HCL.HR

Zapeli ste u nekoj igri? Pitajte...

• 351 Odgovora
  • 215500 Hitova
Odg: Zapeli ste u nekoj igri? Pitajte...
« Odgovori #345 : 26. Travanj, 2017., 18:56 »
Moze neko pomoci, igram Ark suvival evolved i imam problem kada parim zivotinje probao sam sa argentavisom i vukom i obadva mladunca mi uginu ne znam zasto hrane im stavljam konstantno maksimalno ali samo odjednom pocnu da gube hp i uginu. Ako neko zna u cemu je problem bio bi puno zahvalan.

« Odgovori #346 : 26. Travanj, 2020., 12:42 »
Dali je uopće izašao Far Cry 5 za PC kao fizička kopija? ili samo ima key za steam kupiti? ja inače volim imati fizičke kopije igara i već par dana tražim FC5 kao fizičku kopiju ali ne nalazim, našao samo na jeftinije hr ali ne odgovaraju i pitanje ako je to uopće to. Googl niti nije odgovori))) pa rekoh na HCL-u ću sigurno saznati.

efootbal 2020
« Odgovori #347 : 24. Svibanj, 2020., 19:53 »
trebam pomoć oko postavki,moji igrači su spori nemogu zadržati loptu i u odbrani se dešava  da pusti protivnika

« Odgovori #348 : 19. Lipanj, 2020., 04:55 »
Da li netko zna tko igra Desperados 3 kako doći do kljuca za kucicu u kojoj se nalazi dinamit u misiji "The bridge eagle fals". Uglavnom  onaj baja ulazi u tu kucicu i on ima kljuc, kad ga koknem nema kljuca da ga pokupim???

Doktor je doktor za brave 😂
« Zadnja izmjena: 19. Lipanj, 2020., 08:25 rolac69 »

*

Beli

• *
  • 91
« Odgovori #349 : 19. Lipanj, 2020., 20:27 »
Da li netko zna tko igra Desperados 3 kako doći do kljuca za kucicu u kojoj se nalazi dinamit u misiji "The bridge eagle fals". Uglavnom  onaj baja ulazi u tu kucicu i on ima kljuc, kad ga koknem nema kljuca da ga pokupim???

Doktor je doktor za brave 😂
Ja sam koristio dr. McCoy-a da otvorim vrata od kućice gdje je dinamit (lokacija na donjem dijelu mape). Nije mi trebao nikakav ključ.

*

Imro

• n00b
  • 2
« Odgovori #350 : 01. Srpanj, 2020., 19:00 »
Meni ne zeli uci u moj minecraft server od jucer,mislim krene ulaziti ali odjednom stane i ne moze.Da li neko ima slican problem?

*

Najiram13

• n00b
  • 1
« Odgovori #351 : 27. Srpanj, 2021., 17:21 »
Pozdrav,

Jel ima netko da igra Astroneer na PS4?
Trebao bi s nekim zaigrati Co-op, fali mi još par trofeja, a samo tako ih mogu dobiti.

Hvala...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9