HCL.HR

Oznaka: Jugoslavija

HCL VideoIgramo Jalopy (EP8): Utrka s Yugićem na autocesti

Igor Belan 15.05.2018.

Je li Laika brža od Yugića? Saznajte u novoj, a možda i posljednjoj epizodi našeg Jalopy serijala – konačno idemo u Tursku, a bavimo se i tuningom Laike.

HCL VideoIgramo Jalopy (EP7): Nemamo para, što ćemo sad?

Igor Belan 07.05.2018.

U novom pokušaju da dođemo do Bugarske držim fige da ovaj put nema računalnih crashova, kao ni onih automobilskih. Laika je spremna, ali nove gume su skupe, a novačnik je sve tanji.

Igramo Jalopy (EP6): Dogodilo se ono najgore

Igor Belan 02.05.2018.

Mislio sam da sam pripremio svoju vjernu Laiku za sve pa čak i za blatno-kišne uvjete na cesti od Jugoslavije do Bugarske, ali nisam bio spreman za ovo…

HCL VideoIgramo Jalopy (EP5): Došli smo u Jugoslaviju!

Igor Belan 28.04.2018.

Iz Mađarske smo se zaputili prema Dubrovniku, a nismo sreli Jugiće po putu? Kako to?! No moj ujko imao je par optimističnih riječi o Ex-Yu.

HCL VideoIgramo Jalopy (EP4): Našao sam put do Jugoslavije

Igor Belan 25.04.2018.

Igrao sam pola sata bez snimanja, naučio sve o motoru, gumama i benzinskim postajama i sad sam spreman da krenemo prema Jugoslaviji. A ujko-djedica otkrio mi je i kada ćemo tamo stići.

HCL VideoIgramo Jalopy (EP3): Gurao sam auto 70 kilometara

Igor Belan 22.04.2018.

Kad voziš nepouzdano smeće poput Laike, koja usput pije gorivo kao alkoholičar, nikad ne znaš gdje te može napustiti. No nepouzdan auto na kraju je bio najmanji problem u ovom videu.

HCL VideoIgramo Jalopy (EP2): Yugić, Trabant i Lada na autocesti

Igor Belan 18.04.2018.

Što može poći po zlu kada Ex-Yu automobili idu 90 na sat po autocesti? Puno toga, čini se! Pogledajte kako se nastavila naša avantura u igri Jalopy, u cijelosti prevedenoj na hrvatski.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?