odradim ne bi trebalo biti problema ili? Nezz ako ste skuzili sta sam htio rec
Ma znam ali negdje u 3 mjesecu ove godine sam igrao na accu od rodjaka kvalifikacije i vjerovao ti meni ili ne dobio sam 8 ili 9 gamova od 10 i u bronzi 3 zavrsio. Ziva istina nema razloga zasto bi ti lagao. Doduse, on je igrao i S2 i bio dosta los pa je mozda i to razlog i dosta cesto je livao gameove sad nezz ako to ima kakvog utjecaja.
Nije istina. Moze te staviti i u Gold 1 ako igras po prvi put ranked u tih 10 matcheva. Boxbox je na smurfu odigrao 8-2 ili 8-1, nisam siguran, i bio je placean u Gold 3. Mislim da 10-0 moze biti i Gold 1 za prvi put, ali nisam siguran. Samo znam sigurno da te nece staviti izmedju B5 i G1 kako Redbull kaze.Side note, Alistars Apprentiece, yay! Plat 5 napokon dostigao. Prvi game u platini me matcha sa Plat 2 i Plat 1. Super.Side side note, danas je LoLu peta godisnjica postojanja. Jej.