HCL.HR

Xbox Live Kupovina

  • 3 Odgovora
  • 32619 Hitova
Xbox Live Kupovina
« : 21. Siječanj, 2014., 23:46 »
Pozdrav,pitam se dali je moguce kod nas kupovati igre s xbox livea sa visa karticom? :solidus:

*

sparoga

  • n00b
  • 3
Odg: Xbox Live Kupovina
« Odgovori #1 : 19. Veljača, 2014., 03:22 »
nemoze ti ni jedna kartica pomoc da si nesto kupis sa xbox live-a ! naravno dok god zivis u lijepoj nasoj ! ali zato si mozes kupit Microsoft Points
( progooglaj po netu ! vise manje ti svaka trgovina koja prodaje igrice za x360 prodaje i points-e ! ) e i da pripazi sta hoces kupit jer se nemogu sve igrice skinut sa live-a zato sto u hrvatskoj nepostoji xbox server al to ne vrijedi za sve igrice ! recimo upravo sada skidam sa live-a dirt3 jer je na popostu  £3.99 a prije nesto vremena davali su Rainbow six besplatno i mi ga nismo mogli skinut ! postoji fora kako i to sjebat al to je za novi topic !

Odg: Xbox Live Kupovina
« Odgovori #2 : 19. Veljača, 2014., 16:29 »
Probao sam stvarno sve,sa paypalom,mjenjao par zemalja UK,sad...al nis nije sljakalo :wildboy: ,zelim kupiti samo Worms-Ultimate Mayhem,valjda cu to biti u mogucnosti uzet,e sad mislim da vise ne postoje microsoft points,postoji samo neka vrsta gift kartice koja je jednaka novcu za koji ju kupis a toga jos nema za kupit kod nas...koje procedure zbog samo jedne igre :chair:

*

krklj69

  • n00b
  • 2
Odg: Xbox Live Kupovina
« Odgovori #3 : 01. Svibanj, 2014., 13:56 »
ja stvarno nemam problema sa kupovinom na xbox live-u samo sam otišao u options tamo je nešta tipa payment options gdje sam ostvio podatke svojeg mastercarda on ga odmah zapamti iviše me niti ne traži ništa ka da kupujem neku igru,a što se tiće igri koje se nemogu kupiti to je zato što su region lockd,ali to su sada večinom starija izdanja ili xbox ekskluzive tipa halo.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9