HCL.HR

The Elder Scrolls: Legends (CCG)

  • 9 Odgovora
  • 9686 Hitova
*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
The Elder Scrolls: Legends (CCG)
« : 05. Kolovoz, 2016., 19:45 »


Nova Collectible card game, iz Bethesdine kuhinje, nakon nekoliko mjeseci u zatvorenoj beti od danas otvorena za svu raju. Hearthstone je bio moj prvi izlet u ovaj žanr i veoma mi se svidio i još uvijek ga redovno igram (iako me često zna iznervirati  :chair:). Zanima me da li je Bethseda u stanju napraviti nešto što bi mu konkurisalo, da bude kompleksno a jednostavno, F2P a da nije P2W, da strategija a ne sreća odluče pobjednika...

! No longer available

Djeluje obećavajuće, dat ću joj priliku čim nađem slobodnog vremena, tko je zainteresovan eto link ispod za preuzet igru i nadam se da ćete svoje dojmove ostavit ovdje.
https://legends.bethesda.net/?locale=en

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: The Elder Scrolls: Legends (CCG)
« Odgovori #1 : 05. Kolovoz, 2016., 21:28 »
Ja cu je zaigrat, pa javim sta je

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: The Elder Scrolls: Legends (CCG)
« Odgovori #2 : 06. Kolovoz, 2016., 20:25 »
Pola dana sam proveo igrajući i prvi dojmovi su veoma pozitivni. Ovdje ima story mod koji je iznenađujuće interesantan a ujedno vam dođe kao obavezan tutorijal koji će vas podučiti mehanikama i otključati vam ostale modove kao i karte za početne dekove. Kao Hearthstone fanu mi nije trebalo puno privikavanja, ukratko da iznesem neka svoja zapažanja:

- oba heroja startaju sa 30 HP (s tim da ovdje health može rasti i iznad tog nivoa), razlika je što ovdje kada izgubiš 5 HP razbije ti se jedna runa pa vučeš kartu (ako se kojim slučajem potrefi da je Prophecy karta možeš je odmah odigrati iako je protivnikov potez u toku, na taj način se možeš preokrenuti situaciju u svoju korist)
- gameplay mehanika je veoma slična samo uz malo promijenjenu terminologiju (npr. Mana se ovdje zove Magika, Taunti se zovu Guardi i sl.)
- ključna razlika je što je polje podijeljeno na dva dijela tako da minion (ovdje creature) iz jednog polja ne može napadati minione iz suprotnog polja, ponekad su oba polja identična ali često je lijevo polje normalno ali desno je shadow tj. miniona kojeg tu postaviš dobija stealth (ne može ga protivnik napasti za 1 potez). Ovo je veoma dobra stvar je otvara više taktičkih mogućnosti i sprečava da ako si dobio loše početne karte da te protivnik brzo sredi kao što često zna biti slučaj u Hearthstoneu.
- za razliku od HS gdje moraš imati tačno 30 karti u deku (max 2 iste) ovdje je standard 50 karti (max 3 iste) ali možeš imati i manje ili više (čak i 70 ako hoćeš).
- karte se mogu i unaprjeđivati kako vam se lik leveluje
- za razliku od HS ovdje nema predefinisanih heroja sa specijalnom moći, ovdje kao i u ostalim TES igrama na početku odabirete jednu od 8 TES rasa koja vam povećava šansu da vremenom dobijate željene karte (npr. ako odaberete Sjevernjaka iz Skyrima (Warrior klasa) lakše ćete dobijati karte kojima je cilj uništavanje neprijatelja sirovom snagom; ako odaberete Imperijalca iz Cyrodiila lakše ćete dobijati karte koje se fokusiraju na ostvarivanje terenske dominacije većim brojem karata niskog levela (kao Paladin u HS) itd.)
- u HS mi je smetalo što igrač koji starta drugi dobija dodatnu kartu i coin (u prednosti je po meni), ovdje je još izražajnije jer drugi igrač dobija trostruki coin (iako se naravno ne zove tako), znači u 3 poteza može sebi dodavati +1 magike (mane). Pretpostavljam da su testiranjem ustanovili da niko nije u prednosti ali ja bih uvijek potpisao da startam kao drugi (isto tako i u HS).


*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: The Elder Scrolls: Legends (CCG)
« Odgovori #3 : 06. Kolovoz, 2016., 20:42 »
Pokusao igrat danas i dosao sam do 12,13 chaptera.Svida mi se ozbiljnost i mracnost u igri, takoder mi  se svida ova promjena sa deckom, a ostalo je sve vise, manje slicno(isto) kao u Hearthstoneu.

Malo mi  se previse cini ovo sa 3 magicke za 3 turna, neznam kako im je to logicno, al dobro.

Al iskreno moram priznat da ne vjerujem da cu se zadrzat na duze vrjeme u igri.Pored Hearthsotnea nevidim nista sta bi me privuklo da igram ovo, a igrat 2 kartaske igre u isto vrjeme mi je nekako previse.

Odg: The Elder Scrolls: Legends (CCG)
« Odgovori #4 : 08. Kolovoz, 2016., 17:42 »
Ljudi imam problem, juce sam preuzeo launcher i igru i sve pokrenuo normalno, poceo igrati prvi act i zablokira igra. Preciznije, zablokira na njegovom 2 potezu, prikaze kartu koju je navodno odigrao gore u lijevom uglu ali nema ni karte na polju, nista, niti on reaguje niti napada dok ja mogu klikati po polju i ostale radnje... pokusavao sam concede, cak i mijenjati rezoluciju i detalje ali nista, jedino exit radi. Ako neko zna neka kaze, ili da cekam sledeci update.  :wildboy:
« Zadnja izmjena: 08. Kolovoz, 2016., 20:29 Deratizat0R »

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: The Elder Scrolls: Legends (CCG)
« Odgovori #5 : 08. Kolovoz, 2016., 21:43 »
@Deratizat0R  vjerovatno ti se nije dobro "skinulo", provjeri to u launcheru otiđi na opcije i tu nađi "validate files". Reinstall bi trebao riješiti problem.

Inače i danas čitav dan igram, trenutno više uživam u Legendsu nego u Hearthstoneu i mislim da će tako i ostati. Ovo mi zasad djeluje više po ukusu, ozbiljnije je i definitivno je manji uticaj sreće. Nakon što sam prešao i solo Arenu počeo sam protiv pravih igrača (ranked i versus Arena) i već je bilo nekoliko super zanimljivih mečeva gdje se doslovno do zadnje sekunde nije znao pobjednik.

Odg: The Elder Scrolls: Legends (CCG)
« Odgovori #6 : 09. Kolovoz, 2016., 15:44 »
@Adam Jensen

Hvala mnogo, pomoglo je  :piva:

*

Aco002

  • n00b
  • 4
Odg: The Elder Scrolls: Legends (CCG)
« Odgovori #7 : 09. Kolovoz, 2016., 23:19 »
Dugo sam igrao HS,tj. jos uvijek igram i kada sam cuo da ce izaci Elder Scrolls CCG igra bio sam jako hypan :D.
Probao sam igru i za sada mi se sviđa,ima zanimljivih stvari i budem je nastavio igrati tako da je preporucujem svima da je probaju.

*

Solair3

  • n00b
  • 1
Odg: The Elder Scrolls: Legends (CCG)
« Odgovori #8 : 10. Kolovoz, 2016., 08:08 »
Pozdrav svima! Počeo sam igrao TESL čim je izišao iz otvorene bete i kao i mnogi više se ne vraćam Heartstonu. Pogotovo sad kad dođe novi expansion u kojem su lošeg Priesta dodano unazadili. The Elders Scrolls djeluje puno ozbiljnije i ima više taktičkih opcija.  Zasad nisam naletio na nikog ko bi me sredio jednom kartom (cthun), a i dekovi od 50 karata mi daju puno više opcija. Heartstone mi je inače bila prva CCG igra.

Odg: The Elder Scrolls: Legends (CCG)
« Odgovori #9 : 08. Studeni, 2016., 10:15 »
Meni je igra ok, navuko sam se, Lvl 50 trenutno..  ;) Pogotovo kad igraš sa Peteom Hinesom iz Bethesde  :faca:


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9