Ma nema smisla tako igrati.
Fifa je tu (bar prošle godine) imala posložene stvari. Znači ako si ti vodio i netko odustane ili prekine utakmicu, onda je rezultat tu i on ostaje u tvoju korist. I to je bilo fer.
Ovdje je svaka 2. utakmica poništena, ali ne dobiješ apsolutno ništa. Niti bodove, niti lovu, samo si izgubio vrijeme.
Igram utakmicu 15 minuta i onda se ništa ne važi i nikome ništa.
Prijavio sam ih hrpetinu i oni i dalje igraju i nalaze se u top 200 igrača.
Milsim smješno je samo vjerovati da netko može imati 173 pobjede za redom...
Pa... vodio sam mnogo puta i sa 2 ili više golova razlike i nije mi baš uvijek igra priznala pobjedu.
Većim je, da, ali znalo se desiti da mi i ne prizna utakmicu i to ne samo jednom.
Budimo si iskreni, cheatera će uvijek biti ali trebaju te prekide srediti na neki drugačiji način. Meni isto, ni krivom ni dužnom, internet mnogo
puta prekine pa gubim utakmice koje sam vodio i to nervira i zato sam odustao od Fife nakon valjda 10ak godina konstantnog igranja.
Nemam više toliko volje da me ne diraju ti prekidi kada vodim, to je nešto najgore. Igram, uživam, pobjeđujem, nema lagga i dođe disconnect sa
moje strane a ja sam žicom povezan, portove sam propustio i u Nortonovom Firewallu i na routeru, sa gamepadom u ruci i ne znam koji se vrag dešava.
Šta ćeš... Bude bolje
Sada se opet vračam singleplayer igrama i to je to

A u Fifi igram samo karijeru, tamo nema prekida.