Igrala archera do lvl 12...
Combat sistem prezabavan. Drzis stisnuto mouse button 1 i archer cijelo vrijeme ispaljuje strijele \o/ i hrpa skillova kao se svodi na ''skok u natrag''. Ma ono, bas je fun fun fun...
Grafika mi je meh... Sjecam se kad sam igala Aion, ili Rift, pa cak i PW da sam bila impresionirana. Tera mi baca neki ispotprosjecni dojam. Mozda je trebalo malo po postavkama vise petljat... Plus, sto je kangarooster rekao, animacije su presmijesne. 10 mobova u isto vrijeme padne, i u isto vrijeme se dizu s istom animacijom

. Voice acting isto malo fail..
Questovi su ''isti'', ali vjerujem da ce se tu ubaciti jos detalja prije nego sto igra izade... Takoder nisam primjetila neki jaci storyline za sad... Ali ono, mozda krene u nekom trenutku

Najvise me zapravo zivcira charactrer design. Vecina ljudi nece to primjetiti vjer. Htjela sam igrat sorc, i odustala jer na par spellova animacija izgleda nevjerojatno glupo. Pa sam zato rollala archera. Jedine 2 rase koje su prihvatljive za archera(osobno misljenje) su Aman ili Castanic. Jedni su divovi i imaju kopita umjesto stopala (i tko bi rekao, trce glupo kao da imaju kopita :/ ) , a drugi su isto neka kvazi - cudovista i imaju rogove.... :/ Cemu ti rogovi.... Na kraju sam kao manje zlo uzela Castanic (ove s rogovima)... Okej ovo ce zvucat glupo, ali pocetni outfit nema hlaca... ono trcis okolo u majici, tangama i cizmama... I mislim si , dobro, valjda ce doci neke hlace po putu.... No to nije slucaj , bar ne do lvla 12... Najslicnije sto sam imala je outfit kojem fali cijela lijeva polovica. Znaci opet pola hlaca fali i trcis okolo u gacama... Tko je ikad cuo za heroje koji trce u gacama ... :/ Osim tipa hulk povremeno...
Ali kazem, vecina primjedbi na igru su nesto sto ce se popraviti vjerojatno do izlaska igre (nadam se i da se Castanik rasa dobit hlace!!)
Tako da, lako moguce da kupim igru jednom kada izade...
ps. jos bi napomenula da mi je sve nekako ''skupo''. U smislu, na lvlu 12 imam cca 10000 coinova, sto je otprilike koliko kosta obican teleportation scroll iz jednog grada u drugi...