Mislim realno meni se sviđa što stvarno sa taktikom možeš nekome uzeti nadmoć (za razliku od fife gdje šta god postaviš isti drek)...Pa mi se događalo da ako dobro postaviš formaciju sa slabijom momčadi samo da nadjačaš na određenom dijelu terena jačeg protivnika (recimo sredina), i usput postaviš altrenativne taktike da se bokovi vračaju ili slično + pogodiš "gustoću" igrača jedan od drugoga - ljepo to izgleda jer si sretan, pogotovo kad sam sa faking Dinamom nadjačalo Real samo jer sam gledao kako igraju i kontra taktike tiskao...
I šta mi to vrijedi kad na iduče 2 tekme od 7 golova - 5 sam zabio iz kojekakvih nabačaja (gdje je moj napadač niskog rasta) i 2 krumpira gdje sam doslovce ušetao u gol.
Ostalo sve promašaji 1 na 1, ziceri, ili doslovce dobijam golove samo iz kornera jer ponekad obrana ne skače. Loš skripting.
Bolje da odgode na 2 godine i pozabave se sa programiranjem i skriptiranjem igri, grafika ko grafika je prolazna stvar, ima nas koji često vole upaliti pes ili fifu protiv kompa, ne online, pa se baš faking isfrustriraš.