HCL.HR

Oznaka: Čudni simulatori

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP11): Prvi auto koji sam ukrao

Igor Belan prije 4 dana

Sve godine iskustva u igranju GTA igara napokon su se isplatile u ovom turbo-realističnom simulatoru krađe! Napokon sam uspio ukrasti prvi auto! Sad ga samo treba prodati… u komadićima.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP10): Sad mogu krast’ i aute!

Igor Belan 09.01.2019.

Svom arsenalu kriminalnih znanja, iskustva i vještina kroz ovu epizodu dodajem stvari poput krađe automobila i hakiranja bilo čega spojenog na struju. Ova igra je već premašila sva moja očekivanja.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP9): Moja najopasnija pljačka do sada

Igor Belan 04.01.2019.

Kako provaliti u kuću sa samo jednim ulaznim vratima, naprednim sustavom osiguranja i nabrijanim vlasnikom što pištolj nosa po kući? Evo kako je prošao moj pokušaj.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP8): Naučio sam provaljivati u sefove

Igor Belan 29.12.2018.

Još samo da naučim hakirati i gdje će mi biti kraj? Nakon ove epizode imam osjećaj i da se igra bliži kraju jer sam većinu susjedstva već posjetio (čitaj: opljačkao). Ali tko će ga znat’!

HCL VideoIgramo House Flipper (EP21): Kupio sam kuću iz “Sam u kući”

Igor Belan 22.12.2018.

House Flipper je dobio veliki božićni update, uključujući božićne dekoracije, neke bug fixeve i… kuću iz Sam u kući! Naravno da sam je morao kupiti, ali naravno i da nisam imao parica.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP7): Idemo opljačkati neke nove kuće

Igor Belan 18.12.2018.

Napokon sam zaradio dovoljno novca da naučim rastavljati nakit na vrijedne, sitne komadiće, a kako mi novčanik raste tako mi rastu i ambicije pa upadam u sve bogatije, ali i opasnije kuće.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP6): Upao sam im u kuću i spavao pod krevetom

Igor Belan 12.12.2018.

Vaš omiljeni lopov vraća se na scenu i u ovoj epizodi postaje bezobrazan – spava ljudima ispod kreveta, krade, mulja i laže policiji u oči i na kraju uspijeva sve to bez zatvorske kazne. Kako i zašto? Pogledajte u novoj epizodi.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP5): Najbolja pljačka koju sam ikada izveo

Igor Belan 09.12.2018.

Nisam znao da sam ovako dobar lopov. Hvala Thief Simulator! Sad razmišljam zatvoriti portal i bacit se u kriminalne vode – očito mi ide dobro.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP4): Ovo su sad već ozbiljne pljačke

Igor Belan 04.12.2018.

Thief Simulator naučio me biti najgori šljam od lopova ikada, što ću demonstrirati u ovoj epizodi u kojoj beskrupulozno upadam ljudima u kuće iako su doma i odmaraju.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP3): Provalio sam im u kuću usred dana

Igor Belan 29.11.2018.

Moja karijera profesionalnog lopova nastavlja se bez savjeta mog mentora Vinnyja, koji me više ne zove i pušta me da sam smišljam koju kuću ću orobiti i kako. Evo kako mi ide.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP2): Lopov Igor bježi od policije

Igor Belan 21.11.2018.

Moja lopovska karijera ide dobrim smjerom, ali uz par novih “poslova” privukao sam i pozornost policije. Koja apsolutno nije normalna u ovom “simulatoru lopovluka”.

HCL VideoZaigrao sam Thief Simulator, promijenio život, postao lopov

Igor Belan 17.11.2018.

Ako je suditi po Thief Simulatoru život lopova je super. Parica je dobra, spavaš usred dana, operiraš po noći i svaki dan imaš novu telku. Jedino se policije malo bojiš, ali ako si dobar – nema straha.

HCL VideoIgramo House Flipper (EP18): Tajni hotel za poznate osobe

Igor Belan 09.10.2018.

20 dana je prošlo od prošle epizode pa sam imao dosta vremena da razmislim što ću napraviti od najveće kuće u House Flipperu. I vama mogu zahvaliti za ideju.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?