HCL.HR

Oznaka: 12 Minutes

HCL VideoIgramo 12 Minutes (EP5): Došao sam do kraja i nisam sretan

Igor Belan 30.08.2021.

Ova epizoda snimana je duže od sat i pol jer sam znao da sam blizu nekakvog kraja, samo sam morao igrati iznova i iznova da ga “aktiviram”. Zbog toga nisam previše sretan, ali veliki twist koji sam otkrio mi svakako nije loš. Neću spoilat! Gledajte…

HCL VideoIgramo 12 Minutes (EP4): Sad više ne znam ni koliko je sati

Igor Belan 27.08.2021.

Tko pije, tko plaća? Tko je ubio koga? Koliko je sati? A i dalje ništa ne znam, ali trudim se najbolje što mogu. Pa evo gdje me je u 12 Minutes odvelo čitanje vaših komentara.

HCL VideoIgramo 12 Minutes (EP3): Ubio sam ženu samo da nešto testiram

Igor Belan 25.08.2021.

Časni sude, mislio sam je samo onesvjestiti. Malo smo se previše zaigrali i eto – mrtva! Ali za 6 minuta sve će biti okej opet… osim što neće. Jer ništa novo nisam saznao u ovoj prokletoj vremenskoj petlji. Ili ipak jesam? Bacite oko…

HCL VideoIgramo 12 Minutes (EP2): Natjerao sam ženu da mi sve prizna

Igor Belan 23.08.2021.

Nastavljamo s bježanjem iz vremenske petlje igre 12 Minutes, a iako se moja draga gospođa i dalje pravi blesava, uspio sam naći način da joj dokažem da sve znam. Sad samo da skužim kako se izvuć iz loopa.

HCL VideoUšao sam u vremensku petlju napete nove igre 12 Minutes, zamjerio se mutnom policajcu

Igor Belan 21.08.2021.

12 Minutes ne izgleda kao film, ali ponaša se kao jedan. Kao jedan od onih “vremenska petlja” filmova u kojima se glavni lik pokušava izvući iz situacije koja se ponavlja i ponavlja, svakoga dana. Pa evo kako je prošao moj prvi pokušaj da se izvučem i shvatim što se tu događa.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?