Igra mi je odlična prvenstveno radi fantastično odrađenih likova i voice actinga!
Taj dio je zbilja vrhunski odrađen... Malo sam prešo da mogu o kvaliteti priče no mnoštvo cut scena, pregršt informacija za pročitat po lvlima te mini serijom od 25 minuta sve ukazuje da bi i radnja mogla biti super odrađena. Likovi i njihove facijalne animacije i kretnje su odlični!
Ova mini serija čak i nije toliki trash! Naravno nije to na vrhuncu i kalibra kao serije koje gledamo, ali nije ni toliko loše, očekivo sam gore... Iako više bi volio da je i to odrađeno u igrinom engineu... No Remedy malo miksa i istražuje pa neka im bude...
Performanse? Igram na medium, (low / medium / high) sa zaključanim FPSom na 30; to su X1 postavke, (GTX 960 2GB).
Dizajn svijeta je detaljan sa kvalitetnim teksturama i pregršt sitnih detalja. Destrukcija i interakcija sa okolišem je dosta dobra.
Igra mi djeluje kao miks Matrix filma i Max Payne igre.
Gameplay...
Malo sam iskusio no ima zanimljivih mogućnosti manipulacije vremenom... Fali mi bolja kontrola lika; mogućnost čučnja i manualnog ulaska u zaklon u koji naš lik automatski ulazi kada se nalazi na uz neki zid! Općenito mi se čini da bi stealth mogućnost i polagano košenje jazavaca bilo genijalno uz sve ove mogućnosti manipulacije vremenom...
Ovo je prvenstveno avantura koja se jako, ali baš jako fokusira na priču te u kojoj razne moći i manipulacije vremenom koristimo kod platformiranja i eliminacije neprijatelja.
Tu je i
standardni RPG dio gdje imamo mogućnost upgradea naših mogućnosti manipulacije vremenom...
Kontrole sa gamepadom su odlične...
Remedy je išao probat napravit nešto drugačije, a ne još jedan običnu TPS igru; koliko im je uspjelo vidjet ću kada pređem igru no zasada sam zadovoljan...
Jedino PC port je morao biti bolji no 110% im Microsoft nije dao dovoljno vremena...
Jedna zanimljivost; vidim kako se dosta njurga po internetu kako nema quit opcije u igri...
Alt+F4, Alt+Tab rage je svuda, a samo se pokazivač mišta gurne na vrh i dobije se klasični windows gumb za zatvaranje prozora...