HCL.HR

E3 2014: Što nam spremaju Sony, Microsoft i Nintendo?

Zoran Žalac 23.05.2014.   •   9 komentara


VIDEO SPECIAL – Najveći događaj u industriji videoigara ponovno je pred nama. Devetog lipnja vrata otvara E3 sajam u Los Angelesu, a mi u prvom od dva video specijala predviđamo što će otkriti Sony, Nintendo i Microsoft.

E3 sajam iliti Electronic Entertainment Expo i ove se godine održava od 9. lipnja u Los Angelesu. Istog dana dogodit će se gamerima najvažnije stvari – svoje konferencije održat će Microsoft i Sony, kao i velike izdavačke kuće Electronic Arts i Ubisoft. Sljedećeg dana Nintendo će održati svoju digitalnu konferenciju za javnost.

Kao i uvijek, na konferencijama će biti najavljena nekolicina novih igara, a vidjet ćemo i prikaze nekih za koje smo do sada čuli, ali ih još nismo vidjeli. Dovoljan je to razlog da budemo uzbuđeni, pogotovo ove godine kada ne očekujemo najave nikakvog novog hardvera već od velikih tvrtki očekujemo da nas pridobiju u svoje kampove hrpom obećavajućih naslova.

Naravno, najljepše stvari vezane uz E3 sajam dolaze u obliku iznenađenja koja pokušavamo predvidjeti – nekad uspješno, nekad neuspješno. Ove godine odlučili smo to predviđanje za vas odraditi u obliku video priloga podijeljenoga na dva dijela. U prvom, koji vas čeka ispod ovih redaka, analiziramo što bi to Microsoft, Sony i Nintendo mogli pokazati na pozornicama E3 sajma. U drugom, koji će uslijediti uskoro, fokusirat ćemo se na ostale tvrtke i njihove igre.

Komentari (9)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!