avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Najbolji PES od ps2 dana. Ne mogu vjerovat da je tako dobar. Onaj osjećaj kad zabiješ gol... Gušt mi je trpat što više kao back in the day. Što je najbolje, očekivao sam da će biti suprotno s obzirom na očajnu 16-icu.
Ma sve to stoji, ali na kraju je ipak najbitniji gameplay na terenu, a manje bitna šminka i nazivi klubova. Igrači su ionako pravi u tim "fake" klubovima, a naziv ko naziv, nebitan. Što se tiče online, imao sam par puta negativna iskustva s ispadanjem protivnika, no na sreću nije baš bilo često. (govorim za 16 jel, 17 još nemam)
Sve to stoji i slažemo se, ja igram PES godinama i navikao sam. Međutim, sada, po prvi put, imaš i FIFA 17 na grafičkoj razini PES-a i sa odličnim gameplay, sa licencama, navijačima, stadionima i najbitnije odličnim online dijelom, tako kada sve izvagaš FIFA dođe daleko bolja kupnja.
Neka ima licence, stadione, navijače al nema ono sta ima PES - dušu.
Citat: djecak - 20. Rujan, 2016., 15:49Neka ima licence, stadione, navijače al nema ono sta ima PES - dušu.Romantično, ali ne - igre nemaju dušu. To je najgori mogući argument za PES. Otprilike u rangu onoga kad naši sportaši ne izbore zlatnu medalju pa onda kažu da dragi bog / gospa / duh sveti nisu tako odlučili. Zapravo ne otprilike nego baš ista floskula.