HCL.HR

Clash Royale (Datum izlaska: 04.01.2016.)

Žanr: 2D , obrana baze , RTS       Developer: Supercell       Izdavač: Supercell

Android iOS

Clash Royale je freemium igra za mobitele strateškog žanra (tower defense) u kojoj je cilj protivniku uništiti tornjeve taktičkim izbacivanjem jedinica na bojno polje. Kad to ovako napišemo zvuči preozbiljno, ali igra je totalno simpatična, zarazna i brza - pa je savršeno prikladna za mobilne uređaje.

0

Clash Royale vijesti

ESWC i Samsung nam donose prvi ovogodišnji Clash Royale turnir

Zoran Žalac 25.01.2018.

ESWC Clan Wars by Samsung naziv je ovogodišnjeg Clash Royal turnira u kojemu će snage odmjeriti četiri najbolje europske ekipe.

Clash Royale video

Clash Royale Report #6: Idemo osvojiti Flying Machine!

Igor Belan 25.09.2017.

Nakon mjesec dana mučenja na prelasku iz Arene 9 u Arenu 10 vrijeme je da vam snimim novi Clash Royale Report i javim što sam zaključio o igri kroz ova 4. mjeseca igranja… i usput probam osvojit taj prokleti Flying Machine!

Clash Royale Report #5: Idemo osvojiti tog Mega Knighta!

Igor Belan 25.08.2017.

Prvi video nakon povratka s Gamescoma nema veze s Gamescomom, ali dužan sam vam novi Clash Royale Report, a i igra je upravo postala zanimljivija zbog nove legendary kartice i izazova kojim je najvještiji igrači mogu osvojiti. Evo mog pokušaja.

Clash Royale Report #4: Hoću li opet dobiti legendary?

Igor Belan 29.07.2017.

Nakon još petnaest dana igranja moja Clash Royale karijera odvela me u novu Arenu – pogledajte s kakvim deckom se sada borim i hoće li me sreća poslužiti pri otvaranju Magical Chesta.

Clash Royale specijali

Nema rezultata