HCL.HR

Oznaka: Čudni simulatori

Evo ga napokon – menadžer teretane simulator

Zoran Žalac prije 4 dana

U novoj PlayWay igri zvanoj Gym Manager vodit ćemo svoju teretanu i ondje bodriti sve “đim baje” koji dođu razvijati mišićni tonus.

HCL VideoTrenirao sam psa da radi gluposti u Animal Trainer Simulatoru

Igor Belan prije 1 tjedan

Netko se sjetio napraviti i Animal Trainer Simulator pa sada možete virtualne ljubimce trenirati da daju šapu i izvode stand up u lokalnom klubu. Zadnji put kad sam se ovako čudio igri igrao sam Estate Agent Simulator i žena mi je bila hodajući mrtvac.

Evo ga napokon – slastičarnica simulator

Zoran Žalac 13.02.2024.

Stigla nam je obavijest kako je tvrtka PlayWay dala i zeleno i svako drugo svjetlo za slatki grijeh zvan Candy Shop Simulator.

HCL VideoProbao sam Used Cars Simulator, pravio se da uvozim auto iz Njemačke

Igor Belan 10.02.2024.

Ima li zarade u uvozu rabljenih automobila iz Njemačke i preprodaji u Hrvatskoj? Ova igra bavi se takvim gorućim pitanjima ako zažmirite na jedno oko i imate malo mašte. Ali ima potencijala da bude bolja od Car For Sale Simulatora!

HCL VideoIgramo Computer Repair Shop (EP2): Ovu igru će zabraniti 100%

Igor Belan 28.01.2024.

Dobro, ajde – nije ništa TAKO ludo da će zapravo biti zabrana, ali Computer Repair Shop je sve samo ne igra o popravljanju računala. Taman kad sam pomislio da sam sve vidio, dogodi se da se teleportiram u dobro poznati niz soba bez izlaza.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP8): Monstrum krade klincima igračke po selu

Igor Belan 27.01.2024.

Vraćam se po još jednu dozu Thief Simulatora 2, a dok se trudim otvoriti novo poglavlje priče čini se da moram obaviti neke od najprljavijih i moralno upitnih poslova do sada.

HCL VideoMalo je pao snijeg, a? Evo gledajte kako ga čistim u igri Snow Plowing Simulator

Igor Belan 19.01.2024.

Developeri kao da su znali da će u cijeloj Hrvatskoj baš danas biti mećava pa mi poslali key za prolog verziju svog Snow Plowing Simulatora, igre u kojoj nije pametno otići na misiju bez debele jakne. Pogodite kako znam…

HCL VideoPopravljao sam računala u igri Computer Repair Shop, doživio neke bizarne situacije

Igor Belan 14.01.2024.

Od tvoraca ludih simulator hitova Border Officers i Streamer Life Simulator, dolazi igra toliko prljava i bizarna da bi Youtube mogao imati problem s njom. Evo kako sam se proveo u prvih pola sata.

HCL VideoIgramo Thief Simulator 2 (EP7): Nekom dečku kradem mečku

Igor Belan 09.01.2024.

Mogu li u jednom videu ukrasti prve dragulje iz sefa i naučiti paliti starije aute “na žicu”? Nakon malog odmora od Thief Simulatora 2, vraćamo se sa stilom!

HCL VideoGlupi Car For Sale Simulator postao još gluplja božićna igra i rezultat je čisto zlato

Igor Belan 29.12.2023.

Još jednom prije kraja godine vraćam se u Car For Sale Simulator da testiramo novi božićni update i ne mogu vjerovat što vidim. Snijeg probija stropove, a nova drift mapa raznosi mozgove.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?