Ponekad će ti ljudi u gradovima pristupiti i dati quest, valjda ovisno o tvojoj reputaciji.
To je okej, valjda, ali ne sviđa mi se što će igra taj kvest pozicionirati u dungeon/grad/nešto gdje još nisi bio i tamo spawnati protivnike koji ti otprilike odgovaraju po snazi.
To će se valjda dogoditi svaki put kad odeš u neki dungeon.
Problem s tim je što će sva mjesta u igri biti potpuno rendom. Bolje bi bilo da naprave predodređena mjesta s različitim težinama.
Ne znam, par high level dungeona koje će NPC-ji u igri spominjati kao opasna mjesta iz kojih NITKO NIKADA NIJE ŽIV IZIŠAO.

Takve stvari. Ono, ima više smisla - produbljuje lore i povećava imerzivnost.
Ako baš jako žele, mogu i dalje napraviti to s "pametnim" questovima. Ali nek ne bude za sve dungeone ikad.
Što se mene tiče, ne moraju ni to. Nek naprave dungeone različitih (ali predodređenih) težina, pa nek rendom spawnaju questove.
Rendom ga baci u neki totalno pretežak dungeon? Okej, vratit ćeš se kad budeš jak ko Grga il dibek. Ili ćeš ić odmah u levelanje da ih razbiješ.

Također, vidim da opet pokušavaju implementirati sitnice koje bi trebale pomoći da se uneseš u igrin svijet.
Primjerice, u Oblivionu ako si bacio nož, on bi ostao na tom mjestu zauvijek.
U Skyrimu će to ovisiti o mjestu na kojem si ga bacio. Ako si ga bacio usred grada, možda će ga pokupiti neki dječak i vratiti ti ga kad se sljedeći put vratiš.
Na papiru zvuči kao kul sitnica, al već vidim da će ti stvari svaki put vraćati jedan od tri različita NPC-ja koji će imati jedan od dva difoltna glasa i progovoriti jednu od tri difoltne rečenice.
Treća stvar je ukidanje klasa.
Nećeš birati klasu, već će ti se atributi povećavati ovisno o stilu igre.
U principu, ova ideja mi je čak okej, ali me baš zanima kako će to izgledati u igri.
S druge strane, ima sitnica koje su me ugodno iznenadile.
Primjerice, moguće je potpuno isključiti HUD. To ću vjerojatno odmah napraviti.
Također, zmajevi mogu u bilo kojem trenutku napasti grad. Ako to izvedu kako treba, bit će odlično.