HCL.HR

Nove šifre ( cheats )

  • 165 Odgovora
  • 48115 Hitova
*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Nove šifre ( cheats )
« : 09. Lipanj, 2008., 13:36 »
Evo i topica za našu sekciju šifre koju možete pratiti u Special dijelu portala. Ovdje ćemo vas obavještavati o svim friško objavljenim šiframa u toj sekciji. Na ovoj sekciji radi Armor pa njemu imate za zahvaliti za sve ove krasne kodove za varanje. Ubuduće će ili on ili ja updateati ovaj topic sa linkovima do svježih šifri.

http://www.hcl.hr/special.php?select=32

Inđoj  :piva:
« Zadnja izmjena: 18. Prosinac, 2008., 22:02 Ementaler »

*

Seengeer

  • ******
  • 4945
  • ︻デ═一 not srs
Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #1 : 09. Lipanj, 2008., 13:48 »
Izgleda da u bliskoj budućnosti nećemo više trebati posjećivati ostale stranice i guglati kad to sve HCL nudi (što se gaminga tiče). GG!

*

des3iny

  • ****
  • 1506
  • xD xD xD
Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #2 : 09. Lipanj, 2008., 13:59 »
hm, hoće biti stavljene upute kako exploitati bugove? imam jedan jako dobar za patchirani Oblivion  :approve

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #3 : 09. Lipanj, 2008., 14:19 »
Slobodno napiši taj exploiit i ako valja rado ćemo objavit u sekciji  :piva:

*

des3iny

  • ****
  • 1506
  • xD xD xD
Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #4 : 09. Lipanj, 2008., 14:34 »
Evo ovak, exploit je za dobivanje beskonačnog broja onih black soul gemova.

1. stvar, moraš znati di je dark fissure ili jedan od drugih altara na kojima možeš transformirati grand soul gemove
2. stvar, moraš imati soul trap spell (target ili touch)
3. stvar, moraš imati više od jednog KUPLJENOG grand soul gema SA GRAND soulom
4. stvar, i najvažnija, altar mora biti obasjan onom ljubičastom svjetlošću

sad ide finta
a) otvori altar
b) ubaci tih nekoliko grand soul gemova unutra
c) zatvori altar
d) castaj JEDNOM MANJE soul trap na altar od broja kupljenih punih soul gemova (znači ako imaš 5 kupljenih filled grand soul gemova, castaš soul trap 4 puta)
e) otvoriš altar
f) uzmeš sve k sebi (recimo 5 filled grand soul gemova i 4 empty black soul gema)
g) zatvori altar

h) ponavljaj dok ti ne bude dosta :D

sad jedan warning, ako kastaš isto puta koliko i imaš grand soul gemova, ostat ćeš bez njih !!!

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #5 : 09. Lipanj, 2008., 14:55 »
Hmmm, interesting... budem malo obradio mozda i postao među šifre... GJ

 + na rep  :piva:

*

des3iny

  • ****
  • 1506
  • xD xD xD
Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #6 : 09. Lipanj, 2008., 14:59 »
Hmmm, interesting... budem malo obradio mozda i postao među šifre... GJ

 + na rep  :piva:
:piva:

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #7 : 09. Lipanj, 2008., 15:05 »
Evo dodan je jedan novi exploit :)
http://www.hcl.hr/special.php?TekstID=203&select=32

:ementaler:


*

Chikanovich

  • ****
  • 1039
  • Čiko :]
Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #8 : 09. Lipanj, 2008., 23:15 »
Evo malo guidea, može Sirko?

Final Fantasy XII: Kada najbrže pokupiti Zodiac Spear?

Daklen, znate da ne smijete otvoriti ona 4 chesta (neću nabrajat koje, gugjalte) ako želite Zodiac Spear. Najbrže ga možete dobiti nakon što odigrate Tomb Of The Raithwall i prije puta prema Jahari.

Morate biti barem level 30 (to je minimum minumuma), svi bi vam likovi trebali znati 2 ili 3 quickeninga te je preporučljivo da imate sva najjači equip koji vam je dostupan (Demonsbane, Kotetsu, Partisan, Main Gauche, Gladius, Gold Armor/Helm/Shield). Razlog tome je boss King Bomb protiv kojeg se morate boriti da bi došli do mjesta gdje se Zodiac Spear nalazi. To mjesto se zove Necrohol Of Nabudis.

Okej, idemo.

Odite u Nalbinu kod save crystala, gdje ćete vidjeti Julya, to ječovjek koji čući iza zida blizu crystala. Pričajte s njime, onda rentajte chocoboa od Gurdya koji se nalazi u blizini. Zatim krenite s chocobo-om prema Imperial guardovima i probajte proći. Nakon što se razgovor završi, možete proći prema Mosphoran Highwasteu. Prije nego odete, pričajte s Julyem (ako pričate, kad stignete u Archades, dati će vam Salamand Halycon loot). Prođite kroz Southern Skirts kretajući se lijevom stranom, dok ne stignete do Summit Patha. Od tamo krenite sjeverno prema Bubbling Vale-u. Tamo imate teleport crystal i možete snimiti. Ako želite, od Luccia možete kupiti Thief's Cuffs (dvostruko veća šansa krađe rijetkih predmeta od monstera) za 3000 gila i Golden Amulet (dvostruki LP ako ga equipirate) za 4500 gila. Odite sjevero zapadnim izlazom prema Trail of Sky-flung Stoneu. Idite istočno dok ne dođete do Northern Skirtsa, gdje idete sjeverno do Halny Crossinga i pređete most za Salikawood.

Nakon što stignete u Salikawood, krenite sjeverno kroz The Omen-Spur dok ne dođete do sejv crystala u Path of Hours. Preporučam vam da od Salikawooda snimate sve na poseban fajl, čisto da ako se zeznete, da se ne morate sve vraćati, nego samo da loadate. Dakle, od Path Of Hoursa, krenite sjeverno mostom do Trunkwall Roada. Sad je, u biti, svejedno idete li lijevo ili desno, jer vas oba puta vode ka istome, ali bih preporučio da odete desno, jer se tamo nalazi mapa Salikawooda. Dakle, na tom prvom skretanju skrenite desno, i na drugom također skrenite desno. Kad dođete do dijela kad vam se put račva u 4 smjera uzmite onaj (vama će biti sjeverni, po mapi je južni) put ravno, vidjet ćete urnu s mapom. Pogledajte mapu. Cilj vam je doći do Quiteted Tracea, gdje se nalazi teleport crystal. Napomena: možete chocobo-om od Mosporan Highwastea doći do Quitened Tracea ako vam ostane vremena. :)

Ok, stigli smo do crystala. Ako odete sjeverno ka Grand Boweru, čeka vas boss fight sa King Bombom. Prije toga, malo ćemo se pripremiti. Nabacite Protect, Shell i Regen (ako imate) na sve svoje likove, čak i rezerve. Kao što sam rekao, morate imat barem onaj equip koji sam napisao, i quickeninge. To je vitalan dio. Kad ste se pripremili koliko mislite da je dovoljno, snimite pomoću crystala. Krenite prema Grand Boweru, gdje će vas dočekati animacija nakon koje slijedi borba s King Bombom. King Bomb dolazi s još malih Bombova sa sobom. Najbolje bi bilo da se prvo riješite malih Bombova, zato što u svakom trenutku možete usnimiti kod onoga crystala kod kojeg smo bili maloprije. Znači, ubijete male Bombove, i snimite. Kad se vratite, sa sva 3 lika puknite Silence na Kinga, bacajte dok ne uspije. To će vam olakšati borbu puno, King neće moći bacati Firu niti ponovno prizvati male Bombove (što može ako nema Silence). Nakon 50% snage, King Bomb će pokušati baciti Renew na sebe, ergo, pokušat će si cijelu snagu obnoviti. Tada vi ulijećete s quickeninzima. Pokušajte ga ubiti, jelte, više od 10 komboa napraviti, što nije teško ako imate 3 quickening bara. King Bomb ima oko 30 000 snage, dakle 15 000 bi trebali oduzeti s quickeninzima. Može se desiti da ne uspijete iz prve pobijediti, no, nemojte dati da vas to sputava. Pokušajte više puta.

Okej, nakon što smo to prošli, vratite se (ponovno) snimiti kod crystala. Opet buffajte sve svoje likove s Protect, Shell, Regen i Librom ovaj puta. Formirajte party od jednog lika (meni je bio Basch). Stavite njega/nju Main Gauche, Golden Shield i Gauntlets (radi visokog evadea, koji će vam biti potreban, jako potreban, vjerujte mi). Smanjite Battle Speed u Configu, i stavite Battle Mode na Wait. Krenite sjeverno od Grand Bowera. Kad dođete do račvanja, krenite lijevo u Corridor Of Ages. Na prvom skretanju desno, na drugom lijevo da bi stigli do Necrohol Of Nabudisa.

Napomena: ako ovdje stanete, i pokušate se boriti, umrijet ćete. Nema šanse da ubijete išta ovdje, čak vas protivnici mogu ohkoat (one hit KO - at), dakle, pamet u glavu i R2 držite dok vam prst ne otpadne. Razlog zašto sam vam rekao da equipirate evade oružja i ostali pribor jesu Baknamy monsteri koji obitavaju prvim područjem (Hall Of The Effulgent Light). Oni su brzi i udaraju snažno, što ih čini velikim problemom. S gambitima ugašenima i držeć' Flee, pokušajte izbjeći trapove i Baknamye. Ako vam slučajno taj glavni lik umre, zamjenite ga s drugim, i prebacite sav equip s glavnog na tog drugog lika. Krenite drugim skretanjem desno, ravno, pa lijevo, nakon toga, sjeverno dok ne dođete do kvazi-kockastog dijela mape, tada krenite sjeverno dok ne dođete do drugog (ovoga puta pravog) kockastog dijela. Tada krenite dolje i slijedite put dok ne vidite da ima izlaz prema Cloister Of Distant Song. Čim uđete u Cloister Of Distant Song, oživite, izliječite, obnovite, nabuffajte sve što vam je bilo kad ste ušli u Necrohol. U Cloisteru kad izađete sa tih stepenica, krenite samo sjeverno dok ne vidite 2 Babil monstera. To vam je znak da nakon što njih prođete, prilijepite se uz desni zid dok ne dođete do skretanja desno i novog područja - Cloister Of The Highborn. Tamo se nalazi Zodiac Spear. Nakon što ste ušli, opet učinite isto što ste napravili kad ste zadnji put promijenili lokaciju. Oživite, izliječite, obnovite, nabuffajte. Kad ste ušli u Cloister Of The Highborn, skrenite desno i zanemarite desno skretanje, nego skrenite lijevo, te opet lijevo na prvu prostoriju u kojoj se nalazi 16 chestova. Nacrtao sam vam u Paintu u kojoj se nalazi Zodiac Spear, lakše to nego da vam objašnjavam.



Vrlo važna napomena!!! Kad otvarate chest s Zodiacom, nemojte slučajno imat equippiran Diamond Armlet. Dobit ćete Dark Matter umjesto Speara. Nakon što otvorite, vrlo je vjerovatno da ćete imati par Elvoreta za vama, te se pokušajte izvući i naravno, nakon svake prostorije: oživite, izliječite, obnovite, nabuffajte. Ako se uspijete izvući opet nazad, svaka vam čast! Ako ne, pokušajte ponovo. :)

Samo kao mali dodatak, prosjek jačine oružja za ovaj stadij igre je 40 attack, a Zodiac Spear ima 150. Da to kažemo drugačije, sa 350 damagea ćete porast na 3500.

Inđoj.

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #9 : 10. Lipanj, 2008., 01:29 »
Opa, bravo Čiko =D>

Ovo je skoro pa prohod, al objavit ću među šifre... malo ću ti sredit tu sliku doduše, ispravit sam tekst malo itd.. al sve u svemu za 5. Budem sredio to sutra (tj. danas jer je 2 ujutro :( )

zaslužen plusić na rep  :piva:

*

Armor

  • ******
  • 4195
Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #10 : 10. Lipanj, 2008., 11:26 »
Zdravo "ljudovi"!
Evo ubačene su šifre za megić-hitić zvan Crysis :ave: :ave:

http://www.hcl.hr/special.php?TekstID=205&select=32
"Born with less, but you still precious.

You gotta be able to smile through all this bullshit."

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #11 : 10. Lipanj, 2008., 11:34 »
Fino, a Čikanovich u međuvremenu postao selebriti:
http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2033&select=22

 :ementaler:

*

Armor

  • ******
  • 4195
Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #12 : 10. Lipanj, 2008., 13:47 »
GT Legends postaje lakši.
Provjerite na:

http://www.hcl.hr/special.php?TekstID=206&select=32
"Born with less, but you still precious.

You gotta be able to smile through all this bullshit."

*

Armor

  • ******
  • 4195
Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #13 : 11. Lipanj, 2008., 09:48 »
Panda, zvuči na Tekken, nažalost nije Tekken.
Evo šifri za ovu humorističnu tabačinu:

http://www.hcl.hr/special.php?TekstID=208&select=32
"Born with less, but you still precious.

You gotta be able to smile through all this bullshit."

Re: Nove šifre ( cheats )
« Odgovori #14 : 11. Lipanj, 2008., 10:07 »
zašto bi neko tražio šifre na hclu?  :solidus:

...spoji crnu i bijelu nam boju
siva je slika svijeta, zar ne?

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9