HCL.HR

Deus Ex: Mankind Divided (Datum izlaska: 23.08.2016.)

Žanr: akcijska avantura , FPS , RPG , skrivanje , taktiziranje , TPS       Developer: Eidos Montreal       Izdavač: Square Enix

PC PlayStation 4 Xbox One

Adam Jensen uz pomoć Interpola u Češkoj traži teroriste i Iluminate. Hrkljuš zagarantiran, ako ga želite. Ako ne, možete prijeći igru i bez ispaljenog metka.

80

Deus Ex: Mankind Divided vijesti

Deus Ex serijal nije mrtav, možda se vrati u drugačijem formatu

Zoran Žalac 12.05.2018.

Voditelj studija Eidos Montreal poručio je kako Deus Ex serijal neće biti zaboravljen u skorijoj budućnosti, no isto se vjerojatno ne može reći za Thief igre.

PS Plus pretplatnici sljedećeg mjeseca navodno će besplatno zaigrati Deus Ex: Mankind Divided

Petra Rukav 25.12.2017.

Procurile su informacije da će Sony sljedećeg mjeseca svojim PS Plus pretplatnicima koji posjeduju PlayStation 4 konzolu besplatno pokloniti trenutno posljednji nastavak iz Deus Ex serijala.

Developer Deus Ex serijala ubuduće će se fokusirati na pružanje online iskustva

Petra Rukav 16.12.2017.

Eidos Montréal, studio iza Tomb Raider reboota te moderne Deus Ex franšize, obznanio je da će od sada pa nadalje raditi na izgradnji online iskustva u svojim videoigrama.

Deus Ex: Mankind Divided video

Deus Ex: Mankind Divided

Zoran Žalac 03.09.2016.

Deus Ex: Mankind Divided podijelio je čovječanstvo, a mi se pitamo je li istu stvar napravio i s našim dojmovima o igri. Kakav je Adam Jensen 2.0 i je li mu ažuriranje pomoglo da bude dvostruko bolji čovjek, doznajte u našoj recenziji.

Deus Ex Mankind Divided: provociramo policiju i radimo nered u zahodu

Vjeran Nagy 31.08.2016.

Dok čekate Zoranovu recenziju bacite pogled na još jednu avanturu visokog, crnokosog i misterioznog gospodina Jensena. Ovaj put našao sam se na ulicama Praga i odradio još jedan neuspješan pokušaj infiltracije.

Igramo Deus Ex: Mankind Divided u Rambo stilu i bacamo prve komentare

Igor Belan 25.08.2016.

Deus Ex: Mankind Divided ima bolje napucavanje od Human Revolutiona pa je već u prvom video komentaru Vjeran odlučio preći misiju u Rambo stilu dok u isto vrijeme komentira igru. Težak posao, ali netko mora i to raditi.

Deus Ex: Mankind Divided specijali

Nema rezultata

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?