Evo, dosađujem se pa sam otvorio ovaj topic jer me zanima jel ko igrao ovu igru.
Igra je iz 2000. god. i za mene jedna od najboljih rpg igara ikad. Zajedno sa Baldur's gate i Neverwinter nights serijalima.
Igra ima preprejebenu priču, grafika je bila opaka (2000. kad je igra izašla), najinovativniji i po meni najjači način borbe koji sam vidio u rpg igrama (kolko ja znam takav način šoranja nije postojao ni u jednoj igri prije, a mislim da ni u jednoj poslje ove igre), mrak atmosfera,pun k.... magija,igra je dosta dugačka i nije baš pre lagana, zakon questovi......... ma igra je ustvari zakon
I sad meni jednostavno nije jasno kak niko živ nije čuo za ovu igru. Ispada da za nju znamo ja, frend koji mi ju je dao i par frendova kojima sam ja dao
Najavljivanje i reklame za ovu igru su očito bile pre loše. Ja se samo sjećam da je izašla u vrijeme kad je izašo i Diablo 2, koji sam automatski odjebao nakon pola sata igre (jer mi je poslje Diabla 1, dvojka bila opako razočaranje, a i sad mi je) i počeo igrat Soulbringera. Od tada sam ga valjda 10 puta prešo. I svaki put mi je bio gušt :2139:
Ajmo, jel ko igrao ovo???????????????????