HCL.HR

Rebel Galaxy

  • 0 Odgovora
  • 1369 Hitova
*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Rebel Galaxy
« : 20. Listopad, 2015., 21:29 »

Rebel Galaxy novi je naslov developera Torchlighta i Diabla 2
Rebel Galaxy igramo od idućeg mjeseca

http://youtu.be/HMZPVgycrAE

Od likova koji su radili na Torchlightu, stigao novi naslov. Ukratko, Rebel Galaxy je svemirsko napucavanje, istraživanje, trgovanje, sloboda izbora u stilu igranja i sve ostalo.

Ako bi morao s nečim usporediti, najbliži bi mi bio Dawnstar ili Freelancer samo što je borba ovdje u potpunosti drugačija budući da se oslanja na stil pomorskih bitaka gdje se koriste topovi sa strane iako postoje i turreti koji se mogu kontrolirati. Bitke se uglavnom vode po 2D principu budući da se brod ne može kretati po sve tri osi, ali manji protivnički brodovi mogu kružiti uokolo pa zbog toga je potrebno preuzeti ručnu kontrolu nad turretima.

Krenuo sam tek igrati, obavio dvije-tri misije i ok je za sada. Nisam se još u potpunosti naviknuo na borbu, a i treba malo eksperimentirati s različitim naoružanjem i brodovima da se dobije bolji dojam. Koliko vidim, ima toga za istraživanje, uz klasične sidemisije koje se mogu prihvatiti na postajama, a tu i tamo tijekom putovanja mogu se sresti drugi brodovi, pronaći SOS signali i to slično. Valjda, ne znam, samo sam na to dvoje za sada naišao.

Kad odigram malo više napišem još koji detalj. I da, uz PC verziju najavljena je i PS4, ali mislim da još nema datum izlaska.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9