HCL.HR

Xbox gasi internet u kuci

  • 3 Odgovora
  • 4886 Hitova
Xbox gasi internet u kuci
« : 18. Svibanj, 2016., 18:09 »
Ok ljudi. Mozda zvuci glupo ali kad ukljucim xbox u struju, u kuci mi nestane interneta. Xbox nije bilo kakvim kablom spojen na internet, niti je u istoj sobi sa ruterom. Xbox sam kupio polovan i bio je cipovan. Hdd je 250 gb i ima kamara igrica. Cita i sa hdd igrice i sa cd-a. Dzojstici koje koristim su wireless. Ok sad kad sam sve naveo da se vratim na problem. Znaci iste sekunde kada xbox upalim interneta nestane. Na ruteru pocne migati lampica od dsl-a i tako dok ga ne ugasim opet. Stvarno ne znam sta da radim vise. Ako treba trenutno verzija softwera koja je instalirana  recite i to cu ostaviti i komentarima ili editovat post. Hvala svima koji pomognu.

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Xbox gasi internet u kuci
« Odgovori #1 : 20. Svibanj, 2016., 18:02 »
Nikad ovakvo nešto nisam čuo. Jeste baš sto posto sigurni da je do Xboxa stvar?

Možda bi najbolje bilo da nazoveš svog providera i zamolite da vam dijagnosticiraju smetnje na mreži. Spomeni im i o čemu se radi, pa će možda napraviti dva testa, sa ugašenim i upaljenim Xboxom.

EDIT: Ustvari imam jednu ideju. Kako točno to utječe na router? Samo izgubi konekciju ili se potpuno ugasi? Ako se ugasi lampica od napajanja, onda je možda do instalacija i Xbox preopterećuje mrežu, pa se drugi uređaji gase. Mislim moguće je stvarno ovisno o instalacijama u kući iako dosta nevjerojatno.
« Zadnja izmjena: 20. Svibanj, 2016., 18:03 Freddy »

Odg: Xbox gasi internet u kuci
« Odgovori #2 : 24. Svibanj, 2016., 19:59 »
Sve sam pokusao. Zvao sam svog providera, ono isto kao da si me povezao sa obdanistem. Zalosno ko sve radi. Ugl kazu da ne znaju do cega moze biti, kod njih sve u redu. Kad spojim xbox u struju istog trenutka mi nestane na ruteru interneta. Znaci ne ugasi se, nego lampica koja pokazuje internet pocne da miga i interneta nestane. Sto se tice preopterecenja i to sam pokusao vec prije. I kad sve pogasim iz svoje sobe i iz druge gdje je ruter opet isto. Sto je najgluplje ruter je na jednom kraju kuce dok je xbox na drugom. A ne vjerujem da  mali xbox moze napraviti toliko preopterecenje, a da 3 zamrzivaca u kuci ne mogu.

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Xbox gasi internet u kuci
« Odgovori #3 : 24. Svibanj, 2016., 21:27 »
Ja stvarno ne znam. Preporučio bih ti gugl kao zadnju opciju, ali ja nisam uspio pronaći takav problem brzom pretragom. :wildboy:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9