HCL.HR

Wolcen: Lords Of Mayhem

  • 1 Odgovora
  • 1726 Hitova
Wolcen: Lords Of Mayhem
« : 16. Veljača, 2020., 12:14 »

Wolcen: Lords Of Mayhem

Vidim da nema otvorene teme za Wolcen, pa reko da pokrenem kakvu raspravu.Uglavnom; Wolcen: Lords of Mayhem je izometrijski ARPG po uzoru na Path Of Exile, Diablo 3, Grim Dawn i sl. Igru krasi prekrasna grafika u Cryengine pokretaču, odlični zvukovi, zabavan gameplay, tona buildova... No, u današnje vrijeme smo već debelo navikli na "škakljive" launchove, pa tako niti Wolcen nije pošteđen pada servera, gubljenja progresa, bugova.
Trenutačno se igrati može samo offline već par dana zbog nefunkcionalnih servera. Ne bi to bio toliki problem da se napredak likova u offline modu može prebaciti na online mod. Da, iz nekog, svima ne baš jasnog razloga, online i offline modovi igre su zasebni iako ih prati isti storyline, misije, dungeni, loot, endgame, bossovi i ostalo. U svakom slučaju, ako vam se igra kakav novi potencijalni ARPG dok čekate Diablo 4, svakako bacite pogled.

Odg: Wolcen: Lords Of Mayhem
« Odgovori #1 : 02. Ožujak, 2020., 14:49 »
Vidim nitko ne udara po Wolcenu. Iskreno, trenutacno mozda i bolje. Igra je rasulo: nebalansirana i jako bugovita. Mislim da je drop rate igraca najbolji uvid u sliku Wolcena. Pri izlasku je na Steamu bilo >70.000 igraca. Posljednjih dana se vrti oko 40.000 i, u pravilu, pada. Medutim, mozda je to i zbog, trenutacno, siromasnog end-gamea. Svakako preporucam da vam bude u vidokrugu ako volite ARPG. Medutim, pricekajte s kupovinom jos barem 6 mjeseci.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9