HCL.HR

Oznaka: Igre kao GTA

Navodno se pojavila hrpa snimki iz rane verzije GTA 6

Zoran Žalac 18.09.2022.

Netko je na internetu podijelio snimke nečega što bi moglo predstavljati ranu verziju GTA 6. Ili se netko vraški potrudio lažirati stvar ili su snimke autentične.

The Simpsons: Hit & Run – GTA: Springfield

Zoran Žalac 16.09.2022.

Na današnji dan, prije točno 19 godina, Simpsoni su dobili svoju najbolju igru do sada tako što su oponašali GTA serijal u The Simpsons: Hit & Run.

HCL VideoPrisjećamo se legendarnih GTA: Simpsona, igre poznate i kao Simpsons: Hit & Run

Igor Belan 15.09.2022.

Simpsons: Hit & Run jedna je od najboljih igara napravljenih po nekoj TV licenci, a ovih dana slavi 19-ti rođendan pa sam odlučio vratiti se malo u virtualni Springfield i vidjeti što je tu tako posebno.

RecenzijaSaints Row

Hrvoje Smoljić 01.09.2022.

Saints Row reboot bio je idealna prilika za odmaknuti se i reagirati na sve kritike upućene prethodnim dijelovima serijala. Nažalost, nešto je negdje gadno pošlo po zlu. Novi Saints Row nije dobra igra.

Mafia – gospodin Salieri šalje pozdrave za 20. rođendan

Zoran Žalac 29.08.2022.

Na današnji dan prije točno 20 godina prvi put smo stupili u američki gradić Lost Heaven za vrijeme tridesetih godina prošlog stoljeća. Mafia je donijela nezaboravnu avanturu inspiriranu kultnim filmom The Godfather.

Pogledajte kako izgleda Everywhere, nova igra bivšeg redatelja GTA serijala

Josip Klanfar 24.08.2022.

Build a Rocket Boy je naziv novog razvojnog studija kojeg je osnovao bivši predsjednik Rockstar Northa. Njihova prva igra naziva Everywhere nije otkrila puno, samo da želi biti svugdje.

HCL VideoProbao sam novi Saints Row i odmah se zamjerio policiji

Igor Belan 23.08.2022.

Sudeći po prvim recenzijama i zujanju po internetu, novi Saints Row nije se baš proslavio, ali na prvi pogled djeluje čisto OK. Problem je što “čisto OK” više nije ni približno dovoljno, pogotovo kada posvuda iskaču tehnički problemi.

Napokon su objavljeni PC zahtjevi za novi Saints Row

Zoran Žalac 20.08.2022.

Novi Saints Row u PC verziji neće biti hardverski zahtjevna igra – barem dok ne ciljate na 4K rezoluciju za koju će vam ipak trebati skuplja grafička kartica.

Novi Saints Row predstavio svoju priču, svodi se na to da moraš biti šef života

Zoran Žalac 16.08.2022.

Ako ste mislili da je novi Saints Row humoristična igra zbog toga što ga možete igrati odjeveni kao hot dog, čekajte da čujete priču.

Sleeping Dogs – ne diraj psa koji spava

Zoran Žalac 14.08.2022.

Na današnji dan, prije točno deset godina, igrali smo Sleeping Dogs – igru koja je nekim čudom preživjela jedno otkazivanje te je na kraju ispala bolja nego se itko nadao.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?