HCL.HR

Oznaka: Glumci

Glasovni glumac Max Paynea pojavit će se u igri Control

Pero Mlinar prije 3 dana

“U igri želimo čangrizavog, tvrdokuhanog policajca”, uzviknuli su u Remedyju pa se sjetili da su takvog lika već imali 2001., na mračnim ulicama New Yorka.

Poznati ćelavac postao je pripovjedač u Battlefieldu 5

Pero Mlinar prije 3 dana

Ćelavi pripovjedači danas su tražena roba u industriji igara pa je Dice potvrdio kako će nas kroz novi Battlefield 5 voditi glas poznatog glumca Marka Stronga.

Recenzija filma: A Star is Born

Zoran Žalac prije 7 dana

Što su nam to zakuhali Bradley Cooper i Lady Gaga? Zašto svi uzdišu za Bradleyem? Zašto je thumbnail tako loš? Na neka od pitanja odgovara Osvrtnik u osvrtu na A Star is Born.

RecenzijaTransference

Pero Mlinar 30.09.2018.

Posjetili smo napuštenu stambenu gradu koja je iznikla na mjestu na kojem nije trebala biti. Jesmo li sačuvali život ili se uplašili pustih riječi?

Ryan Reynolds glumit će u komediji o liku iz videoigre

Zoran Žalac 29.09.2018.

Glumac koji je utjelovio Deadpoola angažiran je za akcijsku SF komediju u kojoj će radnja pratiti sporednog lika iz jedne videoigre.

Poznati glumac postao je negativac u Death Strandingu!

Zoran Žalac 23.09.2018.

Poznati glumac Troy Baker, koji je utjelovio brojne junake u videoigrama, u Kojiminom Death Strandingu pojavit će se kao negativac s posebnim moćima.

Snake se vratio da fanovima čestita 31. godišnjicu Metal Geara

Zoran Žalac 19.08.2018.

Poznati glas Solida Snakea iz originalnog Metal Gear Solida postao je dio promocije Metal Gear filma, zajedno s Revolverom Ocelotom.

Poznati ćelo bit će pripovjedač u nadolazećoj igri s temom holokausta

Pero Mlinar 15.08.2018.

Patrick Stewart, poznatiji još kao Jean-Luc Picard i Uriel Septim VII., dobio je ulogu pripovjedača u igri koja će govoriti o važnosti prijateljstva u nepremostivim teškoćama.

Znamo tko će sve glumiti u Sonic filmu

Zoran Žalac 10.08.2018.

Ako je vjerovati svježe pečenim glasinama iz Hollywooda, glumačka postava za Sonic film je odabrana, a zna se i datum kada će film doći u kina.

Poznati komičar možda završi u Death Strandingu

Zoran Žalac 28.07.2018.

Čini se kako je Hideo Kojima možda našao još jednog glumca za svoju igru zvanu Death Stranding. U pitanju je jedan od najpoznatijih komičara u Hollywoodu.

Najavljena je glumačka postava za Star Wars: Episode 9, i mrtvi se vraćaju da bi glumili

Zoran Žalac 28.07.2018.

Poznata nam je glumačka postava sljedećeg Star Wars filma koja nam otkriva neka sitna iznenađenja za završnicu trilogije.

Ćelavi Geralt pomoću iPhonea traži savjete za lov na demone

Pero Mlinar 25.07.2018.

Akcijski RPG Victor Vran u kolovozu dobiva verziju za Switch, a za dobru reklamu pobrinuli su se Siri i Doug Cockle, tip poznatiji po posuđivanju glasa anglofonoj verziji Geralta.

Darksiders 3 imat će više različitih završetaka

Zoran Žalac 19.07.2018.

Darksiders 3 u jednom će trenutku tijekom igre donijeti prekretnicu, kako za gameplay, tako i za priču koja će imati više različitih krajeva.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?