HCL.HR

Life is Strange: Before the Storm (Datum izlaska: 31.08.2017.)

Žanr: avantura , point'n'click       Developer: Deck Nine       Izdavač: Square Enix

PC PS4 Xbox One

Life is Strange: Before the Storm je priča u tri epizode koja će prethoditi događajima originalnog LiS-a te će nas staviti u ulogu buntovne Chloe Price.

73

Life is Strange: Before the Storm vijesti

Life is Strange: Before the Storm zaključuje svoju sezonu do kraja godine

Zoran Žalac 06.12.2017.

Treća, a ujedno i finalna epizoda avanture Life is Strange: Before the Storm dobila je datum izlaska te ju možemo očekivati do kraja godine.

Chloe će u Life is Strange: Before the Storm glumiti druga glumica

Juraj Bevandić 16.06.2017.

Life is Strange dobiva prequel imena Before the Storm u kojem će glavnu ulogu preuzeti Chloe koja pak ima novu glumicu oko koje se lome koplja i diže prašina.

Life is Strange osim nastavka dobiva i prequel

Zoran Žalac 01.06.2017.

Prema materijalima koji su procurili na internet, u pripremi je nova igra koja će prethoditi događajima avanture Life is Strange.

Life is Strange: Before the Storm video

Bombardirat ćemo barbike u bonus epizodi Farewell za Life is Strange: Before the Storm

Petra Rukav 05.03.2018.

Bonus epizoda Farewell upotpunit će priču Life is Strange: Before the Storm, koja prethodi događajima originala iz 2015. godine, kako bismo se oprostili s Max, Chloe i Rachel, ali i drugim stanovnicima primorskog grada Arcadia Bay.

Life is Strange: Before the Storm dobit će drugu epizodu ovog mjeseca

Zoran Žalac 12.10.2017.

Druga od tri planirane epizode za Life is Strange: Before the Storm bit će dostupna od 19. ovog mjeseca.

Zadnji trailer za Life is Strange: Before the Storm pun je tinejdžerskog buntovništva

Zoran Žalac 21.08.2017.

Iako nas do izlaska nove epizode Life is Strangea dijeli još više od tjedan dana, Before the Storm dobio je svoj lansirni trailer povodom Gamescom sajma.

Life is Strange: Before the Storm specijali

Nema rezultata

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?