avantura, Cozy Game PalsDatum izlaska: 22.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Hackey - 19. Ožujak, 2015., 21:41Citat: predoje - 18. Ožujak, 2015., 15:04Od juce za ovu igru nije potrebna subskrpicija(mesecno placanje)pa bih zeleo vase misljenje na igru.Igram je vec nekoliko dana i mnogo mi se svidja.Ako neko igra ili zeli da krene moze da mi posalje PM ako oce da igramo zajedno ili u guild I ja sam procitao da prelazi na B2play, mogu reci da im je to pametan potez, jedino da ne odu u F2play, mislim da bi onda pocela polahko gubiti rating. Jedva cekam da skupim 40 KM da je kupim \/Moze, javim ti se kad nabavim, 25 eura ti dodje malo manje od 50 KM, jedva cekam da isprobam \/ Kad kupis javi Ja sam kupio za 25 evra ,nzm kolko je to KM plus ima explorers pack
Citat: predoje - 18. Ožujak, 2015., 15:04Od juce za ovu igru nije potrebna subskrpicija(mesecno placanje)pa bih zeleo vase misljenje na igru.Igram je vec nekoliko dana i mnogo mi se svidja.Ako neko igra ili zeli da krene moze da mi posalje PM ako oce da igramo zajedno ili u guild I ja sam procitao da prelazi na B2play, mogu reci da im je to pametan potez, jedino da ne odu u F2play, mislim da bi onda pocela polahko gubiti rating. Jedva cekam da skupim 40 KM da je kupim \/
Od juce za ovu igru nije potrebna subskrpicija(mesecno placanje)pa bih zeleo vase misljenje na igru.Igram je vec nekoliko dana i mnogo mi se svidja.Ako neko igra ili zeli da krene moze da mi posalje PM ako oce da igramo zajedno ili u guild
Sad gledam da kupim tes online i na steamu e sad ima Tamriel Unlimited i Tamriel Unlimited Imperial Edition pa me zanima ako sad uzmet Tamriel Unlimited ocu moc posliej kupit taj imperila edition posebno kao neki dlc
Ima tko da igra aktivno?
Jeli netko uzima ovo za četvorku? Ja ga prednaručio -dolazi 9.06- pa ako netko uzima ostavite svoja PS imena da se izdodajemo jer je ovo kao stvoreno za neku MP kompu. Uzgred par stranica ispred nisam našao temu pa ako sam fulao premjestite.Sada vidim da je u PC sekciji iako je ovo kao multiplatform naslov najavljen već i prije izdanja PC verzije. Onda možda da se ovo prebaci u PS 4 forum ili da se ono prebaci ovdje? Teška odluka.