Konzolu nemam niti sam ljubitelj konzola. Imam dosta dobar comp i takav nacin igranja mi je puno prisniji, bolji, ljepsi itd. Znaci nema neku bazu igraca? Ja sam bas mislio da je obrnuto, gledajuci okolo po netu steknes drugaciji dojam. Sto se tice same mehanike FPS-a, to mi nije problem jer FPS je jedino sto se i igra Ok, hvala ti na odgovoru, razmislit cu jos malo, pa ako uhvatim negdje rasprodaju za vikend mozda i uzmem.
Ovo su trenutni prodajni rezultati:
Here's the top 10:
Battlefield 1
The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition
FIFA 17
Titanfall 2
Farming Simulator 17
Mafia 3
Dragon Ball Xenoverse 2
Gears of War 4
Grand Theft Auto 5
Forza Horizon 3
Evo ti i odgovor od ljudi koji igraju:
https://www.reddit.com/r/titanfall/comments/5b2qi5/pc_population_in_europe/Kad sam rekao da ljudi ne žele učiti "novu" vrstu FPS-a, mislio sam na to da će prije izabrati Battlefield 1 i COD. Za lošu prodaju Titanfall-a 2 je kriv isključivo EA. Igra je dobra, čak i single player, ali fulali su datum izlaska... Ne očekuj pad cijena prije black friday-a, a možda ni onda jer se dobro sjećam da je trebalo nekoliko mjeseci da padne cijena Battlefronta koji je naspram Titanfall-a 2 imao loše kritike!
Slažem se s kolegom Dinodinix, uzmi Titanfall 1 za par eura sa svim DLC-ovima i isprobaj (ja sam osobno vlasnik Titanfall-a 1 sa svim DLC-ovima i iskreno, ne sjećam se kad sam ga zadnji put pokrenuo).