HCL.HR

Clash Royale (Datum izlaska: 04.01.2016.)

Žanr: 2D , obrana baze , RTS       Developer: Supercell       Izdavač: Supercell

Android iOS

Clash Royale je freemium igra za mobitele strateškog žanra (tower defense) u kojoj je cilj protivniku uništiti tornjeve taktičkim izbacivanjem jedinica na bojno polje. Kad to ovako napišemo zvuči preozbiljno, ali igra je totalno simpatična, zarazna i brza - pa je savršeno prikladna za mobilne uređaje.

0

Clash Royale vijesti

Mikrotransakcije u mobilnim igrama korištene su za pranje novca

Pero Mlinar 22.07.2018.

Njemačka tvrtka za cyber sigurnost analizom baza podataka utvrdila je da su kriminalci koristili mikrotransakcije u mobilnim igrama kako bi oprali velike količine ukradenog novca.

ESWC i Samsung nam donose prvi ovogodišnji Clash Royale turnir

Zoran Žalac 25.01.2018.

ESWC Clan Wars by Samsung naziv je ovogodišnjeg Clash Royal turnira u kojemu će snage odmjeriti četiri najbolje europske ekipe.

Clash Royale video

Clash Royale Report #6: Idemo osvojiti Flying Machine!

Igor Belan 25.09.2017.

Nakon mjesec dana mučenja na prelasku iz Arene 9 u Arenu 10 vrijeme je da vam snimim novi Clash Royale Report i javim što sam zaključio o igri kroz ova 4. mjeseca igranja… i usput probam osvojit taj prokleti Flying Machine!

Clash Royale Report #5: Idemo osvojiti tog Mega Knighta!

Igor Belan 25.08.2017.

Prvi video nakon povratka s Gamescoma nema veze s Gamescomom, ali dužan sam vam novi Clash Royale Report, a i igra je upravo postala zanimljivija zbog nove legendary kartice i izazova kojim je najvještiji igrači mogu osvojiti. Evo mog pokušaja.

Clash Royale Report #4: Hoću li opet dobiti legendary?

Igor Belan 29.07.2017.

Nakon još petnaest dana igranja moja Clash Royale karijera odvela me u novu Arenu – pogledajte s kakvim deckom se sada borim i hoće li me sreća poslužiti pri otvaranju Magical Chesta.

Clash Royale specijali

Nema rezultata

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?