HCL.HR

Deus Ex: Mankind Divided (Datum izlaska: 23.08.2016.)

Žanr: akcijska avantura , FPS , RPG , skrivanje , taktiziranje , TPS       Developer: Eidos Montreal       Izdavač: Square Enix

PC PlayStation 4 Xbox One

Adam Jensen uz pomoć Interpola u Češkoj traži teroriste i Iluminate. Hrkljuš zagarantiran, ako ga želite. Ako ne, možete prijeći igru i bez ispaljenog metka.

80

Deus Ex: Mankind Divided vijesti

Deus Ex igre na velikom su popustu i jeftinije su od kutije svježih jaja

Zoran Žalac 04.03.2024.

Ako u svojoj kolekciji igara još nemate legendarni serijal Deus Ex, GOG nudi sve te igre uz više od 80% pojedinačnog popusta.

Deus Ex serijal nije mrtav, možda se vrati u drugačijem formatu

Zoran Žalac 12.05.2018.

Voditelj studija Eidos Montreal poručio je kako Deus Ex serijal neće biti zaboravljen u skorijoj budućnosti, no isto se vjerojatno ne može reći za Thief igre.

PS Plus pretplatnici sljedećeg mjeseca navodno će besplatno zaigrati Deus Ex: Mankind Divided

Petra Rukav 25.12.2017.

Procurile su informacije da će Sony sljedećeg mjeseca svojim PS Plus pretplatnicima koji posjeduju PlayStation 4 konzolu besplatno pokloniti trenutno posljednji nastavak iz Deus Ex serijala.

Deus Ex: Mankind Divided video

Deus Ex: Mankind Divided

Zoran Žalac 03.09.2016.

Deus Ex: Mankind Divided podijelio je čovječanstvo, a mi se pitamo je li istu stvar napravio i s našim dojmovima o igri. Kakav je Adam Jensen 2.0 i je li mu ažuriranje pomoglo da bude dvostruko bolji čovjek, doznajte u našoj recenziji.

Deus Ex Mankind Divided: provociramo policiju i radimo nered u zahodu

Vjeran Nagy 31.08.2016.

Dok čekate Zoranovu recenziju bacite pogled na još jednu avanturu visokog, crnokosog i misterioznog gospodina Jensena. Ovaj put našao sam se na ulicama Praga i odradio još jedan neuspješan pokušaj infiltracije.

Igramo Deus Ex: Mankind Divided u Rambo stilu i bacamo prve komentare

Igor Belan 25.08.2016.

Deus Ex: Mankind Divided ima bolje napucavanje od Human Revolutiona pa je već u prvom video komentaru Vjeran odlučio preći misiju u Rambo stilu dok u isto vrijeme komentira igru. Težak posao, ali netko mora i to raditi.

Deus Ex: Mankind Divided specijali

Nema rezultata

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?