HCL.HR

Metro: Last Light

• 180 Odgovora
  • 52339 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Metro: Last Light
« Odgovori #90 : 15. Svibanj, 2013., 13:56 »
Bogme AMD mora pod hitno izbacit nove drajver jer sjene pucaju totalno a i FPS pada sa 60,70 na nekih 20,22 sam kad stojiš pa kad se okreneš 60 lol.

meni na 7850 perfektno radi, bez vsynca i blura koji je gnjusan ko govno, stoji na 40-50, provjeri ako ima kakav driver update, ja sam pred tjedan dana skinuo zadnje nove

ali da, ono, mogu povući paralelu dojmova sa onima za bioshock infinite, u svom tom kukanju da su nove igre smeće naleti ovakvo nešto pa se zapitam :hiha: baš rula. ima i par QTE ali hej barem nisu akcijski već retajni tipa podigni šahtu. :hiha:

« Odgovori #91 : 15. Svibanj, 2013., 14:04 »
''
meni na 7850 perfektno radi, bez vsynca i blura koji je gnjusan ko govno, stoji na 40-50, provjeri ako ima kakav driver update, ja sam pred tjedan dana skinuo zadnje nove

ali da, ono, mogu povući paralelu dojmova sa onima za bioshock infinite, u svom tom kukanju da su nove igre smeće naleti ovakvo nešto pa se zapitam :hiha: baš rula. ima i par QTE ali hej barem nisu akcijski već retajni tipa podigni šahtu. :hiha:''

@MaliMicek Fala ali sam se namučija sa frapsom i fpsom :fpalm:,ma na zadnjima sam i ja drajverim 13.5 beta2,a i proba sam 13.4 možda je samo do 7950 jer vidim po netu ljudi imaju dosta problema sa 7XXXserijom od amd.... npr Metro Last Light AMD HD 7xxx shadows flickering
A kako dalje čitam po netu da je AMD izjavio da nije do drajver več do igre  -
http://www.overclock.net/t/1391248/metro-last-light-lag-on-ati-cards/10
 +sa novim patchom fov če biti uključen u .cfg ...
Za tvikanje igre http://pcgamingwiki.com/wiki/Metro:_Last_Light
« Zadnja izmjena: 15. Svibanj, 2013., 23:13 BsTyLer »

*

disc0

• 3069
« Odgovori #92 : 16. Svibanj, 2013., 10:12 »
Meni igra ide dobro, nekih 50-60 fps-a, dx11, teselacija na normal, vsync upaljen (ne trpim kidanje ekrana!), ssao na auto, af na 4, blur na low i detalji na normal, reza je 1280x1024 (19' monitor 5:4). i3 2100 (3,1ghz) i GTX 560 (obicna, nije titanium).
Super izgleda ja zadovoljan :clap:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #93 : 16. Svibanj, 2013., 15:15 »
AI je blentav podosta :hiha: Tipa, šuljanje. Čučim u kutu, frajer hoda do mene (jer je skriptiran da dođe spavati tamo gdje sam ja čučnuo) i ništa. Ja čučim i dalje, čekam kad će skužit - ne skuži :hihi: i općenito u tim sjenama vas ne mogu vidjeti ni pod razno, koliko god blizu njih bili, ispred iza ili sa strane.

ako idete napucavati, trčat će posvuda i u pravilnim intervalima izmjenjivati zaklone i tako u nedogled...

Ostalo - perfektno. Podsjeća me jako na HL2 mehanički

« Odgovori #94 : 16. Svibanj, 2013., 15:19 »
Objavljeno na FB Metro - The Game
A new update has been released on Steam, which improves AMD performance and offers FOV customization. Patch notes:

1. Optimized performance for AMD hardware.
    2. Fixed shadow visual corruption bug on AMD 7xxx cards.
    3. Fixed issue with game starting only in 3:1 resolution on some TV’s.
    4. Added attribute "r_base_fov" in the user.cfg file, which will allow you to change FOV. The attribute will appear in the user.cfg configuration file, located in "%LOCALAPPDATA%\4A Games\Metro LL" after starting up the game.

If the patch does not automatically download for you, restart your Steam client.

*

zg_rider111

• 1440
  • ಠ_ಠ
« Odgovori #95 : 16. Svibanj, 2013., 17:25 »

Možda dobijemo knjigu 2035? :hiha:

Inače upravo sam završio igru, moram reći odlična mi je priča sve super. Samo je AI malo glup ponekad, lol. Dobio sam loš ending a baš sam htio dobit onaj dobar. Radio sam dobra djela i večinom sam ih knock outo ali znalo mi se zalomit da pobijem sve pa valjda zato.
« Zadnja izmjena: 16. Svibanj, 2013., 17:36 zg_rider111 »

*

manjamax

• 852
  • Cro Sim Racing Forum
« Odgovori #96 : 16. Svibanj, 2013., 20:02 »
ja se volim igrat na hard :wildboy:

ovo krivo zvuči :mrgreen:
Poboljšao si mi dan :loludara::loludara::loludara:

« Odgovori #97 : 16. Svibanj, 2013., 20:38 »
 Samo potvrda da sa novim updejtom totalno drukčija priča,fps ne pada sjene rade savršeno a i igra definitvno rula nakon šta sam odigrao više misija !Pogotovo na RangerHardcoreModu  :clap:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #98 : 16. Svibanj, 2013., 21:40 »
Na CSR naš doktor1 uhvatio zbilja fantastične screense.

:ementaler:

Galerija

« Odgovori #99 : 17. Svibanj, 2013., 01:15 »
Na CSR naš doktor1 uhvatio zbilja fantastične screense.

:ementaler:

Galerija

ajde sad mi još i reci kraj, vidim ti u očima da želiš:ne:

ovo superultraodličnaigra, ima dobru grafiku šta mi se najviše svidja ali i ne baš previše pametne neprijatelje što je još jedan plus jer ja ionako igram igre na naslabijoj težini

tako je najlakše

« Odgovori #100 : 17. Svibanj, 2013., 21:14 »
"i ne baš previše pametne neprijatelje što je još jedan plus jer ja ionako igram igre na naslabijoj težini tako je najlakše"

:chair:

*

Wyzard

• Administrator
  • 15991
    • HCL.hr
« Odgovori #101 : 17. Svibanj, 2013., 21:22 »
Sad mi je krivo što prvi dio nisam do kraja odigrao. Ovo mi se igra, ali mislim da se ne bi uspio uklopit u priču bez da prvo odigram 2033.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #102 : 17. Svibanj, 2013., 22:26 »
Trk igrat 2033, ja baš halam.
Neznam kada sam zadnji put na PC-u uživao u nekom FPS-u.
Jedino AI saka dosta i ono što si ti govorio o napucavanju, koje zaista djeluje podosta čudno. Igrina atmosfera, gameplay i setting su dovoljani da se prelazi preko tupave umjetne intelegencije...

*

Wyzard

• Administrator
  • 15991
    • HCL.hr
« Odgovori #103 : 18. Svibanj, 2013., 09:38 »
Neznam kada sam zadnji put na PC-u uživao u nekom FPS-u.

Ne kenjaj, prije mjesec dana si Bioshock Infinite igrao :mrs:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #104 : 18. Svibanj, 2013., 09:57 »
ne vidim potrebu za obveznim igranjem metro 2033 kad je igra traljava. s razlogom ju nisi završio :hiha:

sve što je bilo bitno iz priče metro 2033 ćeš čuti/vidjeti ovdje tako da slobodno preskoči ako ti se ne da... plus što je ovo tri puta bolja igra generalno

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9